- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
Ha minden igaz, az volt a töltési probléma hogy én közbeiktattam az adapter és a gyári töltőkábel közé egy USB hosszabbítót. Gyári az nagyon rövid De most se értem miért nem vette rendesen.... így szoktam tölteni az S4-emet is. 5V on 2A azért reccsintse már fel.... érdekes
-
TedThomas
aktív tag
1. Nálam ez az encore-rapoo páros tud meglepetéseket okozni. Néha beragad egy bill és csak az újra indítás segít. (Vagy a bluetooth kikapcs/bekapcs ha betudok lépni oda) Ments mindig
2. Nem-nem lehet. Csak a metro alkalmazások tudnak menni ha jól tudom. Nagy win hiányosság.
3. Természetesen. Én is úgy nézek filmet.
-
-
peterk
senior tag
Angliában valóban vannak nagyon durva akciók is ilyenkor (és még 1-2 alkalommal az évben). Az igazi különbséget a kisebb üzletek jelentik ilyenkor, ahol sokszor harmadáron is vannak akciók. Ennek meg is van az oka, mert ott egy kisebb műszaki bolt pl. nem 10, hanem 20-30% haszonkulccsal dolgozik üzemszerűen. Abből könnyebb akciózni évente egyszer reklámcélokból, mint a harmadából, esetleg harmada forgalom mellett.
A nagyok (multik) viszont szvsz nem viselkednek nagyon máshogy ott sem, ott is kb. hasonló kedvezményes akciók vannak. Csak legfeljebb a célközönség más, ezért mást és máshogy akcióznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest