Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Novemberi techmontázs
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
LógaGéza
üzenetére
"Alap irodai dolgokra" - vagyis gondolom kéne hozzá billentyűzet is. 2GB RAM, 32GB tárhely alá nem szabad adni!
Használható 8"-os gépet újonnan kaphatsz 40-60 ezer között, és veszel hozzá még pár ezerért egy bluetooth-os billentyűzetet vagy billentyűzetes tokot.
10"-osban 100-110 ezerért kapni olyan új, márkás (Asus, HP) darabokat, amiknek van billentyűzetes dokkolója, ezek közül én az Asus-okat nézném, kétszer annyi garanciát vállalnak, mint a konkurencia többsége. Ha nem szempont a márka, akkor 80 ezer körül kapni pl. 10"-os Prestigio Visconte 3-at, billentyűzettel együtt.(#5205) dev200
Ha jól tudom az Atom SoC-s tabletekben ugyanaz a rádiós modul felel BT-ért és WiFi-ért is, szóval lehet, hogy összeakad a két szabvány...
Tudom unalmas, de driver újratelepít...
(#5206) LógaGéza
Lenovo Miixekkel nagyon sok probléma volt... az új darabokkal is. Én ha tehetném, akkor elkerülném ezeket. -
dev200
csendes tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
2/32-es minimum 2Gb ram és 32 háttér tár (de inkább 64)
9 colig ingyenes a windows a tabokra, így ha felette veszel gépet az ennyivel drágább (elég jól látszig)
Árban: 40-től már érdemes venni.
Én egyetemre használok egy chuwi vi8-at (pdf, szövegek írása, e-mail, videó, net stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest