- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Az bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy a dual boot választó is valaki kínai abrakadabra.
Meg az a kitakarítás sem egyszerű, eleve rootolás után, a data/app és a /system/app mappában én is töröltem minden kínai xarságot, mégis maradt pár, ami lassan mindent visszahozott. Teclast x80h-ról beszélek, olyanom volt, egyébként nagyon xar volt a váltása android/windows 8 között, arról nem is beszélve, hogy nem rendes 8.1 volt rajta, hanem valami bing faxság, nem mintha a kiherélt, ezzel-azzal megspékelt android 4.4 jobb lett volna. Nem volt meg sokáig, de el tudom képzelni, hogy voltak benne érdekességek. -
tjb007
nagyúr
Azon teóriádon, miszerint a kínaik hibás, selejtes darabokat használnak ? A 3735-ös "széria" nem a hibás, selejtes 3740-esekből (vagy 45-ösökből stb.) született. Elég érdekes egy selejt lenne az, amiben csak az USB vezérlő butul vissza 3.0-sról 2.0-sra.
Butításnak lehet nevezni őket, mert végül is azok, de selejtnek, hibásnak semmiképp.
A kínaik is épp ugyanazért teszik le ezek mellett a voksukat mint az ASUS, az Acer, a Lenovo, a Toshiba és a többi nagy gyártó, világmárka: mert ezek a legolcsóbbak.(#5425) pengwin
Nem túl sok van belőlük, de azért létező kategória az AMD processzoros tablet. Az MSI W20, vagy a Fujitsu STYLISTIC Q572 például ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Opel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest