Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Az bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy a dual boot választó is valaki kínai abrakadabra.

Meg az a kitakarítás sem egyszerű, eleve rootolás után, a data/app és a /system/app mappában én is töröltem minden kínai xarságot, mégis maradt pár, ami lassan mindent visszahozott. Teclast x80h-ról beszélek, olyanom volt, egyébként nagyon xar volt a váltása android/windows 8 között, arról nem is beszélve, hogy nem rendes 8.1 volt rajta, hanem valami bing faxság, nem mintha a kiherélt, ezzel-azzal megspékelt android 4.4 jobb lett volna. Nem volt meg sokáig, de el tudom képzelni, hogy voltak benne érdekességek. -
tjb007
nagyúr
Azon teóriádon, miszerint a kínaik hibás, selejtes darabokat használnak ? A 3735-ös "széria" nem a hibás, selejtes 3740-esekből (vagy 45-ösökből stb.) született. Elég érdekes egy selejt lenne az, amiben csak az USB vezérlő butul vissza 3.0-sról 2.0-sra.
Butításnak lehet nevezni őket, mert végül is azok, de selejtnek, hibásnak semmiképp.
A kínaik is épp ugyanazért teszik le ezek mellett a voksukat mint az ASUS, az Acer, a Lenovo, a Toshiba és a többi nagy gyártó, világmárka: mert ezek a legolcsóbbak.(#5425) pengwin
Nem túl sok van belőlük, de azért létező kategória az AMD processzoros tablet. Az MSI W20, vagy a Fujitsu STYLISTIC Q572 például ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest