- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
diegho #10657 üzenetére
Asszonypajti ilyet hasznal. 6-700 ft korul lehetett, mar nem emlekszem, mert evekkel ezelottrol maradt, a tolltartomban talaltam ra elbujva... (Sima muanyag cso egyebkent, tenyleg szog egyszeru)
Gondolkodtam nivosabb darabon (esetleg tollas 2in1 verzion) de lenyeget tekintve ugyanaz. Volt szetencsem Prestigio tollashoz korabban, erintesi elmeny ugyanaz, de az volt vagy 2000 Ft.De egyszer kap valami masikat, ami kicsit csajosabb. Vekonyabb, pirosabb, esetleg 2in1 lezerpointeres (tanar a lelkem, igy tablara mutatni hasznos lenne) ilyesmi
Na meg is lett, Aqua-ban 490 Ft 2 ev garival
-
SharpSA
veterán
válasz
diegho #10573 üzenetére
Nos én is onnan vettem egy ilyen készüléket, most is arról írok. Nekem nagyon teszik. Majd a töltőre figyelj oda, mert nekem semmilyen sem volt a dobozban. Ez már az üzletben kiderült, amikor a srác kibontotta, hogy ellenőrizze mi van a dobozban. Hétfőn kapok egy 2 A-eset.
Egyébként nekem volt már Asus T100 és Acer Switch 10 is. Ezek a korábbi atom procisak voltak és a weboldalakkal néha küzdöttek. Na ez az új atom sokkal jobb. Kellemes csalódás nekem. Úgy hoztam el, hogy van 14 napom... de eddig úgy néz ki marad.
Ha belegondolok, hogy egy ipad mini minimum a 2,5-szerese árban és a töredékét tudja, mint ez szinte kompromisszumok nélkül...
Javasolt egy USB-C - USB 3.0 aljzat és USB-C - mikro USB aljzat átalakító beszerzése. Ez utóbbi még nincs, de lesz majd.
Van egy USB 3 hubom, amire van egy kb 4 A-es táp kötve és persze billentyűzet, egér, meg ami kell. Ha azt csatlakoztatom, akkor töltődik is a készülék és teljes készülékként tudom használni plusz monitorra kötve.
Játékra nem használom, arra van normál pc. Viszont Total Commaderrel másoltam rá (sd-re) a NAS-ról, közben az AIMP-pal hallgattam zenét szintén a NAS-ról és még böngésztem is a neten és folyamatosan ment a készülék akadás nélkül. Kb. 6 órát megy egy töltéssel, a képernyőt napközben nekem elég 25%-on, este meg 0%-on használni. -
8472race
tag
válasz
diegho #10528 üzenetére
Én itt vettem a Chuwi Vi8 Plus-t.
De most inkább innen javaslom, mert olcsóbb és EU raktáron is van.
-
cidalain
veterán
válasz
diegho #10523 üzenetére
Milyen adaptert?
Madzag van a csomagban, barmilyen 2,4-2,5A USB-s tolto megteszi. (De az is van a csomagban, csak kinai plugos, de 300 forintos atalakitoval megy siman)
Egyedul az otg lehet bajos: type-cminimicro usb atalakito olcso kinabol, ahogy a type-c otg is 2 dollar kb. -
cidalain
veterán
válasz
diegho #10518 üzenetére
Nekem is az van otthon (a 7-es droidosom, es a parom Chuwi 8-asa is ilyen)
Teljesen jo, abszolut nem gaz, bar a droid kicsit jobban elboldogul a tordelessel allo helyzetben (800 szeles az nehany weblapnal csak kicsinyitve fer be, winnel csak az edge kepes ezt szepen megoldani, chrome-nal trukkozni kell). Fekvo helyzetben nincs gond.
Office alkalmazasok tokeletesek alloban is. -
cidalain
veterán
válasz
diegho #10515 üzenetére
Chuwi hi8 vi8 kaphato apron talan 30-ert. Ezek dualosak.
Kulfoldrol Chuwi Vi8 Plus, vagy Hi8 Pro is kijon szallitassal 100$-bol kb Eu raktarbol (+-5 dollar, mikor hogy). Ezek csak win 10, de mar cherry trail platform.
Meg Teclast x80 Plus is lehet. Ez dualos cherry trail.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Apple MacBook
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest