Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A gugliban keress : adblock + a böngésződ neve. Telepítsd, és már kész is a (nagyjából) reklámmentes böngésző.

ViZion ez is ugyanaz windows, mint az asztali, ezért ugyanúgy lehet tiltani az oldalakat.
Ha csak ennyire kell, és beéri 8"-al (1gb ram, 16 gb tárhellyel), akkor pár hónapos haszáltat, már 15 körül ki lehet fogni, boltból újonnan 25 körül indul.tunuzaba
Létezik 7"-os win tab, de az még viccnek is gyenge.Hosszabb távú haszálathoz a 2GB ram és a 32 Gb tárhely szerintem alap.
A méretet saját magadnak kell kitapasztalni. Nekem például (hiába vagyok 192 centi), a 10 colos tablet már kényelmetlenül nagy volt, ezért maradtam a 8"-os méretnél.
Utána el kell dönteni, hogy milyen extrákat (gps, 5-8MP kamera, vinyós dokkoló, sim foglalat) szeretnél.
Ha a support fontos, akkor érdemes a nagy márkáknál (Asus, Lenovo, Toshiba, stb) maradni.Legvégül vagy legelőször: Tedd fel magadnak a kérdést: Valóban kell a tablet?

Tele van a net 1-2 hónap használat alatt megunt, eladó tabletekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest