- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
r3dsnake #2853 üzenetére
Egyrészt a hasonló áron kapható Androidosok sem jobbak a legtöbb esetben, másrészt meg nem kötelező megvenni. A Microsoftot az érdekli, hogy minél nagyobb legyen a részesedésük a tablet OS piacon. Az, hogy ezt hogyan érik el másodlagos, nem véletlenül nincsen megszabva egy minimum követelmény a lá Windows Phone.
Egy ilyen 20 ezer forintos Allview amúgy még mindig jobb és több mindenre használható, mint mondjuk ez. -
peterk
senior tag
válasz
r3dsnake #2853 üzenetére
Nem értelek miért dühít. Ne vegyél ilyent és kész. Egyébként pedig az 1GB ram, 16G tárhely egy SIM kártyával bőségesen elég akkor, ha valaki a tabot csak alap feladatokra, metro UI-s appokkal használja. Böngészik, levelez, skypeol, olvasgat, youtube, facebook, és store-os játékokkal játszik időnként. A tablet felhasználóknak egyébként egy jelentős szelete ilyen. Még azok közül is, akik megveszik a 2GB/64GB-os tabot, sokan nem használják többre. Úgyhogy igenis van egy árérzékeny vevői réteg, amelyiknek ezek a tabok megfelelő alternatívát tudnak nyújtani.
Ha már itt tartunk egyébként, saját tapasztalatom alapján nagyságrendekkel kellemesebb egy ilyen alap minimál noname windows tabon matatni, mint a korábbi hasonlóan minimál noname androidos tabomon. A felület gyorsaságában, az alkalmazások sebességében stb. tulajdonképpen alig vehető észre különbség ha az MiiX2 2GB/64Gb-os tabomon matatok vagy pedig a Tesco-s csodámon. Mindkettő villámgyors. Mindaddig persze, amíg az alap metros appokat használom. De az esetek 99%-ban ezt teszem. Androidon viszont 1-2 hónap után ég és föld volt a különbség sebességben, kezelhetőségben, az UI sebességében a húgom Samsung tabletje és az én Wayteq tabletem között, pedig a Wayteq még egész korrekt név. De mégis úgy belassult idővel az UI, hogy legszívesebben földhöz vágtam volna időnként. Pl. egy egy áruházi app frissítés alatt gyak beállt az egész, az érintéseket is 5-10mp késéssel vette, az alkalmazások meg fél perc alatt nyíltak meg. Ha reseteltem akkor egy ideig megint normális sebessége volt, de 1-2 hónap után ismét botrányosan belassult.
Lehet, hogy most már jobb a helyzet android fronton is, ezt nem tudom. De a kb. 1.5 éve vett két android tabletnél ezt tapasztaltam. És emiatt nem is nagyon volt kedvem újabb androidra cserélni, de ez mindegy, nem az android miatt írtam, hanem csak azért, mert szvsz igenis van értelme ezeknek a minimál konfigos win tableteknek.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #2857 üzenetére
Mert sokan nem vállalják be, hogy:
- elküldik előre a pénzt paypal-al
- várnak 1 hónapot
- izgulnak, hogy megkapják-e a cuccot (nekem már sokat lenyelt a posta)
- ha megkapják, működik-e
- ha működik, akkor ne derüljön ki, hogy egy használtat kaptak újracsomagolva (volt akinek az akksi már alapállapotban 25% elhasználódást, és 200 töltési ciklust írt)
- ha elromlik, akkor saját költségen kiküldeni kínába
- majd izgulni, hogy mi jön vissza.Erre a 20e-esre 1 vagy 2 év hivatalos magyar garancia van. Van akinek ez is sokat számít.
Más: Egy lemezkarbantartást elvégeztem, és több mint 3 giga lett szabad. Ez már egész jó eredmény.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #2848 üzenetére
Én tartaléknak vettem. Arra jó, hogy ide-oda elcipelgetem, és otthon este elböngészgetek rajta. Reggel is jobb vinni az olvasószobába, mint egy tizest. Ettől a hely mizériától eltekintve, egészen elfogadható. A kijelzője WXGA IPS, a proci elég gyors. Szépen megy a Miracast is, kezeli a BT egeret és bill-t is. Beleraktam egy 32 gigás kártyát, azzal a filmek, magazinok helye is megvan. Az általános programokat felraktam, így maradt kb 3 giga. A Desktop részét egyébként semmire nem használom. Igen jól elvagyok a Moder UI-s alkalmazásokkal. Youtube HD videó is remekül megy rajta.
Nekem megért 32e Ft-ot, ennél többet nem akartam adni. Ja és 2 év garancia is van rá.
(#2850) bagyusz: Nekem most a belakott ad 2,7 giga szabad helyet. Ez szerintem elég egyelőre.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #2674 üzenetére
Jelenleg a Miix 2 10 tabletemen is csak Modern UI alkalmazásokat használok. Azaz nem futtatok x86 appokat. Így pont ugyanúgy használom mint a Surface RT-t. Sokat gondolkodtam a Surface 2 és a Miix között. Bevallom most már inkább vennék egy RT-s 2-es Surface-t, mint a Miix-et. Általános tablet felhasználásra tökéletes az RT.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #2648 üzenetére
Akkor szépen sorjában:
"otthoni nasok és adatbázis/felhő alapú rendszerek sokkal igényesebbek/kényelmesebbek"
Ha kézbe kapsz egy pendrive-ot, vagy külső merevlemezt, és nincs, vagy lassú net van ahol vagyok, akkor cseszhetem. Pl a melóhelyemen 20/0,5-ös net van. Itt egy 100 megás file felmásolása a felhőbe eltart egy ideig."De van professzionális Lightroom iPadre PC-s synccel, Autocad, profi zeneszerkesztők 96khz-es mintavétellel, Pinnacle Studio, MIDI-s vezérlők, Gitárbemenet iRiggel, DJ eszközök, stb."
Szerinted a páromat, aki böngészésre, facebookra, skype-ra, farmozásra, youtube-ra használja a tabletet mennyire érdekli? Vicces, mikor ilyeneket hoznak fel példaként. 10 emberből max 1, aki ilyeneket használ. -
fabicska
tag
válasz
r3dsnake #2643 üzenetére
A Windows is foglalkozik a vevőkörrel: MKV támogatás alapértelmezetten
Supported processors:
x86, x64 (?), ARM -
NGA
addikt
-
hito
nagyúr
válasz
r3dsnake #2156 üzenetére
Igen, ezért is akarom töröltetni. De nem értem miért kéne két darabot venni. Amikor kosárba raktam tényleg 2-t tett be egyből, de át lehet írni egy darabra, frissíteni és lehet egyet is fizetni. Így jött szállítással együtt egy 86eFt-os számla. Más kérdés, hogy hülye leszek kifizetni a vélemények elolvasása után
Egyébként meg most rákattintva ugyanarra a linkre amit a kollega tett be, már nem annyi az ár. 160eFt 1db. Tiszta káosz ez az oldal. Ez se erősítette bennem a bizalmat.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #2107 üzenetére
Pont nem jó nekem a 4:3, mivel sok magazin már oldalpárban tördel, és ez tökéletes a 16:10-es arányban, az oldalpár teljesen kitölti a képernyőt. Elötte ipad volt nekem is, de elég rossz volt ide-oda mozgatni az oldalt, főleg, hogy sok esetben eleve dupla oldalként van benne a pdf-ben. Nekem nagyon bejött a Miix 2 10 pdf nézésre, baromi szép a kijelzője.
-
pengwin
addikt
válasz
r3dsnake #1879 üzenetére
Ha nem csúcskategóriát veszel, akkor bizony kompromisszumot kell kötni, és ebbe beletartozik az összeszerelési minőség is, nem csak a hardver ereje.
Egyébként meg ahogy fentebb is írták: felsőkategóriában minden gyártó komolyabban kezeli a minőséget. Nagyrészt nem a hardverért fizeted ki azt a sok plusz pénzt, hanem a minőségért, extra szolgáltatásokért (és ebben benne van a garancia is)
-
Necc
addikt
válasz
r3dsnake #1879 üzenetére
Melyik szorakoztatoelektronikai eszkozben nem a kijelzo a legfontosabb?
Amugy "bezzeg az apple-nel"... hidd el nekem, szinte az osszes premium kategorias termeknel (mindegy most ki gyartja) szigorubban veszik a class 0 besorolasu paneleket
Csakhogy mi most a gazdasagos 'budget' kategoriarol beszelunk ugyebar, ami teljesen mas szintet kepvisel, mint a premium termekek. -
Necc
addikt
válasz
r3dsnake #1876 üzenetére
Pont ez a lenyeg hogy nincs olyan hogy hibatlan, egyszeruen nem letezik. Vannak minosegbiztositasi eloirasok, amik meghatarozzak azt a bizonyos "-tol -ig" -et, azaz azt a toleranciat, amire a gyartok meg azt mondjak, hogy elfogadhato hibahataron belul van.
Ebbol a szempontbol a legtobb gyarto az ISO 9241-3XX szabvanyhoz ragaszkodik, ami pontosan definialja, hogy egy termekben mit tartanak elfogadhatonak.
-
gery2123
őstag
válasz
r3dsnake #1870 üzenetére
Hát azért ezt nem mondanám. Azért mert 3 itt a topicba azt írtuk hogy sajnos van, meg nem jelenti azt hogy az összes. Ja és a páromé nem pixel hibás hanem ott egy porszem a kijelző és az üveg között, mert kikapcsolt állapotban is látszik. Használat közben szinte észre sem venni. Persze nem védeni szeretném a T-s mix8-t,de azért mert ők ennyiért adják, meg nem biztos hogy rossz is. Akkor mikor az E Digital 65 adta Microsoft wegde billentyűvel adta aminek az ára 15-16k,akoor azok is rosszak voltak?
-
gery2123
őstag
válasz
r3dsnake #1815 üzenetére
Hát azért mert van az IPS / LCD kijelzőkben egy pixel hiba, még nem kell rögtön az egészet lesz...
Persze ilyenek vannak, mi most pont belefutottunk ebbe, de ettől függetlenül nagyon jó kis cucc, pláne 51k.ért.
De a kérdés még fent áll: Vigyem vissza? A párom fog dönteni igaz mert az övé
Ja és ez hogy is működik? Visszaviszem holnap hogy nem kell mert.... És ők adnak szó nélkül egyet?
-
peterk
senior tag
válasz
r3dsnake #1766 üzenetére
Az egyik partnerünk Lenovo win8 tabletekkel (nem miix) indult egy (nem hazai) pályázaton. Egy ottani közszolgáltató autóiba kerültek lenovo tabletek. Kiderült, hogy a 3G modul időnként nem éled fel standby után. Ilyenkor csak leállítás, sim kártya ki-be és újraindítás segít. Még a sima újraindítás sem elég.... Körülbelül 200 eszközt küldtek vissza végül a gyártónak, mert nem tudott a problémára megoldást találni. Azt nem tudom, hogy hibás gyártói sorozat volt-e (ekkora rendelésnél előfordul, hogy beüt egy hibás sorozat), vagy általános hiba. Mindenesetre Surface-ek lettek végül helyettük (nem is olyan sokkal drágábban).
Mindezek mellett consumer szegmensben véleményem szerint nem rosszabbak, mint bármelyik másik. Asus, Dell, HP, mindegy. (Igen, még Dell is). Az alsó kategóriába szánt eszközeikbe mindegyik kb. ugyanannyi K&F-et és anyagot szán, így az eredmény is hasonló. Általánosságban - úgy, hogy "a Lenovo", v. "az Asus" nem olyan jó - ezért nem is igaz az állítás. Inkább az van, hogy vannak szerencsésebben sikerült és kevésbé szerencsésen sikerült modellek mindegyik gyártónál.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #1766 üzenetére
Én nem általánosítanék. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, és semmi baja. Annyi nem tetszik benne a Surface után csak, hogy nincs kitámasztója. (A Wedge bill fedelét használom hozzá, ami kitámasztó) Egyébként baromi jó, stabil, simán hozza a 8 órás üzemidőt, 2-3 naponta töltöm csak fel. Baromi szép a kijelzője, pdf magazinoknál ütős a FullHD feletti felbontás, és hogy nem 16:9, hanem 16:10-es, így 2 oldal tökéletesen látható rajta, és olvasható is.
-
zoltan6
addikt
válasz
r3dsnake #1723 üzenetére
ez vicc soha többé lenovo-t
mekkora szívás ez nekünk akik megvették pár hónapja 80-100-ért a miix 2 8-at.ekkora értékvesztést egy márka sem produkál.eledhatatlan lett ezáltal a tabletünk.már így is tele van eladó miix 2-vel a hardverapró 50 ezerért sem viszik már el.
én hülye megvettem a t-mobilnál lista áron a 3g-st,61-ért,hogy majd a másikat eladom.most meg már 50-ért adják.
hogy tudják ennyire olcsón adni? amikor még külföldön is 70-80 körül van+áfa.szemétség
egyébként igen független a telekom-os 3g-s,digis (telenor-os) kártyával használom én is. -
NGA
addikt
-
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #1696 üzenetére
Miért? Zene megy a háttérben? Megy. Miracast megy? Megy. Üzenetek, emailok megjönnek? Igen.
Metros böngészőn megy a letöltés is. Skype is fut, ha lemegy alvó módba.
A desktop rész megáll alvó módnál, pont ugyanúgy, mint egy laptopon. Szerintem osx-en is leáll ha lemegy alvó módba. Mi akkor a gondod? -
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #1688 üzenetére
Amire nekem kell, arra tökéletes. De ahogy látom, neked a legjobb választás egy ipad.
Semmiképpen sem ajánlom, hogy bármiféle win-es tabletet vegyél.(egyébiránt én a zenehallgatásra, letöltésre, filmnézésre a tv-n vettem egy betört kijelzős i5 procis laptopot, ezt beraktam a tv mögé, rákötöttem hdmi-n a tv-re, meg a többi cuccra, raktam rá egy logitech 400-as touchos bill-t usb stickkel, és tökéletes a tablethez is, mivel ezen tárolom a filmeket is, és mivel a tablet is x86, hibátlan a hálózat)
Így akkor ezt ki is tárgyaltuk.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #1676 üzenetére
Lenovo Miix 2 10:
Zene megy a háttérben, most próbáltam: Tunein, zenelejátszó stb.
Miracast: megy a háttérben, a trükk az, hogy nem képernyőkettőzést, hanem csak második képernyőt kell választani, és akkor lekapcsolja a tablet képernyőjét.
Letöltés: torrentből van a torrex pro, ahol be lehet állítani, hogy fusson a háttérben, és hogy az alvást kapcsolja ki. Ilyenkor be lehet kapcsolni a képernyőkímélő üres állapotát, és megy a letöltés torrentről. Sima metros explorerben nekem megy a letöltés ha lerakom alvó módra.
Értesítések is megjönnek alvó módban, frissítéseket is letölti, skype is megy.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
r3dsnake #1682 üzenetére
Hat ha inkabb veszel egy ipadet, es ezzel lemondasz a windowsos tabrol, csak azert, mert nem lehet rajta zenet hallgatni (egyebkent 5e forintert tudsz venni egy mp3 playert es csokolom), az szerintem kicsit fura.
Ha meg otthon használod, akkor toltore fel, kijelzo bekapcs, es minden megjon.
-
Necc
addikt
válasz
r3dsnake #1674 üzenetére
Ha megfeleloen bekonfiguralja valaki az energiamenedzsmentet akkor nem ganyolas. En inkabb pont az alapertelmezett allapotot neveznem ganyolasnak, akkor azonnal mindent kaszal a rendszer ha elsotetul a kijelzo, igy legalabb beallithatod hogy AC-rol mukodve tenyleg csak a kijelzo sotetuljon el, DC aramforrasnal meg te magad allithatod be, hogy mennyi ido utan hibernaljon a rendszer.
-
Necc
addikt
válasz
r3dsnake #1667 üzenetére
#1667+1669: NEM, nem komoly.
A windows 8-al bevezetesre kerult a connected standby szolgaltatas, ami nagyon roviden annyit tesz, hogy elsotetulo kijelzo eseten (idozitett profil bekapcsol, hybrid tablet eseten osszecsukas, tablet eseten a kijelzot elsotetito gomb) hibernalja az osszes desktop alkalmazast, es a metroUI-s alkalmazasok mukodeset korlatozza, ezzel igen jelentos energiat megsporolva.
Egy szimpla registry valtozo atirasaval ez a funkcio kikapcsolhato:
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\CsEnabled (1->0)
Amennyiben a fenti registry bejegyzes hianyzik, kezzel hozd letre. A valtozo tipusa DWORD (HEX).
Majd restart, es mindenki orul... vagyis nem... ugyanis innentol a tablet asztali gepkent fog tovabb uzemelni, a hagyomanyos "PC-s" energiatakarekossagi opciok elerhetoek lesznek, es a tablet keszenleti allapotban sokkal, sokkal hamarabb fog lemerulni! (Az en Asus T100-asom igy kb. 30 ora alatt lemerul keszenletben, azelott kb. 1 hetig is elvolt toltes nelkul.)
-
pengwin
addikt
válasz
r3dsnake #1667 üzenetére
Igen, komoly. a Miix2 10-en is többször újra kellett indítanom egy 2GB-os file letöltését a OneDrive-ból, mert a kijelző lekapcsolt, és emiatt félbemaradt a letöltés.
Más: én visszavittem 3 munkanapon belül a Miix2 10-et az edigitalba, és mivel másnak is előjött a bekapcsológombos problémája tölük vásárolt Miix10-zel, így csere helyett visszakértem a vételárat.
Azt már csak mellékesen megjegyzem, hogy 10.31-én, pénteken vettem át a tabletet, a probléma először kedden (11.04) jelentkezett, 11.05-én szerdán vittem vissza. Vagyis ha nem közvetlenül hétvége előtt veszem át, akkor pont kihúzta volna a 3 napon túl a power gomb. -
TedThomas
aktív tag
válasz
r3dsnake #1485 üzenetére
Mert amit linkeltem az nem tetszik? Itt a fórumon is ajánlott bolt elég sokan rendelnek onnan és egy ezressel olcsóbb is amit kinézett.
(#1486) Viktoár: Barátnőm használja de még nem panaszkodott rá. Word-Excel, tartalom fogyasztás. Majd egyszer felrakom rá a fotóboltot próbának de előtte kéne szerezni egy jó kékfog egeret.
Nincs valakinek használatban lévő kékfog egere amit szívesen ajánlana?
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #1439 üzenetére
Próbáld meg.
"A feltüntetett árak a Telekom Webshop Szerződési Feltételekben meghatározottak alapján érvényesek, a készlet erejéig"Max arra hivatkoznak, hogy elfogyott, és ajánlanak mást. Listában nem szerepel.
Mi is üzemeltetünk webshopot, és nekünk is vannak termékeink, amik nincsenek kint a webshopban, csak linkről érhető el. Márpedig ha nem tudsz a webshopon odanavigálni, akkor az a termék hivatalosan nem szerepel a webshopban.
-
zoltan6
addikt
-
Necc
addikt
válasz
r3dsnake #1374 üzenetére
Altalanossagban "rendes" USB portot es SD kartyaolvasot egy slim 8" tablet nem hinnem hogy tartalmazna. A 10"-11" kategoriaban is ugy van jelen a legtobb esetben, hogy azt a gyari billentyuzetes dokkoloba helyezik el, magaban az "alap" tableten ekkor sincs.
Esetleg a regebbi, vastagabb, (es sokkal-sokkal dragabb) Core i3/i5/i7 -es 'premium' tabletekben lehet 1-1 teljes USB csatlakozo vagy rendes meretu SD olvaso, de ezek az eszkozok szinte teljesen eltunnek a piacrol, mert jonnek a Core M tabletek a helyukre.#1368:
#1380: ha jon is, most meg szerintem megeri alairni 1 evet, ezuttal nem volt cegen belul ugy elkapkodva a mobil halozat kiepitese mint a multkor (akkor uzemkesz volt, csak az "on" gombot kellett volna benyomni, csak hat akkor a tender ugyebar bukva lett), es meg hosszu honapok fognak eltelni, mire lesz is valami ebbol az egeszbol.
-
zoltan6
addikt
válasz
r3dsnake #1374 üzenetére
az a vicc hogy nincs is ott a táblagépek között a telekom oldalán,csak a kereső találja meg,meg az itteni fórumos linkek alapján tudtam megnézni,de a paramétereit sem találtam meg sehol a telekom oldalán.egyáltalán mit tud? 32 vagy 64gb-os? azt sem tudni.
sőt most már a kereső sem dobja ki a telekom oldalán találatnak.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #1323 üzenetére
Van egy sokkal egyszerűbb megoldás. Le lehet menteni a gépről pendrive-ra az eredeti telepítő rendszert. Erre elég egy 16 gigás pendrive is, és utánna simán letörölhető a rendszervisszaállító partíció. Bootoláskor power on + volume down kombinációval kell indítani úgy hogy rá van kötve a pendrive, és így simán feltelepíti az eredeti rendszert. Driverestől, officeostól kompletten.
-
hito
nagyúr
válasz
r3dsnake #1286 üzenetére
Kisebb arccal lehet, hogy még egyet is tudtam volna érteni a hozzászólásoddal (vagy egy részével). De kijelenteni, hogy szar, mert van újabb és jobb, enyhén szólva tenyérbe mászó, úgyhogy ne csodákozz, ha egy ilyen géppel a hónom alatt (amit nagy megelégedéssel használok) felkapom a fejem egy ilyen hozzászólásra.
Nézz kicsit vissza, hogy miket használtam már, asszem van egy kis rálátásom. És ezek után is nyugodt szívvel vásárlásra tudok sarkallani bárkit a géppel kapcsolatban, ha olyan igények kielégítésére keres gépet valaki, mint ahogy most az elhangzott.
És azért olyan apróságokat ne felejtsünk el megemlíteni a javára, mint a teljes értékű USB és HDMI csatlakozó, ami még mindig ritka, mint a fehér holló ha a Z3xxx-as gépeket nézzük (darabszámhoz viszonyítva). Vagy akár a LED villanós hátsó kamerát is említhetném. Ez még a mai napig is egy baromi jó gép. Nem mondanám ha nem így lenne, hanem eladnám és óva inteném az érdeklődőt a vásárlástól.
"ha esetleg minimálsan használná játékra/videóvágásra/képszerkesztésre."
De nem ez hangzott el. Vagy tévedek?
-
hito
nagyúr
válasz
r3dsnake #1282 üzenetére
És akkor ez azt jelenti, hogy szar?
Mind1, hagyjuk, nem kell válaszolni. Csak baromira irritáló, hogy úgy beszél, jelent ki dolgokat valaki, hogy fingja sincs róla.
Egyébként nem ártana megnézni, hogy mire kell a kérdezőnek! Vagy látsz közte olyat (net, film, facebook), amivel nem bírkózik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest