-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
-
freelanced
addikt
Üdv!
Windows Phone-nál, hogy lehetséges számítógéppel új szoftvert telepíteni?
Látott már valaki ilyen hibajelenséget?
(Samsung Ativ S)
Előre is köszönöm!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz csabi94 #62912 üzenetére
Köszönöm! Most néztem pár helyen, elvileg van eltérés de annyi, hogy az egyik 8.70 mm a másik 8.90 mm "vastag", tehát akkor nem lesz gond vele. Amúgy milyet érdemes venni ha majd beruház az ember, melyik töltő a leghasznosabb? Elég sokat láttam a neten, teljesítményben is különböznek esetleg? Mennyivel tart tovább feltölteni?
Egyébként én általában itthon töltöm és itt hasznos lenne mert akkor csak rárakom aztán kész úgy is itt van az asztalomon. Ha feltölt kikapcsol magától ez is? Tehát estére is rajta lehet hagyni, vagy nem ajánlott?
-
freelanced
addikt
válasz Zsoleszhun #62872 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
A Lumia 730 méretre is ugyanakkora mint a 735? Csak azért kérdezem mert szeretnék nézni rá tokot, de némelyik csak a 730-ra van. Viszont mivel van benne pár plusz lehetséges, hogy valamivel változott a mérete is.
Amúgy mit lehet tudni a vezeték nélküli töltésről? Mióta megvettem az 520-at nem volt szükségem új telefonra, nem is nézegettem mostanában a telefonokat (főleg a Nokiákat nem, nehogy elcsábuljak ) a híreket se nagyon olvastam. Ez a vezeték nélküli dolog újdonság számomra. Persze olvastam már többször is hasonló dolgokról de nem tudtam, hogy bármilyen formában jelen van.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Hello!
Most láttam az EDigitalos akciót de már beszereztem egy 535-öt a Médiában, viszont a 730/735 alig drágább ebben az akcióban. Érdemes váltani? Eddig annyira amúgy sem szimpi az 535, a 635 jobban bejött.
Amúgy a 735 miben különbözik a 730-tól a Dual Simen kívül?
Amúgy a kupont bárki használhatja?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Üdv! Lumia 520-on valaki próbálta már a 8.1-et? Mennyire stabil maga a program? Várjak vele vagy megéri felrakni már most?
-
freelanced
addikt
Hello! Hogy lehetne sima simből microsimet gyártani itthon? Már ma szükségem lenne rá, tehát nem tudok gsm-be menni vagy ilyesmi.
520-as Lumiába kéne.
-
freelanced
addikt
Köszi a segítséget, végül Lumia 520 lesz, Cyan.
Amúgy az összes szín olyan anyagból van mint a fekete? Tehát olyan jó tapintású, sima? Mert havernak fekete van és az tök jó, de mintha valaki mondta volna, hogy nem mind olyan.
-
freelanced
addikt
Hali! A Nokia 520 / 620 / 720 között mi a fő különbség?
Tehát megéri az a plusz 20-30 ezret?
Mivel épp az 520 tesztben olvastam, hogy a sebessége kb. olyan mint a drágábbaké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest