- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
+1. Amikor mediacreationtools win10 telepítést csináltam, használhatatlanná vált. Factory restore után folyamatosan hagytam, hogy frissítse magát win 8.1, win 10-ig, most elégedett vagyok, minden jó (azért mindjárt megnézem a hangot, nem pont egy legújabb frissítés okoz galibát...)
-
fabicska
tag
Itt nem a 32-64 bit a lényeg, hanem az intel CPU specifikációja... A 32 bites Windows 4096 MB RAM-ot tud megcímezni (RAM + VRAM + HDD/SSD-kben a gyorsítótár, mindenféle megcímezendő memória magyarul), szóval mókolás nélkül annak is (32bites) fel kell ismernie a nagyobb memóriát egyben.
Ehune: Elvileg 64 bitessel szállítják, ki is jelzi egyben a rendszer információ, de ettől még nekem nem tiszta a dolog.
-
Azert 32bitrol 64bitre nem csak egy sima frissites,a win telepitoje nem engedi, hanem elotte le kell gyalulni a 32bites os-t es tiszta telepitessel utana mar fel telepitheto a 64bites os is , telepitokulcsot elfogadja , azzal nincs gond . Az vagy a biosba van egetve , vagy pedig programmal kell kiolvasni, vagy pedig ha mar aktivalva van a win akkor az alaplap azonositoja alapjan ujbol beaktival.
-
Ma reggelre elnyerte végleges (remélem) állapotát a Miix. Windows 10 feltelepült, rendben működik. Én hagytam, hogy mindent a kütyü intézzen, lassabb, de nyugodtabb volt. Valószínűleg a mediacreatortool-os első próbálkozásnál is rendbe lehetett volna rakni a driver-ekkel...
Nagyon tetszik ez a masina, főleg ennyiért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Túraautó topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Haditechnika, harcászat
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest