- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
leftyke #15599 üzenetére
En Kindle-s vagyok, ami azzal jar, hogy a kindle-n keresztul is "veszek" meg sok konyvet. Ezt a tartalmat leszinkronizalja a telefonnal es a konyvolvasommal is. Amit az egyiken valahol abbahagyok, azt a masikon tudom folytatni.
Most jobban belenezve (mert telefonon nem nagyon szoktam ebookot olvasni), sajnos nem lehetseges a sajat feltoltesu konyveket is szinkronizalni, csak a hivatalos Amazon altal elismert konyveket.Az nem felelt meg, amit feljebb javasoltak? Mi nem volt tiszta?
-
saiyajin
senior tag
válasz
leftyke #15581 üzenetére
Én a bookvisert szoktam használni, azt ismerem. Ha van egy könyvet, amit telefonra raknék azt a Caliste nevü programmal átkonvertálom olyan formátumra, amit kezel a bookviser, majd a bookviser.com oldalon bejelentkezve feltöltöm. Telefonon elinditod a programot, nyilván ugyanazzal a fiókkal bejelentkezel és le tudod szinkronizálni a könyveket. Én így szoktam.
-
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
válasz
leftyke #13569 üzenetére
Mármint telefonra leszinkronizálni vagy a FB-os születésnapokat kapja meg az outlook.com? Az utóbbi esetben automatikus egy idő elteltével...de a születésnapi naptáron belül lehet kérni egy frissítést. A telefonon meg az email+fiókoknál hosszan nyomsz a Microsoft-fiókra és szinkronizálás.
-
jockas
senior tag
válasz
leftyke #13567 üzenetére
Én a Battery Sense-t használom (többnyire mindenki azt fogja ajánlani, amit ő használ
), én nem vettem észre hogy szívná az akkut (hozzáteszem, hogy nem néztem meg, hogy nélküle mennyit bírna). Legalábbis amikor nincs használva a telefon (értsd: nem nyomkodom), akkor nagyon jól bírja és nem hinném, hogy ha leszedném az akku appot, akkor sokkal jobban bírná.
A szétkapcsolás nem ér semmit, ha a születésnapi naptárat nem törlöd az outlook.com-on (ez lenne a lényeg, hogy a jelenlegi emlékeztetőket törölje...amit ezzel tudsz elérni).
Naptárnál fogaskerék jobb oldalt fent, aztán Beállítások. Ott "Születésnapi Naptár"-ra katt, majd fent a Törlésre. Ezután lehet kell egy szinkron a telefonon, hogy észrevegye az is. Aztán amikor jónak látod (én itt vártam másnap 12-ig, hogy legalább megtudjam sikerült-e azt amit akartam...hogy nem jelez többé), akkor újra összekapcsolás és a végén újra lére kell hozni a születésnapi naptárat (ha jól emlékszem, akkor a Naptár főoldalról az Új melletti nyílra kattintva lesz egy olyan lehetőség, hogy Születésnapi Naptár) úgy, hogy még a létrehozás gomb megnyomása előtt törlöd az emlékeztetőket. -
jockas
senior tag
válasz
leftyke #13565 üzenetére
Telefon típust, így akku méretet nem tudok (Szerk: Ha L800-as, akkor nem biztos, hogy rossz az a 12-14h...de WP7-es telefonokban nagyon nem vagyok otthon, egy L820-nál tökéletes (lenne) ez az idő). Ugyanakkor a használatot sem írtad le...vagy hozzá se nyúltál a telefonhoz abban a 12-14 órában?
Úgy emlékszem, hogy írták már azt, hogy a battery app szívja az akkut...egy próbát megérhet. Ez a 12-14 óra már kb. egy teljes hétköznapot lefed... Ha használva van a telefon, akkor (sajnos) nem feltétlenül rossz ez az idő.A gyári naptárhoz még hozzáteszem azt, hogy szétkapcsolás és a születésnapi naptár törlés után ugye leszinkronizáltad a telefont? Én megvártam a következő nap 12 órát...ha akkor nem jön semmi emlékeztető, akkor csinálod meg a 3-4. pontot.
-
jockas
senior tag
válasz
leftyke #13378 üzenetére
1. Törlöd az Outlook.com -on a Születési Naptárat
2. Szétkapcsolod az Outlook.com -ot és a FB-ot
3. Újra összekapcsolod az Outlook.com -ot és a FB-ot
4. Létrehozod Outlook.com -on a Születésnapi naptárat úgy, hogy az emlékeztetőket közben törlödAz emlékeztetők törlése nem segít akkor, ha már össze van kapcsolva a FB-al. Ott van az emlékeztetőknél, hogy "Újonnan létrehozott eseményekhez kapcsolódó"...tehát ha csak simán törlöd az emlékeztetőket, akkor az azokra fog vonatkozik, amik ezek után kerülnek be a naptárba (ha jól értelmezem), de azokra nem amik már benne vannak a naptárban (ez viszont biztos)....összekapcsolás után viszont már benne van a naptárban az összes FB-os ismerős születésnapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest