Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Pttypang #64487 üzenetére
Dehogynem
eppen ezert volt duplan talalo a kifejezes, mert egyreszt wp-hez kepes egy akadozo rendszer volt, masreszt meg ugye maga a logo.
Azota szerintem sokat fejlodott az android, de a kukarobi rajta maradt bizonyos korokben (a "bizonyos" nem pejorativ vagy negativ vagy hasonlo; kerem nem felreerteni).
Nekem is mindketto van, mindkettonek vannak elonyei-hatranyai szamomra. De ami teny, hogy az alkalmazasok szinvonalaban nagyon nagy potencial van még wp eseten (pont tegnap hasonlitottam ossze a Zedge app-ot, bar nem vagyok egy csengohang-valtoztato tipus, csak most ilyen kedvem volt - es szamomra hasznalhatatlanul van megoldva a wp verzio. Nyilvan errol a fejleszto tehet, ez nem a wp hibaja, de felhasznalokent en ezt tapaaztalom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A szériás készülékeket FELVÁSÁROLOK!
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest