Új hozzászólás Aktív témák

• ZavaBalazs

őstag

hejhó!

péntek óta a 930-asok táborát gyengítem (egy 610-est váltott, úgyhogy most valahogy így érzem magam használat közben :) ) pár kérdésem lenne:

1, fb messenger app. (ugye előzőn nem volt, ott a fb chat az sms-sel összevonva működött, tehát ez nekem új) ez komoly, hogy nem lehet deaktiválni, mindenképp megkapom azonnal, akárki akármikor akármit ír? illetve valahogy azt sem találom, hogy a toast értesítést, meg a hangot hol lehet kikapcsolni. mondjuk lehet, hogy azt telepítésnél kérdezte, és épp egy gyengébb pillanatomban talált... ezt leszámítva semmi gond nincs vele, fasza a felülete az appnak, de ha a fentiek nem állíthatóak, Zuckerberg tehet egy szívességet. :o

2, pár videót, amit csináltam, feldobtam onedrivera (azokat, azt hiszem, nem szinkronizálja automatikusan, csak a képeket, amint wifit talál, ugye?), azóta ezek kétszer foglalják a helyet a telón; legalábbis a storage sense szerint az onedrive app 3,35 gigát foglal (lebontva: install: 12.01 MB, data: 3.34 GB), emellett meg a videos résznél is ír 1.07 gigát. na most ennek nem épp az lenne a lényege, hogy (törlés után) nem a telón, hanem a netes tárhelyen vannak ezek elrakva? vagy csak én értettem valamit nagyon félre? :)
    az meg már csak a bónusz kérdés, hogy mitől lett 3,34 giga, amikor csak 1,3-at használok a tárhelyből...)

illetve még egy, a zune nem ismeri fel a telefont (tudom, tudom, mi a rákért akarom magam szívatni vele?), ez miért van? emlékszik még az előzőre, és csak egy készülék társítható hozzá? annyira nem életbevágó a használata, csak érdeklődésképpen.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák