Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Az nincs rajta.
Nekem volt egy Teclast x80h dual.v
bootos,de nem volt rajta vírus,vagy kémprogi,a droidban meg pár tyúklábas szoftver amiket kitakarítottam,nem is láttam kínai feliratot utána.
A Lark 4300-as akksija kb. annyit fog bírni amit írtatok a Teclast 4500-ös akkuja is ittenkörül produkált. -
gps76
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Akkor várni kell még vele,én is kivárok nyárig,mert a kínaiak is tudják hogy ki vannak éhezve az emberkék egy nem alapszintű windowsos tabletre,amit a Cherry széria már tud,igaz butitott procik lesznek bennük,de olyan különbség nem lesz a hibátlanhoz képest,hogy nagyon észrevennénk.
-
gps76
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Ami nemsoká elérhető a Teclast X1 Pro lesz,csak kérdés mennyiért. De gondolom nemsoká lecsengenek ezek a butitott 37xx sorozatúak, a Cherry-ből is lesz félresikerült,na akkor robbannak majd a kínai tabletek olcsón velük. Az biztos,hogy már a 3735 is kivált egy low-end,de modern notit,akkor ezek már igazán jók lesznek.
Mondjuk kíváncsi lennék az AMD-től is valami tabletbe való megoldásról,mert eléggé egyeduralom van windows tablet hardverben,hátha ráugrik a "vérszagra" az AMD,asztali dolgokban nagyon jó dolgokat csinál... -
gps76
őstag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem aki kötött már monitorra,tv-re win-es tabletet,hogy ha mondjuk a saját kijelzője 1280-at tud,FullHD vagy 1366-os monitoron mekkora valós felbontás fog látszani? Tehát éles lesz a kép vagy ilyen interpolált akármi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux haladóknak
- OLED TV topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest