Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Nem fikázni akartam, csak számomra nevetséges, hogy olyat képtelenek megoldani, aminek semmi technikai akadálya nincs. Mondom ezt eredeti W8.1-es PC-vel, amit nagy megelégedéssel használok, valamint szerintem az első közt láttam potenciált a metró felületben már a WP7-nél, valamint a W8-at is nagy kíváncsisággal fogadtam. (Már a developer preview-t is használtam fő rendszernek.) Épp ezért fordult meg a fejemben, hogy táblát is ilyesmit nézzek, de a tények ismeretében semmivel se lennék előrébb, mint egy noti+tablet kombóval. Notit nem váltana ki a tábla, de egy hosszú üzemidejű, jól használható táblának sem megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest