- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
leftyke
aktív tag
A 15581es kérdésre v.ki esetleg?
-
-
leftyke
aktív tag
A hivatalos intstagram megjelent már?
-
leftyke
aktív tag
Na valamit javul az idő, letöröltem a betteryt és felraktam az Insidert, v.mit javult a helyzet, de érdekes. Lehet hard resetet csinálok és egyesével pakolom vissza a programot.
-
leftyke
aktív tag
Wp7.8-nál nem volt ilyen probléma, igaz ott battery nem volt,de szinte az összes progi volt azon kívül
-
leftyke
aktív tag
adobe,árfolyamok,áruház,battery,blink,camera pro,chronos calendar,csatlakozás telepítő,facebook beta,free ringtones,google mail,googlee maps client,handyscan,here maps,home budget,hotmail,index,lomogram,mobil vásárlás,mozi24,mp3 dowloader+,napiapp.hu,night stand clock,origo,otp smart bank,photi funia,pizza.hu,ringtones pro,series fan,shazam,sketch camera,skydrive,stop the music,street view super calculator,team viewer,t-translator,tv24,uc browser,vatera,viber,voice translator,wallpaper hd,weather flow,win magazin,wpportal.hu,youtube hd,
Háttérben battery, chronos,series fan,weather flow megy. 25-30 perc= mínusz 8-10% merülés
-
leftyke
aktív tag
A wp8-nál háttérben mi eheti nagyon az akkut? Milyen program, vagy folyamat?
-
leftyke
aktív tag
Megszületett!
-
leftyke
aktív tag
Lassan 24órája állítottam be az outlokon a születésnapi naptár és még mindig nem szinkronizálta le a facebookot! Ez lehetséges?
-
leftyke
aktív tag
-
leftyke
aktív tag
Nagyon gyengén produkál az akkum néha, 12-14h az átlag és egy hete cserélték szervizben teljesen új akksira:
ami a háttérben fut:
-az üzenetekbe beépítet fb chat
-chronos calendar
-birthdays diary +
-weather flow
-seies fan
-battery
Mind megvásárolt progi. Esetleg valakinek valamelyikkel van tapasztalata, hogy szívja az akkut?
A birthdays ki akartam lőni, de nem boldogulok a gyári naptárral, mindig jelez pedig ezt megcsináltam vele. -
leftyke
aktív tag
Az miért van hogy a facebook beta-t csak innen tudtam telepíteni, ha a telen keresem a piactéren nem talál semmit?!
-
leftyke
aktív tag
Valaki tud valami progit, ami figyeli mi megy háttérbe és hogy zabálja az erőforrást?
-
leftyke
aktív tag
A naptárban hogy lehet kikapcsolni hogy ne csipogjon minden délben a születésnapok miatt?
-
leftyke
aktív tag
válasz
pushalias #13092 üzenetére
Eltávolítottam a telefonok listájából, azt hittem ha ismét használni fogom egyből meg fogja találni. De ezt tettem a nokiaval is mikor meg lett a htc és azt sem látja a windowsphone oldal. Pedig a helymeghatározás is be van kapcsolva a telen. De mintha nem is létezett volna úgy eltűnt!
-
leftyke
aktív tag
Leginkább a vásárlási előzmények előhozása kéne, de hiába kattintok rá, az oldal ezt hozza fel! MIntha minden elveszett volna ,vagy mintha új felhasználó lennék. A saját telefonra sem hozza fel a skydrive mappát hanem oda is ugyan ezt tölti be! Vagy 15K van belenyomva programokba!
-
leftyke
aktív tag
válasz
#40993792 #13088 üzenetére
Valaki nem tudja hogy a windowsphone.com-ra ha belépek miért nem látja a vásárlási előzményeket és egyik telefonom sem? Délután vissza raktam a kártyát a lumiamba míg szervizbe van a htc. Kitöröltem a htc-t az oldalról addig és nem látja egyiket sem meg a profilomhoz tartozó vásárlásokat sem! :S
-
leftyke
aktív tag
V.ki használja az akku+ nevű alkalmazást? Ha igen,megcsinálta a 2 órás kalibrálást?
-
leftyke
aktív tag
Nem tud v.ki valami wp szerviz topicot, feleslegesen nem akarnám végig járni a htc szerviz procedúrát.
-
leftyke
aktív tag
válasz
pushalias #12997 üzenetére
Meg van a lumia, de a HTC-t használom, tegnap este üzemeltem be minden stabil, azt hiszem de nem bíztos, hogy még az előlapi kamerát is le teszteltem csak sötét volt. Ma meg akartam nézni nappal, hogy milyen képet csinál, bekapcsoltam a kamerát minden fasza, váltás első kamerára egy kattanás a fénykép helyére sötétség és 10másodperc múlva kilép. ezért gondolom, hogy v.mi szoftveres baja lehet hogy kilép belőle! HTC ügyfélszolgálat egész nap túlterhelt, facebookon a fórumján semmi válasz, itt is kevesen vannak a szervíz meg isten tudja hol van, elméletileg magyarországon hivatalos nincs is. A gép amúgy gyári 2év garanciás.
-
leftyke
aktív tag
Olyan létezik, hogy ha összedugom a gépet meg a telt, háttértárnak felismeri a telefont de a zune képtelen megtalálni?
-
leftyke
aktív tag
Olvastam v.hol, hogy lehet blacklistre helyezni embereket hívás és sms szempontjából, arról tud valaki melyik programmal lehet ezt?
-
leftyke
aktív tag
Hali
Valaki nem tudja, hogy sim kártyára hogyan tudnám visszaimádkozni a telszámokat? Van egy 8800ám ha lemerülne a lumia, csak éppen egy darab telszám sincs meg a simen! Névjegymásoló nem küldi át, párosítás után szétlöki egymást! Valaki v.mi megoldást tud?
Lumia800
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Opel topik
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest