- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
Energie X #30161 üzenetére
QR kódosan próbáltam már ott, de nem működött. Mivel mindent megnéztem már, ezért írtam ide
de fentebb a kolléga megoldása tökéletesen működött. Amúgy én is olvastam, hogy amúgy is volt mostanában frissítés, meg nekem is frissített, de hogy miért tűnt az áruházból is teljesen azt nem tudom. Mert már link formájában is nem létező oldalra visz.
-
Kube
senior tag
Valaki megtudná mondani hová tűntek a Here maps Here drive stb. alkalmazások? Ma húztam újra a telómat és nem tudom letölteni, mivel nem listázza ki az áruházban.
-
Kube
senior tag
Nekem egy Lumia 820-nál nem volt vele gond. De amíg pozicionál addig vigyázni kell vele. Érdemes előtte elindítani egy here mapsot aztán akkor tutira jó helyről indul már az elején az app is szerintem. Még Endomondot is kiakarom próbálni, sajnos Caledost még csak egyszer néztem meg, pontosnak pontos volt nem volt vele gond.
-
Kube
senior tag
válasz
SpongyaBob #17197 üzenetére
Runkeeper accal vagyok még mindig, mondom facebookhoz hozzá se nyúltam.
-
Kube
senior tag
válasz
SpongyaBob #17190 üzenetére
Én már próbáltam, nálam jól működött
Runkeeperrel is szépen kommunikált. Ami nem tetszett hogy egyből kipostolta facebookomra az eredményt ezt még nem néztem, remélem kilehet kapcsolni.
-
Kube
senior tag
válasz
mukibuci #17120 üzenetére
Az a helyzet én csak most találkoztam velük, eddig nem is nagyon hallottam a WP-s telókról de komolyan
Nekem úgy tűnik mintha most bukkant volna fel, nem tudom hogy ez most minek köszönhető de eddig tényleg egy-két cikken kívül nem láttam WP rendszert. Az első amivel élőben találkoztam 520 volt.
-
Kube
senior tag
Jójó oké értem én na, de hát ez van nem tudok mit csinálni vele, ha tehetném tennék ellene, de egyelőre még mindig a terjeszkedés elején látom a WP-t egyik pillanatról a másikra ne várjunk csodát. Értem én hogy nem mostani az OS, de most lett csak felkapottabb. Én legalábbis így látom, csak bizakodhatunk abban hogy jobbra fordul a helyzet.
(#17117) woland_y2k
Magyarországtól ne várjunk csodát semmiben se szerintem.
-
Kube
senior tag
válasz
mukibuci #17111 üzenetére
Persze ha a platformot nézzük egyáltalán nem pozitív, de most kivételesen életmentő hogy ezt az undormányt nem kapjuk meg. A WP még fejlődik ez van, kell még egy kis tér neki hogy számításba vegyék. Ennek pozitívuma maximum a társadalomra nézve van, sajnos minden jóban van valami rossz. Reméljük a későbbiekben már egy egyenértékű rendszert fognak látni a WP-t illetően és ahogy én terjedni látom sikerül is majd nekik
-
Kube
senior tag
Nah úgy néz ki hogy hála az égnek a Múmia tulajok megmenekülnek a Való Világ 6 applikációjától, ha minden igaz csak almára és droidra érhető csak el ez a szenzációs adathalász program.
-
Kube
senior tag
válasz
#40993792 #17072 üzenetére
Igen én is sajnálom. Írtam is egy szép nagy cikket az N-Gage telefonom tiszteletére (az első két oldalt ajánlom nosztalgia gyanánt szerintem tetszeni fog), utána egy Nokia 6600-ára váltottam bár utólag meg is bántam az MP3 miatt. Aztán eladtam, később csak tengődtem a telefonokkal, úgy kaptam mindig valami gagyit aztán kész, most volt először váltás 2005 óta nem vettem telefont, most egy 820 tulajdonos vagyok. WP8 egyszerűsége miatt most már rávettem magam hogy váltsak.
Sajnos Symbian kiöregedett, muszáj volt már kukázni és ez a lépés kár hogy csak később jött. A Nokiára ráfért a frissítés. Anno amekkora teret uraltak, és a pénz birtokában olyan irányokba mentek el és olyan fejlesztéseket csináltak, hogy az valami hihetetlen. A Nokia mobiltelefonok egytől-egyig eredeti darabok és mindegyiknek egyénisége van, imádtam azt a korszakot. Most meg mindegyik tepsi, mi folyik itt te jó isten...
-
Kube
senior tag
Már kifejtettem és elismertem a túlzást is de még ostorozzál légyszíves. Akku figyelő... még jó hogy nem vagyok app mániás, már csak ezért sem érdekelt az áruházban lévő kínálat minősége vagy hiányossága de attól még létező dolog.
(#17005) Rubbi: van app jó sok ingyenes, de mikor megláttam hogy egy-két olyan app fizetős ami azért fájt a szívemnek, főleg hogy minden más rendszeren ingyenes akkor azért elszontyolodtam. Van kismillió alkalmazás, nem ezzel van a gond, még csak nem is az áruházzal. Viszont több app is vagy nem éppen olyan, vagy annyira fapados a konkurens rendszereken lévőkhöz képest hogy csak na. Van még mit fejlődni de jó úton halad minden.
(#17007) dejaris: ki mondta hogy drága?
-
Kube
senior tag
válasz
#42308056 #17003 üzenetére
Szerintem ez összefügg azzal hogy engedélyezve van a háttérben futással, vagy az állapotmentéssel és onnan folytatja ahol abbahagytad. Nem is tudom melyik frissítésnél jött ki az hogy ha a menüből nyitod meg a nem bezárt alkalmazást akkor is onnan folytatja ahol abbahagyta. Ugyanis anno úgy volt hogy csak a kezelőből visszahozott appoknál folytatta a mentett állapottól, viszont ha a menüből akartál visszalépni akkor újraindította az alkalmazást.
-
Kube
senior tag
válasz
SpongyaBob #17000 üzenetére
Jó, elnézést kicsit erős kijelentés volt
de durván minden fizetős és az appok is fapadosak na meg kevés is van belőlük, igaz erről nem az áruház tehet, szóval jogos.
-
Kube
senior tag
válasz
#42308056 #16998 üzenetére
Ahh értem. Amúgy nem az hogy kötelező a lehúzható bar, csak legalább valami gyors csempe lenne, mert amit az appok tudnak az is igazából egy link a menühöz, de még véletlenül se kapcsoló. A másik meg hogy a rendszer miatt nem frissül rendesen a csempe. Gondolom ha aktuálisan ott vagy a menüben és megvárod a lecsatlakozást a futó program csak akkor tud váltani ha erről véglegesen igazolást kapott, ám ha gyorsan kilépsz és még a folyamat zajlik, akkor annak befejeztével semmit se kap az app és nem frissül a csempe. De ez más appoknál is így van, akksisoknál is stb...
Amúgy jó lenne ha már az alkalmazáskezelőnél bejön az x gomb, akkor lehetett volna iOS7-es megoldás is, mennyivel könnyebb már megfogni és felhúzni egy ablakot mint egy istentelen x-et fókuszálni. A másik amin csodálkozom hogy ez alapból nem került bele a rendszerbe és csak most jön
Egyébként nincs az OS-el baj, még gagyi az áruház, és a rendszer is fejlődik, de legalább stabil és jól használható.
-
Kube
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele de egy gyors wifi adatkapcsolat stb kapcsoló jo lenne mar wpbe. Oke van app aminek a csempeje legalabb oda visz egybol es idot spórol, de akkor is. Nehogy mar erre külön app kelljen. Raadasul ha nem varom meg mig lecsatlakozik rendesen akkor a csempe se tud frissulni. Ez mind wp8 korlát velemenyem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest