- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
No én pont emiatt a dilemma miatt választottam a Cube iWork8 U80GT-t! Külön DC csatin lehet tölteni az USB-től függetlenül...
Ugyan léteznek olyan speciális USB HUB-ok, amelyek bizonyos típusokat képesek tölteni miközben az eszközök is működnek rajta - viszont ezeknél a kompatibilitásra semmi garancia, max más fórumosok tapasztalatai alapján lehet próbálkozni a különböző kínai darabokkal - másrészt még ha működik is, esélyes hogy nem lesz elég a töltőáram! Az én tabom ha merülget, mellette rendesen pörgetem, akkor simán 1-5A töltőáramot igényel ahhoz, hogy ne merüljön lassan még töltés mellett is! Ez pedig a kopó lötyögő microusb aljzaton keresztül aligha fog stabilan átmenni...
Ráadásul még csak drágának se nevezném: lehet nem ő a legolcsóbb, de az alapverziót már 100-110, a 3G-s verziót meg 110-120$-ért meg lehet kapni! Fél éve amikor vettem, alaposan körbejártam a lehetséges típusokat, és ebben az ársávban akkor ez volt az egyetlen típus külső tápcsatival - a következő valamelyik Voyo volt röpke ~40$ felárért, miközben funkcionálisan semmivel sem tud többet, pontosan ugyanez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dell notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest