Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Engem maga a kategória létezése és ez a tendencia dühít, hogy kinyomják az ipari hulladék 1gigás, 16 flashes, 1024-es táblákat. Nulla irányelv, nulla minimum követelmény, tökmindegy hogy épp, hogy elindul rajta valami. Ez a microsoftra is rossz fényt vet, mert páran meg majd ebből ítélik meg a teljes platformot. Filléres dolgokon spórolnak a gyártók. Várom már az 512 ramos, 8gigás modellt.
-
gomez55
tag
En tegnap rendeltem meg az Edigital-tol este. Mar regebben is szemezgettem vele, de most hogy csokkentettek az arat (29.990 -» 19.990ra) lecsaptam ra.
Elvileg holnap kapom meg, majd irok rola velemenyt. En is kivancsi vagyok ra.
Kicsit tartok a kijelzojetol, ugye a 7" se a legidealisabb, meg a felbontas se. Nah meg sima TFT panel... De kiderul. -
fabicska
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg alapjáraton műszaki fronton szeretek mindenbe bele kóstolni. Még közép sulis korszakomban végfokokat