Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Az nincs rajta.
Nekem volt egy Teclast x80h dual.v
bootos,de nem volt rajta vírus,vagy kémprogi,a droidban meg pár tyúklábas szoftver amiket kitakarítottam,nem is láttam kínai feliratot utána.
A Lark 4300-as akksija kb. annyit fog bírni amit írtatok a Teclast 4500-ös akkuja is ittenkörül produkált. -
gps76
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Akkor várni kell még vele,én is kivárok nyárig,mert a kínaiak is tudják hogy ki vannak éhezve az emberkék egy nem alapszintű windowsos tabletre,amit a Cherry széria már tud,igaz butitott procik lesznek bennük,de olyan különbség nem lesz a hibátlanhoz képest,hogy nagyon észrevennénk.
-
gps76
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Ami nemsoká elérhető a Teclast X1 Pro lesz,csak kérdés mennyiért. De gondolom nemsoká lecsengenek ezek a butitott 37xx sorozatúak, a Cherry-ből is lesz félresikerült,na akkor robbannak majd a kínai tabletek olcsón velük. Az biztos,hogy már a 3735 is kivált egy low-end,de modern notit,akkor ezek már igazán jók lesznek.
Mondjuk kíváncsi lennék az AMD-től is valami tabletbe való megoldásról,mert eléggé egyeduralom van windows tablet hardverben,hátha ráugrik a "vérszagra" az AMD,asztali dolgokban nagyon jó dolgokat csinál... -
gps76
őstag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem aki kötött már monitorra,tv-re win-es tabletet,hogy ha mondjuk a saját kijelzője 1280-at tud,FullHD vagy 1366-os monitoron mekkora valós felbontás fog látszani? Tehát éles lesz a kép vagy ilyen interpolált akármi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest