Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Az nincs rajta.
Nekem volt egy Teclast x80h dual.v
bootos,de nem volt rajta vírus,vagy kémprogi,a droidban meg pár tyúklábas szoftver amiket kitakarítottam,nem is láttam kínai feliratot utána.
A Lark 4300-as akksija kb. annyit fog bírni amit írtatok a Teclast 4500-ös akkuja is ittenkörül produkált. -
gps76
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Akkor várni kell még vele,én is kivárok nyárig,mert a kínaiak is tudják hogy ki vannak éhezve az emberkék egy nem alapszintű windowsos tabletre,amit a Cherry széria már tud,igaz butitott procik lesznek bennük,de olyan különbség nem lesz a hibátlanhoz képest,hogy nagyon észrevennénk.
-
gps76
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Ami nemsoká elérhető a Teclast X1 Pro lesz,csak kérdés mennyiért. De gondolom nemsoká lecsengenek ezek a butitott 37xx sorozatúak, a Cherry-ből is lesz félresikerült,na akkor robbannak majd a kínai tabletek olcsón velük. Az biztos,hogy már a 3735 is kivált egy low-end,de modern notit,akkor ezek már igazán jók lesznek.
Mondjuk kíváncsi lennék az AMD-től is valami tabletbe való megoldásról,mert eléggé egyeduralom van windows tablet hardverben,hátha ráugrik a "vérszagra" az AMD,asztali dolgokban nagyon jó dolgokat csinál... -
gps76
őstag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem aki kötött már monitorra,tv-re win-es tabletet,hogy ha mondjuk a saját kijelzője 1280-at tud,FullHD vagy 1366-os monitoron mekkora valós felbontás fog látszani? Tehát éles lesz a kép vagy ilyen interpolált akármi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest