- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
diegho #10657 üzenetére
Asszonypajti ilyet hasznal. 6-700 ft korul lehetett, mar nem emlekszem, mert evekkel ezelottrol maradt, a tolltartomban talaltam ra elbujva... (Sima muanyag cso egyebkent, tenyleg szog egyszeru)
Gondolkodtam nivosabb darabon (esetleg tollas 2in1 verzion) de lenyeget tekintve ugyanaz. Volt szetencsem Prestigio tollashoz korabban, erintesi elmeny ugyanaz, de az volt vagy 2000 Ft.De egyszer kap valami masikat, ami kicsit csajosabb. Vekonyabb, pirosabb, esetleg 2in1 lezerpointeres (tanar a lelkem, igy tablara mutatni hasznos lenne) ilyesmi
Na meg is lett, Aqua-ban 490 Ft 2 ev garival
-
SharpSA
veterán
válasz
diegho #10573 üzenetére
Nos én is onnan vettem egy ilyen készüléket, most is arról írok. Nekem nagyon teszik. Majd a töltőre figyelj oda, mert nekem semmilyen sem volt a dobozban. Ez már az üzletben kiderült, amikor a srác kibontotta, hogy ellenőrizze mi van a dobozban. Hétfőn kapok egy 2 A-eset.
Egyébként nekem volt már Asus T100 és Acer Switch 10 is. Ezek a korábbi atom procisak voltak és a weboldalakkal néha küzdöttek. Na ez az új atom sokkal jobb. Kellemes csalódás nekem. Úgy hoztam el, hogy van 14 napom... de eddig úgy néz ki marad.
Ha belegondolok, hogy egy ipad mini minimum a 2,5-szerese árban és a töredékét tudja, mint ez szinte kompromisszumok nélkül...
Javasolt egy USB-C - USB 3.0 aljzat és USB-C - mikro USB aljzat átalakító beszerzése. Ez utóbbi még nincs, de lesz majd.
Van egy USB 3 hubom, amire van egy kb 4 A-es táp kötve és persze billentyűzet, egér, meg ami kell. Ha azt csatlakoztatom, akkor töltődik is a készülék és teljes készülékként tudom használni plusz monitorra kötve.
Játékra nem használom, arra van normál pc. Viszont Total Commaderrel másoltam rá (sd-re) a NAS-ról, közben az AIMP-pal hallgattam zenét szintén a NAS-ról és még böngésztem is a neten és folyamatosan ment a készülék akadás nélkül. Kb. 6 órát megy egy töltéssel, a képernyőt napközben nekem elég 25%-on, este meg 0%-on használni. -
8472race
tag
válasz
diegho #10528 üzenetére
Én itt vettem a Chuwi Vi8 Plus-t.
De most inkább innen javaslom, mert olcsóbb és EU raktáron is van.
-
cidalain
veterán
válasz
diegho #10523 üzenetére
Milyen adaptert?
Madzag van a csomagban, barmilyen 2,4-2,5A USB-s tolto megteszi. (De az is van a csomagban, csak kinai plugos, de 300 forintos atalakitoval megy siman)
Egyedul az otg lehet bajos: type-cminimicro usb atalakito olcso kinabol, ahogy a type-c otg is 2 dollar kb. -
cidalain
veterán
válasz
diegho #10518 üzenetére
Nekem is az van otthon (a 7-es droidosom, es a parom Chuwi 8-asa is ilyen)
Teljesen jo, abszolut nem gaz, bar a droid kicsit jobban elboldogul a tordelessel allo helyzetben (800 szeles az nehany weblapnal csak kicsinyitve fer be, winnel csak az edge kepes ezt szepen megoldani, chrome-nal trukkozni kell). Fekvo helyzetben nincs gond.
Office alkalmazasok tokeletesek alloban is. -
cidalain
veterán
válasz
diegho #10515 üzenetére
Chuwi hi8 vi8 kaphato apron talan 30-ert. Ezek dualosak.
Kulfoldrol Chuwi Vi8 Plus, vagy Hi8 Pro is kijon szallitassal 100$-bol kb Eu raktarbol (+-5 dollar, mikor hogy). Ezek csak win 10, de mar cherry trail platform.
Meg Teclast x80 Plus is lehet. Ez dualos cherry trail.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest