- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bagyusz #3837 üzenetére
Csak az szenved, aki használni is szeretné bármire. Milyen már, hogy kijön egy update és nem fér el. Windows 10-zel mégis mi lesz majd? Nevetségesen abszurd belegondolva, hogy 16gb (ami valójában nem is annyi) egy teljes értékű desktop windows alatt. Olyan, mintha 4K-t néznél CRT tévén. Működne, de minek.
-
tlac
nagyúr
válasz
bagyusz #3086 üzenetére
jah, de ritka, hogy kiadnák igényesen a forráskódot
bináris nem túlságosan használható, ahogy már korábban is írtam(#3082) r3dsnake:
"klasszikus" linux-os tabletet nem igazán lehet venni (android azért az más)
egyébként van rá igény, elég sok helyen láttam, hogy próbálkoznak vele az emberek
nyilván azok, akik desktopon is használják -
-
tlac
nagyúr
válasz
bagyusz #3078 üzenetére
grubbol szerintem el lehetni indítani 64bites wint vagy a 64bites efi-t kicserélni 32 sre.
az efi cserélése az szerintem nem lesz jó
az uefi nem csak a bootolásért fele, hanem az oprendszer rendszerhívásokat futtathat rajta keresztül (uefi runtime services)Lehet használni a droidos binaryt, én pl valamelyik nexus készülék bcm4330 fw- t használtam fel ubi alatt.
driver alatt a kernelt és a kernelmodulokat értem, az nem nagyon fog működni máshol
a firmware az más, az az adott eszközre lesz betöltve, az elvileg oprendszer független -
envagyok
veterán
válasz
bagyusz #3066 üzenetére
Jelenleg, ami van nekem, az usb-otg kábelek, aktív hubok, tápegységek (nokia töltő, usb töltő, micro-usb töltő)
Mivel elég bonyolult beszerezni ilyet, konkrétan három tábletes, mobilos üzletben érdeklődtem, de még nem is hallottak felőle, kínából meg nem szeretnék 30 napot várni, esetleg milyen megoldás lenne, amit házilag lehetne kivitelezni?
Amit érdekesnek tartok, hogy tölti a tabletet, de csak kikapcsolva...
-
tlac
nagyúr
válasz
bagyusz #3074 üzenetére
ok, lehet kicsit túlzás volt, de a többi disztrónál nincs így megcsinálva
ami még a fantáziámat mozgatja, hogy lehetne-e 32 bites uefi-s grubbal 64 bites nem uefi-s win-t indítani?
ha igen, lehet, hogy megoldható lenne, hogy a 32 bites win-emet lecseréljem 64-esre(#3075) pengwin
tévedsz
hiába vannak bináris driverek, azok nem lesznek kompatibilisek egy akármilyen linux-szal -
peterk
senior tag
válasz
bagyusz #2555 üzenetére
A sebességeknél megabitet írtál (kis "b" az bit, nagy "B" az bájt). Csak a tisztánlátás kedvéért erősítsd meg légyszi, hogy az írt adatok (mega)byte-ra vonatkoznak. Köszi.
Háát.... 16MB háttértárral egy win tab számomra is fail. És majdnem 70-ért drágállom is. 32MB-al már elfogadhatóbb lenne ennyiért. És az 5-6 óra már a használhatóság alsó határán van, de azért nem ártana kicsit hosszabb üzemidő is. Egyébként ha jól látom van belőle 32 GB-os verzió 74-ért, az jobb vételnek tűnik számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest