- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
dev200
csendes tag
válasz
LógaGéza #5198 üzenetére
2/32-es minimum 2Gb ram és 32 háttér tár (de inkább 64)
9 colig ingyenes a windows a tabokra, így ha felette veszel gépet az ennyivel drágább (elég jól látszig)
Árban: 40-től már érdemes venni.
Én egyetemre használok egy chuwi vi8-at (pdf, szövegek írása, e-mail, videó, net stb.)
-
pengwin
addikt
Telepítsétek újra a touchscreen driverét. Ha az nem segít, és nem egy ismert, dokumentált típushibáról (lsd. feature) van szó, akkor szerviz.
(#5193) Gabis
Egyértelműen T200: 2 év garancia jár hozzá, a Lenovóra csak 1 (tudtommal a HP-re is).
Valamint a T200-nak van egyedül rendes, a tabletet netbookká alakító billentyűzete, a HP-é kitámasztós folio, a Lenovóé pedig a fix szügű vájatos megoldás... -
LógaGéza
veterán
Üdv!
Közeljövőben egy Wines tablet vásárlásán gondolkodom. Minimum 8col, de inkább 10, és főleg dokumentumok/e-mailek olvasására/írásáa lenne használva, és alap irodai dolgokra, de azért ne akadjon le egy Youtube videótól.
Mekkora ártól kezdődik az a kategória, amit már megéri megvenni, a fenti felhasználás tekintetében? -
han_lev
senior tag
válasz
zoltan6 #5190 üzenetére
Na ilyen van nekem. De nem megy.
Lehet rosszul kapcsolom össze őket. Te hoval kapcsolod a töltőből kijövő kábelt, és melykből megy a tabletbe a töltés?Én a microusb "apá"t dugom értelemszerűen a tabletbe, és a microusb anyában megy bele a töltő. Így az USB anya része a OTG.
De a töltő nem tölti így a tabot
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Szerintetek Lenovo Miix3 vagy Asus T200 esetleg HP Tablet Pavilion x2 lenne a jobb vétel? -
gg72
veterán
Az szerintetek mitől van, hogy a tabletünk (Asus T100TAM) amióta megvan (kb. 2 hónapja) ma másodszor csinálja azt, hogy nem érzékeli az érintéseket, csak egérrel és bill.lel lehet működtetni, a Vezérlőpult-ban jelzi is a Win, hogy ez a képernyő "az érintéses bevitelt nem teszi lehetővé".
Legutóbb csak úgy sikerült megjavítanom, hogy rendszervisszaállítást csináltam. Na, de ez nem lehet egy állandó megoldás a problémára. Amúgy alig használjuk, pl. a legutóbbi használatkor még tökéletesen működött, azóta semmi sem lett feltelepítve rá. Most bekapcsolom, és nem tudom vezérelni.
-
han_lev
senior tag
Üdv!
Ne vessetek meg érte, próbáltam visszaolvasgatni, keresgélni, de nem láttam, találtam.Ugyhogy írom, kérdezem:
Ilyen tipusú hub ami tölt is meg osztja is a mikrousbt nincs véletlenül valakinek?
Már csak ez hiányozna a "boldogságom"hoz
Sajna itthon eddig em találtam, a legtöbb helyen úgy néznek rám - mikor mondom, hogy az "Y" kábel nem jó - mint valami szegény fejlődésben visszamaradottra, és biztos hogy nem tudok valamit jól.
Csak egyet rendelni meg nem akarok, ahhoz sok a posta. De ha valaki esetleg még szeretne... vagy rendelne... vagy esetleg valakinek van is itthon egy...
-
zoltan6
addikt
válasz
Bogyó bá' #5177 üzenetére
az a vicc hogy már a lenovo is visszafele fejlődik,100 ezerért kiadja a 8'-os 16gb-os szutykot.
Lenovo Tab Yoga 2 -
Necc
addikt
válasz
zaccfater #5179 üzenetére
Se windowson, se androidon, se iOS-en, se semmin, csak "kiegesziteni" tudod a belso tarhelyet memoria kartyaval ami viszont fabatkat se er, mert:
1) a memoriakartya teljesitmenye erosen limitalt, igy csak bizonyos dolgokat esszeru ra masolni vagy telepiteni (sot android alatt meg extra nyavaja kieroszakolni a programokbol hogy ugyan hasznaljak mar a kulso kartyat)
2) Ha a rendszer allandoan sir a keves tarhelyre mert az operacios rendszer es a kenyszeruen belso tarhelyrol futo vagy arra dolgozo programok teljesen felemesztik azt, a memoriakartya nem fogja megoldani ezt a problemat, mert a kulso memoriakartya csak kiegeszites es !NEM! kibovitese a belso tarhelynek!
-
keszo
őstag
Sziasztok
Gondolkodom egy wines tab vásárlásán, ~100e-ig, 10"-ban.
Az árukeresőn szóba jöhető tab aminek van bill.-je az a Lenovo Ideapad vagy az Acer Aspire Switch.
Akkora össze-vissza kuszaság van a betűjel eltérésekben, hogy nem derül ki egyértelműen melyikhez adnak billentyűzetet.
Netes rendelés előtt ki kehet deríteni egyértelműen? -
premete
veterán
-
zaccfater
újonc
Sziasztok! Az egyik internetes áruháznál 32.000 forintért vehető meg az alábbi táblagép:
Toshiba WT7-C-100 táblagép, Intel® Atom™ Z3735G 1.33Ghz-es processzorral, 7", 1GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, Microsoft Windows 8.1, Fehér
Azt szeretném megtudni, hogy bírná-e ez a gép, ha napi rendszerességgel menne töltőről 10-12 órát, FullHD monitorra kötve? Böngészés, chatelés, skype, Office futna rajta közben.
Az asztali gépet és a notebookot szeretném kiváltani vele teljesen. Bluetooth billentyűzettel és egérrel használnám. -
mlala56
csendes tag
Ultimate 8I 64Gb nikro sd vel tökéletesen uzemel.
Valaki szette e szét? -
tixem
addikt
-
zsapa1940
újonc
A műszaki eszközök fő gyilkosa a ki-be kapcsolás. Ezt azonban optimalizálva kell érteni. Az összes mobil eszközre javasolják, hogy időnként pihentessük. Meghálálják. Az akksik később nyúlnak ki. És a fölös sugárzás se életbiztosítás. Különösen, mikor a szíved fölötti zsebedbe dugod a kütyüt, bekapcsolva.
-
gecsek
csendes tag
Mennyit késik a kép ezzel a megosztással? Miracast-nél kb. fél másodperces késéseket látok youtube-on, úgy meg elég nehéz lenne egérrel és billentyűzettel dolgozni. Vagy nem zavaró? Képmegosztás mellett marad a sima wifi kapcsolat is, vagy nem, és ha marad, akkor belassul?
-
laceb
tag
Sziasztok!
Portok, bővítőhelyek és ház
Micro-USB, micro-SD, micro-SIM (with LTE configurations only), 3.5mm headset, 40-pin dock connector (supporting HDMI via adapter)
Tudja valaki,hogy ez mit jelent?:40-pin dock connector
Köszi
-
Sittes86
csendes tag
UP! Please Help!
Sziasztok!
Valakinek nincs Modecom 8010-es driver mentése 8.1-hez vagy olyan driver kereső programot ajánlanátok, ami "szereti" a tabokat is?
Recovery partíció törölve lett, a driver kereső program nem talált meg mindent, sőt inkább szinte semmit.
Jelenleg se érintőképernyőm, se hangom, se wifim, stb. stb. nincs.
Előre is köszönöm a segítséget. -
tixem
addikt
Hát ez azért elég tré szerintem
Na mindegy, akkor amíg meg nem jön az új router addig nuku kapcsolat
Az otthoni csoporttal már egyszer meggyűlt a bajom, nincsenek jó emlékeink egymásról...
A képernyőforgatós történet pedig továbbra sem működik, pedig már a regeditbe is beleturkáltam, hiába. Igaz ez disable-ről szól, de ugyanígy kell az engedélyezést csak pepitában mégsem működik egyik sem. A felbontás állításánál hiányzik a kipipálható négyzet, képernyő módok között csak fekvőt és állót illetve ezek tükrözött változatai. Regeditben is az érték 1 volt mégsem fordult sehova.
Charmon a fényerő állításnál sincs ott az a kis képernyő ikon. Nem értem.Hmmm, átírva a regeditben nullára, majd újra 1-re és újraindítva újra forog. Kutya legyek ha értem. Lényeg, hogy működik
-
laceb
tag
Sziasztok!
[link]
Ilyen van valakinek?Tapasztalatok érdekelnének,főleg az office/powerpoint.
Illetve,hogy lehet-e valahol kapni a 32Gb-os változatot normális áron.Az árukereső három boltot dobott ki,mindhárom helyen annyiba kerül mint máshol a 64Gb-os
Köszi -
tixem
addikt
válasz
ferensz #5146 üzenetére
Nálam magyarul van: charm, beállítások, kezdőképernyő de ebbe nem enged be és csúszka sincs.
Asztali, tálcás nézetben meg ugyanez, csak ott kezdőképernyő helyett asztal van, de ebben sem enged be.
A másik bajom meg az, hogy most vettem bele egy 32 gigás microsd-t, tettem rá egy screenshot-ot, pont erről a problémáról de a pc nem ismeri fel a tabot. Ilyen hubon keresztül csatlakoztatom, de nem lát semmit, de ha direktben kötöm össze az asztalival azzal sem.A hub biztos jó, mert tölt is és a Lumiát meg látja, mint a tab mind az asztali is. De ketten egymást nem.
-
tixem
addikt
Üdv!
Én is csatlakoztam a w8 tabosok táborához
Alapvetően kiismerem magam a rendszerben, de most bekapcsoltam és fix a kijelző, állításra nem fordul és fektetésre sem. Próbáltam a kijelzőnél állítani, de vagy fekvőre, vagy állóra lehet csak, olyan lehetőség nincs, hogy automatikus.
Hogy lehet visszaállítani arra, hogy auto forduljon a kép? Köszi
-
premete
veterán
Erre, nekem is felismeri a tv-t, csak kép nem lesz, sejtem, hogy az atheros wlan nem tudja, a tiédben intel van?
A laptopomban az intel 6300, vagy 7240-es is tudja.
@ arra gondoltam, hogy ios/android esetén a mélyebb menük is kezelhetőek active stylus/wacom toll nélkül. Ahogy a windows phone esetében is. Kipróbáltam a windows 10-zel is, az még gyatrább (a jelenlegi állapotában), mint a 8.1 enterprise, ami az enyémen van. -
htc07
addikt
-
NGA
addikt
-
Mondjuk, hogy nekem is legyen nyűgöm, a prediktív szövegbevitel hiányzik...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Egy kb. 4 éves, A4Tech BT-630-at, még a Lenovo e125 notihoz vettem hajdanán. Egy elem nálam 2-3 hónapig is elég benne.
Billentyűs toknak meg ezt az ALCOR-t, de csak ha mennem kell valahová, itthon mindig tok nélkül van. Éppen-éppen bele megy a Miix2 8-as.
Én egy laptopot váltottam le a tablettel, és sokkal praktikusabb, jobb. Még motoros túrára is magammal tudom vinni a tanktáskában, esténként erre mentem át a fotóimat.
-
premete
veterán
Ilyenem van, csak a feléből és nem lehet dpi-t állítani. Amire gondolsz, az nem active stylus, gondolom nem 10-20 ezret adtál érte, mert azok ennyibe kerülnek.
@bogyo112: +1, annyi kiegészítéssel, hogy a töltésre szolgáló microusb mellé kéne még egy legalább. -
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem meg ahol az asztali alkalmazásokra van szükségem, azokon a helyeken van asztal...
Magyariul ha Office-ozni, CAD-ezni kell, akkor elő ugrik táskából a picike BT-s egér. Ennyi...Egyébként meg - bár a végeredmény messziről ugyanúgy néz ki a felületes szemlélő számára - az androidos tablet egy nagyra nőtt, kicsutkázott mobiltelefon kizárólag tartalomfogyasztásra, a windowsos meg egy "picire összement" asztali PC. Ennek megfelelően kezelendőek, illetve ennek megfelelően kell választani közülük. nem alternatívája egyik a másiknak, illetve csak "egy irányban": a windowsossal mindent meg lehet csinálni - persze normális, 2/32 vagy 2/64 GB kiépítettség mellett -, a másikkal meg nem.
-
htc07
addikt
válasz
premete #5115 üzenetére
akkor ne azt írd hogy windowsnál, hanem hogy annál a remek készüléknél, amit te használsz.
képzeld tudom, 8'-as windows tabletem van. És lehet ám dpi-t is állítani rajta, ha nem tökéletes a látásod.
droidon lehet vajon gányolás nélkül?
(#5120) r3dsnake
sosem használtam ceruzát, illetve kipróbáltam amit kaptam a védőtokhoz, de feleslegesnek érzem.
-
premete
veterán
válasz
r3dsnake #5120 üzenetére
Használtam, a cégnél azok vannak rendszeresítve, annyit nyomogatom, amennyit akarom, de telepíteni csak a céges store-ból lehet azokra. Saját célra pedig 300 ezret nem akarod adni érte wifis, 16 GB-os pedig nem érdekel. Van a windows-oshoz active stylusom, anélkül kínszenvedés, ha a metro appokon kívül mást is akar használni az ember.
@bogyo112: nem akarok a telefonba még havi ötezerért netet venni, 2 év hűséggel, főleg, hogy készülök külföldre. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
premete #5119 üzenetére
"Azok sem tökéletesek, ráadásul az ipadek erősen túlárazottak szerintem, akkor inkább a windows."
Akkor még nem használtál iPadet. OIyan minőségű exkluzív appok vannak rá, rendesen használható UI-val, hogy ahhoz képest szar használni a Win-t. Eleve winhez cerka mindenképp kell, hogy tudj böködni.
-
premete
veterán
válasz
Bogyó bá' #5116 üzenetére
Azok sem tökéletesek, ráadásul az ipadek erősen túlárazottak szerintem, akkor inkább a windows.
De ne legyetek olyanok, mint az apple.fanok, hogy a rossz, az nem hiba, hanem feature.
Én jeleztem a ms. technet fórumban is, a mérnök azt válaszolta, hogy osszam meg a tablet netjét a mobilokra ethernet kábellel.Hostednetwork, virtual router nem megy, connectify-t megvettem, az működik, de mihelyt kikapcsol a kijelző, a wlan jel is eltűnik.
Az gondolom, nem nagy elvárás, hogy a tabletben lévő, 12+100 GB-os, 42 mbites netemet meg tudjam osztani a 2 másik eszközömre, illetve ha egy szövegmezőbe kattintok, akkor feljöjjön a virtuális billentyűzet.
Az sem, hogy a képet smart tv-re ki tudjam tenni, vagy a control panelt, illetve registryt fel lehessen nagyítani.
Ezeket leszámítva meg vagyok a cuccal elégedve. 3G-n netezésre a Beszkárt járműveim, ebook olvasásra tökéletes.
Szóval az említett hibákra megoldás érdekelne, nem az, hogy a windows jó, szuper, tökéletes, ne akarjak netet megosztani, ne akarjam tv-re kitenni, és szöveget beírni vele. -
zoltan6
addikt
válasz
premete #5115 üzenetére
még ezt leírom azért,nekem mindig feljön a billentyűzet,nekem 3g-s a tablet aktiv rajta a netmegosztás,ha wifit akarsz megosztani,arra meg van app
virtual routermüködik kikapcsolt kijelzővel is,most próbáltam. -
premete
veterán
Kipróbáltad a tabletemet, és szövegmezőnél feljött neked a billentyűzet legalább háromból egy esetben?
Letöltötted a touch office-t, és nálad működik? kérem a letöltési linket.
Hallottál a windows 8.1 internet megosztás funkciójáról, és tudod, hogy az miért van kiszürkülve tabletnél?
Próbáltad a tabletemet rákötni smart tv-re, ami a laptopról megy egy gombnyomással,a tabletről pedig egyáltalán nem?
Tudod azt, hogy a windows 8"-os tableten mekkorák a beállítási menüpontok a control panelben, és mekkorák egy ugyanekkora ipad minin, vagy androidos eszközön? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
zoltan6 #5109 üzenetére
flashplayer oldalak mennek androiddal? - mennek, ha muszáj de a flash szar
silvercast lejátszók pld.rtlmost megy androiddal? - van rá app
java-s oldalak,pld. netes bankok mennek? - van rá app
onnline tv megy androiddal vlc bővítményes? - van rá app
ntfs-t kezeli mokolás nélkül? - kezeli
2000ft-os ebey-es usb-s tv tunert kezeli? - kezeliMondom ezt úgy, hogy hulladéknak tartom az összes droidos táblát. De hülyeségeket ne állítsunk már.
-
premete
veterán
Én mondjuk ugyanúgy tudok utalni androidos telefonról vagy tabletről. Beszkárt járatok kivételével a laptopot viszem mindenhova: táppal-táskával nincs 2 kiló, mondjuk a tablet kb. fele, de ahhoz is kell táska, ha egér plusz billentyű is akkor több. A laptop 14", fullhd, 16 GB rammal, 256 GB-os, rendes ssd-vel, bootidő 22 sec (amikor már minden (használható).
Azt én is látom, hogy melyik menüpontot kellene megnyomni device managerben, a 8"-os tableten, de csak a stylussal tudom kiválasztani, ujjal csak véletlenül található el.@az nekem irreleváns, hogy a nyalóvilág és társai mennek-rajta.
-
zoltan6
addikt
válasz
premete #5105 üzenetére
flashplayer oldalak mennek androiddal?
silvercast lejátszók pld.rtlmost megy androiddal?
java-s oldalak,pld. netes bankok mennek?
onnline tv megy androiddal vlc bővítményes?
ntfs-t kezeli mokolás nélkül?
2000ft-os ebey-es usb-s tv tunert kezeli?
az android max játékra jó,netezésre facebookozáson,hirolvasásokon kivül alkalmatlan. -
NGA
addikt
válasz
premete #5105 üzenetére
beviteli mezőnél megnyílik a billentyűzet: androidnál mindig, windowsnál random (de inkább nem)
mázlista vagyok, 10-ből 10x megnyílik nekem.internet sharing működik kikapcsolt kijelzővel? android igen, windows nem
ezmi?beállítások kezelhetőek ujjal? android igen, windows nem
ami fontos, az ott van a gépházban. Minden másra ott a desktop 150%-on.touch office letölthető rá? androidos igen, windows-os nem
már bétás, letölthetőms office nagyítható? android igen, windows nem.
már bétás, win 10-el jönhasználható egér és billentyűzet nélkül? androidos igen, windowsos nem.
igen, remekül az összes modern ui app.kiadja a képet a smart tv-mre? androidos igen, windows-os nem.
Minden 3735 és 3740-es win-es tablet tudja a miracast-ot.Én is kérdezek:
- meg tudom osztani normálisan a képernyőt, hogy egyszerre 2 alkalmazás menjen rajta? windows-os igen, androidos nem- mindenféle külső alkalmazás nélkül tudom használni hálózatban? windows-os igen, androidos nem
- normálisan megjeleníti a flash-es weboldalakat? windows-os igen, androidos nem
- tudok bármilyen nyomtatóra nyomtatni akár USB-n? windows-os igen, androidos nem
- tudok rajta bármilyen x86 alkalmazást futtatni akár céges környezetben? windows-os igen, androidos nem
- biztos, hogy megkapom a következő nagy oprendszer frissítést? windows-os igen, androidos TALÁN
ez csak pár dolog, ami fontos lehet.
-
gecsek
csendes tag
válasz
premete #5105 üzenetére
A benchmark nem minden. A notebookom kb. 4 éves, 4 Gb RAM-mal és 120 Gb SSD-vel és 500 Gb caddys vinyóval teljesen jól használható. Windows boot 15 másodperc alatt kompletten.
Játszani nem játszanék azonban a gépemen (Acer emachines E727)
Laptopomat vinném magammal hétvégente Magyarországra, amikor hazamegyek? nem
Laptopomat vinném-e magammal nyaralásra? nem
Laptoppal olvasnék-e ebookot utazás közben? nem
Magamnál tartanám-e a laptopom mindig, hátha valamit meg akarok nézni sürgősen? nem, de az androidos telefon is elég lehet, bár ott már a billenytűzet elveszi a képernyő 3/4-ét
Tudok-e telefonnal banki ügyet intézni? nem, csak ha felhívom a bankotSaját tapasztalat:
- eddig a fapados becsekkoláskor mindig gondom volt mobillal
- nyaraláskor mindig gond lefoglalni jegyeket mobillal (Tenerife vulkánlátogatás extra szívás volt)
- Lanzarote-on hirtelen kellett önéletrajzot küldenem egy cégnek. iPad minivel órákat szenvedtem, végül távoli asztallal tudtam megcsinálni azt, amit akartam. A pdf 3 oldalának módosítása így 2-3 órámba került
- ha hétvégégente hazamegyek, akkor a laptop kihúzása bedugása, plusz a helyfoglalása is felesleges macera.
- fapados gépen súly és méretkorlátok vannak. Nem mindegy, hogy 0,5 kg-os tablettel mész, vagy töltővel 2-3 kg-os notebookkal.
- emailre, oszkáros foglalásra vaálszolni telefonnal körülményes és hosszadalmas. Laptop meg nincs mindig nálam.
- ha hirtelen kel utalnom, akkor az telefonról megint lehetetlen, netkávézóban meg nem írok be jelszavakat, max. saját eszközzel titkosított vpn kapcsolattal.Az igényektől függ, hogy kinek éri meg a tablet, és melyik oprendszerrel. Én inkább arról írtam korábban, hogy mire elég a 16Gb/1Gb tárhely.
És volt Androidos tabletem. Utáltam, mert sosem tudtam azt megcsinálni vele, amire hirtelen kellett volna. És igen, iPad mini is egy rakás szemét, mert nincs kedvem mindent össze-vissza konvertálni, hogy egy videót fel tudjak tölteni rá. Szerencsére még jó a szemem az egyetem miatt, hogy a 8"-os tableten nagyítás nélkül is könnyen elolvassam a szövegeket, ikonokat.
-
premete
veterán
Én rögtön kidobnám a notebookom a kukába, ha a windows-os tabletem jobb benchmarkokat hozna.
mondjuk az enyém 2 GB rammal van, 64 GB háttértárral, de úgy xar, ahogy van, (szerintem mindegy, mennyi a ram és tárhely, alapból a rendszer a hibás konstrukció), kvázi használhatatlan az androidos tabletemhez képest, a következőkben:beviteli mezőnél megnyílik a billentyűzet: androidnál mindig, windowsnál random (de inkább nem)
internet sharing működik kikapcsolt kijelzővel? android igen, windows nem
beállítások kezelhetőek ujjal? android igen, windows nem
touch office letölthető rá? androidos igen, windows-os nem
ms office nagyítható? android igen, windows nem.
használható egér és billentyűzet nélkül? androidos igen, windowsos nem.
kiadja a képet a smart tv-mre? androidos igen, windows-os nem.Amiben egyformák: kiváltja a laptopomat valamelyik, vagy a kettő együtt? nem.
-
gecsek
csendes tag
Tegnap frissített a friss Tablet. 600 Mb hely maradt szabadon!!! Aztán jött az ötlet, és a hibernálást kikapcsoltam, azonnal lett 2.6 Gb szabad hely. 32 Gb-s SD-t tettem a kütyübe, a lapozófájlt erre nem nagyon tudtam átirányítani, pedig úgy már 4 Gb lett volna.
Ma este lementem a komplett particiókat és törlöm a Recoveryt, az +5 Gb. Persze ez már gányolás.
Most portable programokat telepítek az SD- kártyára, mert a sima Chrome is felzabált 500 Mb-t, és teleszemetelt mindent. Portable nem szemetel.
És mire jó a gép? Rendszergazda vagyok plusz telekocsizom. Egy-egy puttys linux beállítás, netezgetés, weboldal módosítások, utazások feltöltése az oszkárra, skype, youtube, facebook, levelezés. Hát erre. Benchmarkban jobb, mint a sima notebookom, bár egy hdmi csatlakozó jó lenne ehhez. Nekem arra jó, amire vettem, és 8" révén elfér akárhol. Következő, amit megvettem volna az Asus T100, de az meg 100 felett van.
Én nem mondanám, hogy használhatatlan, de a 16 Gb tényleg kevés, figyelni kell, esetleg mókolni kicsit (minimum a hibernálás kikapcsolásával).
És miért nem Android? Még netezéskor is sok a kompromisszum. Flash, java nem biztos, hogy tökéletesen fut. Ennél meg nincs kompromisszum, csak a tárhely. Az 1 Gb ram kevés, de a windows lapozófájllal helyettesíti a hiányzó ram-ot. Persze ez nem lesz olyan gyors, mint a fizikai ram, de irodai használatkor ezt nem fogod észrevenni.
A drágább jobb, a 32 Gb-os használhatóbb. Ez viszont az árát tökéletesen megéri, és szerintem jó bolt utazáshoz, netezéshez. De SD kártya kell bele. Én ha tehetném, akkor Aliexpresszről rendelnék egy 32/2Gb-s tabletet micro HDMI-vel, tokkal. Az 120 dollárból kijönne, persze garancia nulla, meg esetleg plusz vámköltség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged