Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsek
csendes tag
Tegnap frissített a friss Tablet. 600 Mb hely maradt szabadon!!! Aztán jött az ötlet, és a hibernálást kikapcsoltam, azonnal lett 2.6 Gb szabad hely. 32 Gb-s SD-t tettem a kütyübe, a lapozófájlt erre nem nagyon tudtam átirányítani, pedig úgy már 4 Gb lett volna.
Ma este lementem a komplett particiókat és törlöm a Recoveryt, az +5 Gb. Persze ez már gányolás.
Most portable programokat telepítek az SD- kártyára, mert a sima Chrome is felzabált 500 Mb-t, és teleszemetelt mindent. Portable nem szemetel.
És mire jó a gép? Rendszergazda vagyok plusz telekocsizom. Egy-egy puttys linux beállítás, netezgetés, weboldal módosítások, utazások feltöltése az oszkárra, skype, youtube, facebook, levelezés. Hát erre. Benchmarkban jobb, mint a sima notebookom, bár egy hdmi csatlakozó jó lenne ehhez. Nekem arra jó, amire vettem, és 8" révén elfér akárhol. Következő, amit megvettem volna az Asus T100, de az meg 100 felett van.
Én nem mondanám, hogy használhatatlan, de a 16 Gb tényleg kevés, figyelni kell, esetleg mókolni kicsit (minimum a hibernálás kikapcsolásával).
És miért nem Android? Még netezéskor is sok a kompromisszum. Flash, java nem biztos, hogy tökéletesen fut. Ennél meg nincs kompromisszum, csak a tárhely. Az 1 Gb ram kevés, de a windows lapozófájllal helyettesíti a hiányzó ram-ot. Persze ez nem lesz olyan gyors, mint a fizikai ram, de irodai használatkor ezt nem fogod észrevenni.
A drágább jobb, a 32 Gb-os használhatóbb. Ez viszont az árát tökéletesen megéri, és szerintem jó bolt utazáshoz, netezéshez. De SD kártya kell bele. Én ha tehetném, akkor Aliexpresszről rendelnék egy 32/2Gb-s tabletet micro HDMI-vel, tokkal. Az 120 dollárból kijönne, persze garancia nulla, meg esetleg plusz vámköltség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest