- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
hejhó!
péntek óta a 930-asok táborát gyengítem (egy 610-est váltott, úgyhogy most valahogy így érzem magam használat közben ) pár kérdésem lenne:
1, fb messenger app. (ugye előzőn nem volt, ott a fb chat az sms-sel összevonva működött, tehát ez nekem új) ez komoly, hogy nem lehet deaktiválni, mindenképp megkapom azonnal, akárki akármikor akármit ír? illetve valahogy azt sem találom, hogy a toast értesítést, meg a hangot hol lehet kikapcsolni. mondjuk lehet, hogy azt telepítésnél kérdezte, és épp egy gyengébb pillanatomban talált... ezt leszámítva semmi gond nincs vele, fasza a felülete az appnak, de ha a fentiek nem állíthatóak, Zuckerberg tehet egy szívességet.
2, pár videót, amit csináltam, feldobtam onedrivera (azokat, azt hiszem, nem szinkronizálja automatikusan, csak a képeket, amint wifit talál, ugye?), azóta ezek kétszer foglalják a helyet a telón; legalábbis a storage sense szerint az onedrive app 3,35 gigát foglal (lebontva: install: 12.01 MB, data: 3.34 GB), emellett meg a videos résznél is ír 1.07 gigát. na most ennek nem épp az lenne a lényege, hogy (törlés után) nem a telón, hanem a netes tárhelyen vannak ezek elrakva? vagy csak én értettem valamit nagyon félre?
az meg már csak a bónusz kérdés, hogy mitől lett 3,34 giga, amikor csak 1,3-at használok a tárhelyből...)illetve még egy, a zune nem ismeri fel a telefont (tudom, tudom, mi a rákért akarom magam szívatni vele?), ez miért van? emlékszik még az előzőre, és csak egy készülék társítható hozzá? annyira nem életbevágó a használata, csak érdeklődésképpen.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...