Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
+1. Amikor mediacreationtools win10 telepítést csináltam, használhatatlanná vált. Factory restore után folyamatosan hagytam, hogy frissítse magát win 8.1, win 10-ig, most elégedett vagyok, minden jó (azért mindjárt megnézem a hangot, nem pont egy legújabb frissítés okoz galibát...)

-
fabicska
tag
Itt nem a 32-64 bit a lényeg, hanem az intel CPU specifikációja... A 32 bites Windows 4096 MB RAM-ot tud megcímezni (RAM + VRAM + HDD/SSD-kben a gyorsítótár, mindenféle megcímezendő memória magyarul), szóval mókolás nélkül annak is (32bites) fel kell ismernie a nagyobb memóriát egyben.
Ehune: Elvileg 64 bitessel szállítják, ki is jelzi egyben a rendszer információ, de ettől még nekem nem tiszta a dolog.
-
Azert 32bitrol 64bitre nem csak egy sima frissites,a win telepitoje nem engedi, hanem elotte le kell gyalulni a 32bites os-t es tiszta telepitessel utana mar fel telepitheto a 64bites os is , telepitokulcsot elfogadja , azzal nincs gond . Az vagy a biosba van egetve , vagy pedig programmal kell kiolvasni, vagy pedig ha mar aktivalva van a win akkor az alaplap azonositoja alapjan ujbol beaktival.
-
Ma reggelre elnyerte végleges (remélem) állapotát a Miix. Windows 10 feltelepült, rendben működik. Én hagytam, hogy mindent a kütyü intézzen, lassabb, de nyugodtabb volt. Valószínűleg a mediacreatortool-os első próbálkozásnál is rendbe lehetett volna rakni a driver-ekkel...

Nagyon tetszik ez a masina, főleg ennyiért
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak várom az eladó visszajelzését. Tegnap rákérdeztem, hogy tényleg van-e raktáron? Eddig még nem írt vissza, pedig jó lenne ha mihamarabb tudná postázni a közelgő ünnep miatt.