Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Magisk
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Azok sem tökéletesek, ráadásul az ipadek erősen túlárazottak szerintem, akkor inkább a windows.

De ne legyetek olyanok, mint az apple.fanok, hogy a rossz, az nem hiba, hanem feature.
Én jeleztem a ms. technet fórumban is, a mérnök azt válaszolta, hogy osszam meg a tablet netjét a mobilokra ethernet kábellel.
Hostednetwork, virtual router nem megy, connectify-t megvettem, az működik, de mihelyt kikapcsol a kijelző, a wlan jel is eltűnik.
Az gondolom, nem nagy elvárás, hogy a tabletben lévő, 12+100 GB-os, 42 mbites netemet meg tudjam osztani a 2 másik eszközömre, illetve ha egy szövegmezőbe kattintok, akkor feljöjjön a virtuális billentyűzet.
Az sem, hogy a képet smart tv-re ki tudjam tenni, vagy a control panelt, illetve registryt fel lehessen nagyítani.
Ezeket leszámítva meg vagyok a cuccal elégedve. 3G-n netezésre a Beszkárt járműveim, ebook olvasásra tökéletes.
Szóval az említett hibákra megoldás érdekelne, nem az, hogy a windows jó, szuper, tökéletes, ne akarjak netet megosztani, ne akarjam tv-re kitenni, és szöveget beírni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest