- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunuzaba
csendes tag
válasz
üzenetére
Mogyesz75: Köszönöm szépen a választ. Természetesen nem "gamer tablet" kell, csak egy olyan egy
"zsebrevágós", amit akkor használnék, ha busz/vonat/repülővel utazok és még a netbookom sem akarom elvinni. Kamerára immunis vagyok, soha nem fényképeztem még telefonnal sem, max adatrögzítésre.A kezem elég nagy, de a mobilitás miatt gondolkodtam max. 8-asban. A legfontosabb az üzemidő lenne, pár játék, film, e-könv/pdf lenne rajta time-killernek. Ismersz esetleg típust, aminek olyan jó lenne az üzemideje, mint az 'hurkás'' Yoga 8 inchesnek? Sajnos a lapcsaládon csak régebbi (több mint egy éves) tesztekre akadtam a témában.
Vinyós dokkoló, Sim foglalat nem ártana. Köszi, hogy szóltál a 32 Gb-ért, annyi tényleg kell.
Ami még érdekes lehet, hogy az a navigációs/térkép applikáció (HERE), ami a Lumiákon van, van e win tabletra, akár fizetősben is? Nem is naviként használnám, hanem térképként, persze nem baj, ha navit is tudna, de tényleg nem elsődleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest