- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Kelvin #181447 üzenetére
Én nem látom ilyen negatívan ezt a dolgot. Szerintem egy plussz map kivétele nem oszt nem szoroz, hamár úgyis 20+ térkép rotálódik a rendszerben. Én hirtelen nem is tudom melyiket venném ki a listáról. Nem mondom hogy tökéletesek a térképek, de nem tudok kiemelni egyet (kettőt), ami egyértelműen rosszabb lenne, mint a többi.
A bond az már egy érdekes kérdés. Ha nem szállnak el vele (értsd nem több ezresével fogják a játékosokat megdobni), akkor szerintem a lényegen nem fog változtatni. Én még egy kanyi bondot nem költöttem el semmire a játékban (kb 16k-m van most), mert túl drágának érzem a felszereléseket azért amit nyújtanak és várom a bond shopos tankokat. Nem látom, hogy olyan legyőzhetetlen előnybe kerülnének velem szemben azok akik egy kis plussz bondot kapnak (feltételezeve hogy tényleg nem őrült módra kezdik osztogatni).
Egyoldalú meccsek tényleg vannak, de ez mindig is így volt. Az MM tényleg jobb lett, de ez például T9-ben nem a javára vált a dolgoknak. Nekem úgy tűnik, hogy az a tier sokat veszített az új MM-el. De tény, hogy a T8 látványosan játszhatóbb lett.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kelvin #180949 üzenetére
Mivel a jelenlegi MM jól működik ha van elég játékos a sorban és azért nyúltak bele mert vannak időszakok amikor nincs a jó osztáshoz, ezért igen, ez is azt jelzi hogy lefelé tart...
Chris0321: a gold lőszer goldert szerintem túlzás mert a pénztárca és a klanos játékosok előnybe kerülnek. Teljesen jó lesz a nerfelt sebzes, így legalább egy kicsit visszakapnak a heavy-k abból amit elvettek tőlük az őrült atutesekkel. Főleg a Type5, akitől az ágyút is elveszik.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Kelvin #180921 üzenetére
Hat csak a srac miatt teszem, jelenleg nem izgat a WOT ezert sem leptem be mar vagy 1,5 honapja, 1 honappal ezelott a 2ik -hogy a fenebe is hivjak? modba sem jatszodtam, rajottem hogy ertelmetlen elcsesszek napi par orat 1 teljes hetig, csakhogy meglegyenek a pontok, amiket majd valamikor becserelhetek 1 olyan tankra, ami mar megvan orosz verzioban, az olcsobbik a japan jargany mar megvan, a 9es svedhez meg nem jatszom annyira hatekonyan, hogy ossze tudjam gyujteni a pontokat, szoval nem izgat az egesz, folosleges idotoltes lenne a reszemrol, igy inkabb mas jatekokkal jatszom, es foleg magyar sci-fi-t olvasok, szoval jol elvagyok a WOT nelkul is.Ezuton kerek azoktol elnezest, akik esetleg hianyolnanak
(amire keves eselyt latok
)
-
Dr.Én
veterán
válasz
Kelvin #180880 üzenetére
Ugye ez megint attól függ milyen tankkal dob be az X-esek közé...akkor is lehet alkotni, szépen letolni egy oldalt okosan ...
Vagy hiába hiába vagy top tierbe ha zsinórban 4-5-6alkalommal kikapsz és sebezni nem tudsz ....mert leföldel, megeszi a lánc, vagy csak kritikus a találat van
valahol jó lesz, de tudom aki a kicsit nem becsüli, nagyot nem érdemli -
Thrawn
félisten
válasz
Kelvin #180437 üzenetére
Hát no, az AMX 13 75 ace tanker se volt elég. Egyébként nekem úgy tűnik, hogy az 5. csomag felé haladva egyre több jó meccset kell hozni a bónuszért. A csata után az eredmény lapon van egy kis lakat, az egy idő után elkezd "töredezni", de más jelét nem láttam ennek a folyamatnak.
-
Thrawn
félisten
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Kelvin #180242 üzenetére
gondolom kiprobaltak, lattak h ez jo es kivettek inkabb
amugy ehhez sokkal jobban bele kene latni a lapokba h meglehessen itelni mi lenne korrekt.
felulrol(tier) valszeg tulreprezentalt a varakozo tanklista, ezen azzal lehetne segiteni ha lenne valami "vonzo" alternativ jatekmod ami elviszi a randomrol a terhet, vagy a +/-1mm vagy akar a csak sajat tier mm johet szoba. de ekkor majd meg azert menne a siras h a defender stb tul op. most igazabol h a 9es tankok zome is siman nyakonveri nincs igazan nagy hatasa, plane egy atlagjatekos kezeben. hatosokat ugyis alig lat ugye -
peterson79
őstag
válasz
Kelvin #180242 üzenetére
Valamit félreérthettél. Szó sincs róla, hogy most már csak Neked kedvező feltételekkel mész a csatákba, szép is volna, de azért a biliből vegyük ki a kezünket....
Így is jó lesz, ha folyamatosan tanuló algoritmust építenek be és azzal több lesz a top tiered, de azért ne essünk át a ló másik oldalára. Ha egy kicsit belegondolsz valakinek kellett low tierben is lenni, hogy te fent lehess..na most kicsit te vagy lent, így igazságos, bármennyire is fáj -
kchryss
veterán
válasz
Kelvin #180180 üzenetére
És ez így is van jól. Elég hülyén nézne ki ha te meghívsz valakit aztán mindketten kapnátok prém tankot anélkül, hogy 1 csatát mennétek együtt.
(#180169) @peterson79:
Mindenki aki a cap-en van az húzza a bázist függetlenül attól, hogy hányan vannak. A 3-as szabály csak arra vonatkozik, hogy a foglalás sebessége 3 foglalónál eléri a maximumot és ha többen állnak bent akkor sem foglalhatnak be gyorsabban mint ha 3-an lennének. Viszont minél többen állnak a cap-en annál kevesebb foglalási pont jut 1 tankra így frontline-ban is kevesebb pontot ér, de még ezért a kevesebb pontért is megéri beállni. -
vJokka
aktív tag
válasz
Kelvin #179067 üzenetére
Azt elhiszem, hogy a KT nem lehet nagy öröm frontline-ban.
+ (#179083) joergie: Én ezért favorizálom a lightokat (meg amúgy is a kedvenc tankosztályom), nagyon jól ki lehet velük használni a területet felderítésre és sebzésre is, plusz három tartalékot is lehet vinni, amik használatáért szintén jól jön az extra XP.
-
kchryss
veterán
válasz
Kelvin #179056 üzenetére
A rang a lényeg. Ezeket a szorzókat kapod xp-re elért rang alapján:
Őrmester (Sergeant) +10%
Hadnagy (Lieutenant) +25%
Százados (Captain) +50%
Őrnagy (Major) +100%
Tábornok (General) + 200%Te százados rangot értél el, ennél a rangnál úgy figyeltem meg hogy kb annyi xp jön időarányosan ha több tankkal mész mint randomban. Az őrnagy már sokkal jobban hoz időarányosan mint a random, a tábornoknál meg ömlik az xp.
Én úgy vagyok vele mint lacibácsi. Most tankok húzására használom azt a játékmódot. Olyan tankokat húzok amikkel nem szeretek randomban játszani, mert vagy gyengék vagy én vagyok béna hozzájuk. Mivel nem megy velük jól a játék így tábornok rang közelébe még nem kerültem, de még ezzel a gyenge játékkal is a százados rang mindig meglett. Egy átlagos százados rangú csatában megyek 3 tankkal abból az egyikre kapok 2000xp-t, másikra 1000-et, harmadikra 500-at attól függően melyikkel mennyit tudtam játszani. Mindezt 25 perc játék alatt. Ez olyan mint ha randomban mentem volna 3-4 kört kb az is ennyi idő lenne viszont itt sokkal kevesebb az idegeskedés, nem tudok nullázni és közel 0 agyhasználattal játszom eddig. Ha kicsit jobban odafigyelek és betanulom újra a jó pozíciókat akkor az őrnagy rang is simán fog jönni, ott meg már masszívan kapom az xp-t.
Ahogy Jokerdapro írta a "műszaki segítség" nagyon jól jön, érdemes azt feltolni az elején 5.ösre. Ha meghalsz akkor van egy kis idő kiválasztani hogy hol éledj újra, itt támadásnál ha van olyan bázis aminél látod hogy túlerőben lesztek ha odamész és nemsokára be tudtok foglalni akkor oda kell menni gyors tankkal és minél gyorsabban beugrani a bázisra, 5-ös műszakival jó gyorsan be lehet húzni és nagyot ugrik a rangod. Védekezésnél ugyanez csak resetelni kell.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Kelvin #179050 üzenetére
A Frontline-t két dologra lehet "használni". Az egyik a kredit farmolás, amire egyértelműen a prémium tankok valók. A másik pedig a tank húzás. Nos, engem ez utóbbi érint. Most lehet menni a "nemszeretem" tankokkal. Lehet, hogy nem leszek csak százados egy csatában, de még így is több XP jön be, mint egy random csatában jönne. Így aztán szépen lassan csöpög az XP. Tavaly is kihúztam három tankot ebben a módban és most is vannak jelöltjeim, akiket mindenképpen szeretnék itt kimaxolni.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Kelvin #179050 üzenetére
Azért maradt pár használtható sima tank is a játékban Frontline-ra. Az 53TP nekem teljesen jól adta tegnap.
Szerintem a korábban említett T44-en felül, a sima Cearnarvon, T32, BC-12, Lynx, Centurion I, IS-3, 50 100, Charioteer, Jagdpanther II, Su-101, UDES mindegyike simán használható ebben a módban.
Egyébként én jelentősen kevesebb prémium lövöldözést tapasztaltam az ellenfélnél randomhoz képest, tehát megkötöttségekkel, de pár szuper heavy is használhatóbb mint normál esetben. Bár a mozgékonyság hiányában a valós használhatóság korlátozott.
-
galervin93
addikt
válasz
Kelvin #178830 üzenetére
Én erre tartogattam az Obj 705 nevezetű kilences ruszki förmedvényt, tegnap amint meglett az előző küldetés, meg is vettem, első csatában 3k, másodikban közel 4k pattanó, de ippeg (egy lövés híján) nem lett meg a 2*hp. Mindenesetre reménykedem benne, hogy gyorsan meglesz, csak kell pár bot az ellenfélhez. Addig legalább gyűlik a másodlagos, úgy duplázóval elég lenne 2 jó csata is hozzá.
---
Megnéztem az MM-fejlesztésről szóló videót, tetszetős, reméljük jól sül el.
---
A kerekes járgányoktól kivan az, aminek ki kell. Kisebb kaliberű ágyúkkal kb. minden második-harmadik lövés megy be oldalról, többi kritikus, kidurran a kerék, loool... Egy 75-76 millis ágyútól, hát a túloldalon kellene kijönnie a lövedéknek...
-
-
-
kchryss
veterán
válasz
Kelvin #177969 üzenetére
Top of the Tree kicsit átalakítva: Meet the New Top of the Tree
Mostantól nem mi szavazzuk meg, hogy melyik ág lesz akciós hanem a wg dönti el. Ennek oka, hogy mindig a már eddig is népszerű ágak lettek megszavazva.
Az akció mértéke marad 50% tier 5-ig és 30% felette.
Kicsit több küldetés és bónusz jár mint eddig. Az egész ágon az összes tankra x5 szorzó az első napi szorzó utáni első győztes top10-es csatára. Vagyis ha valaki minden nap leszorzóz 2x egy tankot az 30x 7x ha a szokásos x2-es napi bónusz van. Azért így szépen lehet majd haladni szorzózgatva. -
jano_77
nagyúr
válasz
Kelvin #178273 üzenetére
Bizony, bizony. Személy szerint már karácsony előtt óta várok erre. Sok új vagy vissza vásárolt tank áll a garázsban, amikkel azért nem tudok csatába menni, mert nem vagyok hajlandó megvenni teljes áron a felszereléseket. Ez most mit is jelent pontosan, miért nincs most ilyen akció?
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Kelvin #178139 üzenetére
Tudtam, hogy nem lehetetlen megtalálni engem és feltételeztem, hogy valamelyikőtök megkeres. Amúgy ha már nem titok a nick akkor elárulom, hogy azóta röhögök magamban amióta feltettem a képet Skill csatájáról. Nézzétek csak meg jobban azt az AMX CDA-s csávót Skill csapattársai között...
Régen valóban Yofej75 voltam WoT-ban is és wotinfon is de mindkét helyen váltottam. Nagyon nincs miértje, troll vagyok...ennyi
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Kelvin #178082 üzenetére
Okoskodás az ami a "sokak akik teljesítményorientáltak és igyekeznek jobbak lenni, fejlődni, jobb eredményeket elérni, érdekes módon látják mi a gond és hangot is adnak neki fórumokon, stream-en, stb." -be tartozik, tele a padlás az ilyesmivel.
Én sem írtam hogy minden jó meg szép, csak rámutattam a problémák egyébként nemigen hangoztatott egyéb okaira, nem ártana újra elolvasni, ha esetleg nem derült volna ki a számodra. -
Zolee_70
senior tag
válasz
Kelvin #177954 üzenetére
+1
Szerintem is bent vannak a BOT-ok...bármikor indítasz csatát (legyen az hajnal 2), azonnal bedob, nincs várakozás. Hiányzókat a BOT-okkal helyettesíti az MM, szerintem. Persze ez konteo, nincs bizonyíték. De azt is el tudom képzelni, hogy már ennyire felhígult a játékosállomány.....kistierben bejön a base-camp, és mivel most nagyon gyors a fejlődés, ez marad a "jó" taktika nagyobb tierben is.
-
kchryss
veterán
-
zozyk
addikt
válasz
Kelvin #177178 üzenetére
Értem, volt pár szar napod és már temeted is...
1 év múlva pont ugyanúgy fogunk itt erről a szar halott játékról fórumozni....
Csak érdekességkép olvasd vissza a karácsony előtti ládanyitogatást, és ez csak egy pici csóró szelete az EU piacnak.
Szerinted ez 1 év alatt hip-hop megszűnik?
Ennyire nem lehetsz naív.. -
Rick3D
senior tag
válasz
Kelvin #175678 üzenetére
Kitartás kívánok a Protóhoz
És GZ a markhoz , marha sok türelmed van
(#175674) zodo
Egyébként csak én nem vagyok elájulva a kötvényes tankoktól ? Most komolyan emberek, ezek ott voltak a fejlesztési ágban, kivették őket és raktak be egy erősebb tankot. Én tuti nem verem el ilyen tankokra a nehezen megszerzett kötvényeimet, kivétel ha buffolnak rajtuk
-
Ispy
nagyúr
válasz
Kelvin #175402 üzenetére
Hát, azért t10-be rohangászni egy 8-as prémmel azért nem olyan nagy élmény, ezért is kezdtem bele a fejlesztésbe, de a wg-nek nem az a lényeg, hogy a profik jól szórakozzanak egy magas színvonalú társaságban, hanem, hogy sokan fizessenek sokat a játékért, persze ezt lehet utálni, akkor keresni kell más játékot, lehet menni PUBG-zni, meg CSGO-zni, aztán ott is bosszankodni a sok csíter miatt, 10 éve amikor elkezdtem online játszani a mohaa-val, már akkor is ment mindenen a sírás, sajnos ez egy ilyen biznisz, megszoksz vagy megszöksz, ennyi.
Ha meg bezárják a boltot, mert már senki sem játszik, akkor majd keresek mást.
Egyébként most összeadtam, az elmúlt 3 évben összesen költöttem kb. 100k-t a játékra, ez durván 3k havonta, szóval nem fog a földhöz vágni, ennél csak drágább hobbikat tudnék magamnak találni, az tuti.
Nagyon zora volt az intro, amikor begurult a defender, azért be kell látni, hogy tudnak kedvet csinálni a pénztárcanyitogatáshoz.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Kelvin #175396 üzenetére
Hát, az igazság az, hogy olyan nincsen, hogy ingyen játék, fizethetsz pénzel, meg fizethetsz az időddel, ahogy nézem nagyon sok a 30+-os játékos, aki szeret esténkét tankozni, szóval azt az időt amit eltölt a játékkal, azt a legkevesebb hendikeppel akarja végigtolni, én legalább is ilyen vagyok, pedig vagy 3 évig én is szopattam magamat a vasatsemadokaszemétwgnek hozzáállással, most meg ha kell kredit, akkor beröffentem a prém tankokat és csak úgy fossa az ezüstöt.
Hozzáteszem, hogy 3 év után most lett meg az első 9-es tankom, mert még így is egy kínszenvedés egy stock tankkal +2 tierben játszani és sokáig nem is volt kedvem hozzá.
szerk.
Napközben vettem egy 6k-s dobozt, volt benne egy defender, 2 e25 (már megvolt, így 13k arany), egy mka, egy turan, 10 nap prém és 1milla ezüst, meg az apraja, szóval ez így nem volt olyan rossz deal ennyiért.
Picsába, lehet veszek még egyet, csak az asszony meg ne tudja.
-
zodo
nagyúr
válasz
Kelvin #175040 üzenetére
Nem egészen
mert kchryss előző este már tudott róla amit meg is osztott velünk.
Ráadásul én a szerkesztés előtt olvastam így a Krampuszokkal vagyok.
Kicsi segéd küldi már kész és a Csata az északi sarkért fele is meg van.Viszont az esetleges csapat jutalmakon felül érdemes a dec. 21. -i adást is nézni!
Stream jutalmak:
Kalendáriumban lévő összes tank kisorsolásra kerül*
360 nap prémium fiók
180 nap prémium fiók
30 nap prémium fiók
7 nap prémium fiók
World of Tanks Collector's Box* nyeremény átadása a kalendárium végeztével.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kelvin #174974 üzenetére
Én még a Hype 5 Heavy-vel régen, kiraktam az elejét a kicsik elé... [link] Ha kell a T 55A akkor persze erdemes ordert elhasznalni, kesobb majd megcsinalod kivalosagjellel és visszakapod. Ha az első 3 kampany 15ös küldijeit megcsinalod kivalosaggal es nem hasznalsz el ordert akkor az Obj.260-nál csak egyet kell megcsinalni és a többi kiváltható ezekkel.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Kelvin #174974 üzenetére
altalaban a nyeremenycsajok korlatlan ideig varakoznak amig meg nem kapjak a behivot, kiveve ez alol pl a multkori twitch holgy asszem februar vegeig hataridos, ill talan a karacsonyi nyeremenycsajoknak volt tavaly hatarideje. iden is lesz negy amugy. asszem fat kell diszitgetni megint
az ordert ugy szoktam elhasznalni h a retkes artat ki tudjam valtani.. -
galervin93
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz
Kelvin #174779 üzenetére
Automatán választ szervert, de amikor ma beléptem, akkor az EU1-re lépett be. De szerintem nem ettől függ.
A kódot reggel aktiváltam szerintem olyan 8 körül, amikor elolvastam a hétvégén összegyűlt hozzászólásokat.
Csak a Dickere próbáltam rárakni, de nem mentettem rá. Viszont azt írta, hogy 0 goldba fog kerülni, tehát nálam megy. Bővebbet nem tudok a kódról, hogy csak prémium tankra lehet-e, vagy mire.
Annyit nem ér szerintem a téma. Nem néz ki rosszul, de semmi extra. Nem Johansson kisasszony vigyorog a tankon.Jano_77:
Az mondjuk elképzelhető. Venni biztos nem vettem, max valamire kaphattam egyet.
Olvastam azóta olyat is, hogy aki valami tippelős versenyben jól tippelt, az ezzel a kóddal kapja meg, vagy mi. De arra is írták egyesek, hogy ők nyertek, és mégsem se nincsen se semmi a depóban.
Fogalmam sincs, nekem honnan van. -
Papooo
senior tag
válasz
Kelvin #120454 üzenetére
Én tegnap este egy nekifutásból letoltam a szorzózással a 30k XP-t, majd utána elővettem a Maus E100 duót, és a 600 WN8-as félbot kollégám taktikájával (Placc közepén hátulról sznájpolva úgy hogy végig spot alatt van) összeszedtem a teljes pattintásmennyiséget.
Mondjuk a statnak nem igazán tett jót, és talán kaptam néhány botreportot is.
Általában 4-5 emberke volt, aki arra várt hogy elküldhessen chaten keresztül családlátogatóba. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kelvin #119759 üzenetére
Na, érdekelne miben tevedett az amit en linkeltem, aimpoint-viewpoint nem egyezik de belövi, sebaj!
Nezz utana az Ogre es hasonloknak, nem legenda csak szeretnéd azt hinni...az meg hogy a foldet lövi tomato dolog, befogja neki o meg nyomja a bal gombot.
&Balesz1899
Egyebkent nincs tiltott WG mod hanem az EULA/Game rules rendelkezik erről, 4.07-es pont. Viszont megnezhetjuk az ESL dolgait, kb ezek lesznek tiltva nemsokára. És csak hogy tudjatok, minden frissitesnel es jatekinditasnal megy a szerverre a modlistátok is. Nem hiaba egy két drágább aimbot utolagos inicializálást használ. No meg itt van ez az apróság, modkeszitoknek: [link]5. No modifications shall be created which, according to Wargaming.net, bring undesirable changes to the gameplay of Wargaming.net Games. The list includes, but is not limited to:
5.1 Transparent textures on game objects penetrated by game armament.
5.2 Replacement of game models with collision models.
5.3 Explicit highlighting of game objects that may seem dangerous as non-hazardous (e.g., white textures on destroyed tanks).
5.4 Any changes to auto-aim (e.g., leading targets, automatic targeting of vulnerable areas).
5.5 Fixing for the player the position of the other players that are not visible by the rules of the game visibility (locking the position of the player that disappeared from sight on map by tracer flares, display of the name of an enemy player that inflicted a non-critical hit remaining out of sight, etc.).
5.6 Fixing the destruction of destructible objects on the minimap.
5.7 Camera which is not attached to the position of a player, a “free” camera, able to move in three dimensions, and the use of artillery mode for other types of vehicles.
5.8 Using keyboard macros in game situations (e.g., automation of work of “manual fire extinguisher”, except for an automatic shot from a reloaded weapon).
5.9 Indication of an aiming point of other players which is different from its visual representation based on the position of a standard, unmodified 3D vehicle model operated by the player.
5.10 Full or partial automation sending a vehicle to battle, its operating and firing (use of bots).Szóval direktbe nincs kiirva de ugy körbeirtak hogy barmikor jöhet egy banhullám. Ha kétségetek van erről, kérek egy replayt amiben hasznaljatok...
-
zodo
nagyúr
válasz
Kelvin #119697 üzenetére
Talán decemberben ha megint el nem cseszik az első körös sorrendet, ha harmadik körben visszaállnak akkor csak januárban.
Heavy - Március
TD - Április
Medium - Május
Arty - JúniusHeavy - Július
Medium - Augusztus
TD - Szeptember(#119696) h1mpi
Na igen. Kettőt még nekem is sikerült összehozni de ehhez nagy csillag együttállás kellett.
Harmadik kör biztos nem lesz meg de szerintem is ez egy "nesze neked" ajándék.
Legalábbis nálam egy tanknak kéne ott figyelni hogy csak azért is küzdjek a 3. körrel. -
-
jr1994
addikt
válasz
Kelvin #118042 üzenetére
Úgy tudom a nagyobb klánok amúgy is egyre inkább a gunmarkot nézik, azt is szép cél húzni és ugyanúgy sebezni kell hozzá mint a wn8-hoz.
Örülnék ha nem lenne xvm színezés senkinél, viszont pár dolog hiányozna. A minimap bár fejlődött de nem olyan jól átlátható a gyári mint az xvm-es. Amúgy nekem csak a hitlog + damage log + az ellenfelek hp-jának megjegyzése hiányozna a modok közül.
-
SoulReaver
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest