- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
+1. Amikor mediacreationtools win10 telepítést csináltam, használhatatlanná vált. Factory restore után folyamatosan hagytam, hogy frissítse magát win 8.1, win 10-ig, most elégedett vagyok, minden jó (azért mindjárt megnézem a hangot, nem pont egy legújabb frissítés okoz galibát...)
-
fabicska
tag
Itt nem a 32-64 bit a lényeg, hanem az intel CPU specifikációja... A 32 bites Windows 4096 MB RAM-ot tud megcímezni (RAM + VRAM + HDD/SSD-kben a gyorsítótár, mindenféle megcímezendő memória magyarul), szóval mókolás nélkül annak is (32bites) fel kell ismernie a nagyobb memóriát egyben.
Ehune: Elvileg 64 bitessel szállítják, ki is jelzi egyben a rendszer információ, de ettől még nekem nem tiszta a dolog.
-
Azert 32bitrol 64bitre nem csak egy sima frissites,a win telepitoje nem engedi, hanem elotte le kell gyalulni a 32bites os-t es tiszta telepitessel utana mar fel telepitheto a 64bites os is , telepitokulcsot elfogadja , azzal nincs gond . Az vagy a biosba van egetve , vagy pedig programmal kell kiolvasni, vagy pedig ha mar aktivalva van a win akkor az alaplap azonositoja alapjan ujbol beaktival.
-
Ma reggelre elnyerte végleges (remélem) állapotát a Miix. Windows 10 feltelepült, rendben működik. Én hagytam, hogy mindent a kütyü intézzen, lassabb, de nyugodtabb volt. Valószínűleg a mediacreatortool-os első próbálkozásnál is rendbe lehetett volna rakni a driver-ekkel...
Nagyon tetszik ez a masina, főleg ennyiért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest