Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsek
csendes tag
válasz
premete
üzenetére
A benchmark nem minden. A notebookom kb. 4 éves, 4 Gb RAM-mal és 120 Gb SSD-vel és 500 Gb caddys vinyóval teljesen jól használható. Windows boot 15 másodperc alatt kompletten.
Játszani nem játszanék azonban a gépemen (Acer emachines E727)
Laptopomat vinném magammal hétvégente Magyarországra, amikor hazamegyek? nem
Laptopomat vinném-e magammal nyaralásra? nem
Laptoppal olvasnék-e ebookot utazás közben? nem
Magamnál tartanám-e a laptopom mindig, hátha valamit meg akarok nézni sürgősen? nem, de az androidos telefon is elég lehet, bár ott már a billenytűzet elveszi a képernyő 3/4-ét
Tudok-e telefonnal banki ügyet intézni? nem, csak ha felhívom a bankotSaját tapasztalat:
- eddig a fapados becsekkoláskor mindig gondom volt mobillal
- nyaraláskor mindig gond lefoglalni jegyeket mobillal (Tenerife vulkánlátogatás extra szívás volt)
- Lanzarote-on hirtelen kellett önéletrajzot küldenem egy cégnek. iPad minivel órákat szenvedtem, végül távoli asztallal tudtam megcsinálni azt, amit akartam. A pdf 3 oldalának módosítása így 2-3 órámba került
- ha hétvégégente hazamegyek, akkor a laptop kihúzása bedugása, plusz a helyfoglalása is felesleges macera.
- fapados gépen súly és méretkorlátok vannak. Nem mindegy, hogy 0,5 kg-os tablettel mész, vagy töltővel 2-3 kg-os notebookkal.
- emailre, oszkáros foglalásra vaálszolni telefonnal körülményes és hosszadalmas. Laptop meg nincs mindig nálam.
- ha hirtelen kel utalnom, akkor az telefonról megint lehetetlen, netkávézóban meg nem írok be jelszavakat, max. saját eszközzel titkosított vpn kapcsolattal.Az igényektől függ, hogy kinek éri meg a tablet, és melyik oprendszerrel. Én inkább arról írtam korábban, hogy mire elég a 16Gb/1Gb tárhely.
És volt Androidos tabletem. Utáltam, mert sosem tudtam azt megcsinálni vele, amire hirtelen kellett volna. És igen, iPad mini is egy rakás szemét, mert nincs kedvem mindent össze-vissza konvertálni, hogy egy videót fel tudjak tölteni rá. Szerencsére még jó a szemem az egyetem miatt, hogy a 8"-os tableten nagyítás nélkül is könnyen elolvassam a szövegeket, ikonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs