Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmi27
csendes tag
Az omnia sajnos egy kicsit drága
.
Ami fontos a wifi, Gps, -
Kalmi27
csendes tag
Helló
Szeretnék olcsón venni windows mobile-s készüléket.
Melyiket ajánljátok? -
W.a.T.T.O.
csendes tag
Nagyon köszi God Vazzeg és Erdoke!
Müxik a dolog!
Örülök, hogy vannak még ilyen segítőkész emberek!
-
erdoke
titán
válasz
W.a.T.T.O.
üzenetére
Szerintem nincs szükség PDA-n vírusirtóra, legalábbis egyelőre.
A BLuetooth-os szinkronizálásról és net megosztásról találsz leírást és linkeket errefelé. -
God Vazzeg
veterán
válasz
W.a.T.T.O.
üzenetére
Igen, activesync tud netmegosztást megy bt-n keresztül is

-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Helló!
Volna még dolog azért amit nem tudok!
)))))Szóval használom PDA-m és jönnek a kérdések, azon gondolkodtam, hogy tudnék-e a PDA-n netezni úgy, hogy a PC-hez amin van NET Bluetooth-tal kötöm hozzá?
Igazából valószínűleg a PDA telepített vírusirtót frissíteném néha,
szerintem az nem árthat (nem akarnám GPRS kapcsolat segítségével frissítgetni mert mint tudjuk az azért nem egy villám
), de ha úgy gondoljátok, hogy fel se tegyem a vírusírtót (Kaspersky Anti-Virus), mert minek, akkor azt is jelezzétek.Előre is köszi!
U.i.: beleolvastam itt fentebb, hogy valakinek gondja van a PDA-ja naptárával, hogy nem tudja beállítani, meg ,hogy Nokia naptár progit szeretne (lehet java is!)
(#864) voga34Ez csak egy gondolat tőlem, semmi személyes:
Olyan naptár nincs "WinMobilra" mint ami Nokiára van,
az csak Nokiára van (szerintem egyértelmű),
viszont akinek "Win Mobilja"-ja van
és egy olyan naptár kell neki mint ami a Nokiára van,
az vagy írjon egyet Java-ban de javában,
(( 3 diplomával!!!! = 5 perc, én szakmunkás volnék de megírom 30 perc alatt)),
vagy adja nekem PDA-ját javában
((nem neki való, én jobban értékelném, főleg ha 100 rongy volt, AZTAMINDENIT!!!)Mindenkinek: BÚÉK
-
kaller1
veterán
válasz
W.a.T.T.O.
üzenetére
Szia!
Igazán nincs mit! Ha már belaktad a telefont,és megvan a stabil rendszerről az spb mentésed,bátran lehet kísérletezni ismeretlen programokkal.
BUÉK Nektek is!

-
kaller1
veterán
válasz
W.a.T.T.O.
üzenetére
Az alap winmo rendszer,csupaszon.Természetesen rendszer az lesz rajta.
-
kaller1
veterán
válasz
W.a.T.T.O.
üzenetére
HR,újrarakás,majd SPB Backup progival teljes rendszer mentés.Majd ez után lehet kísérletezni,ha beütne valami,pár perc alatt visszaállítható a jól működő rendszer.
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Köszi a választ, az is lehet a baj, de megpróbálom egy kicsit jobban kifejteni!
Szóval a tegnapi nap folyamán feltelepítettem a Widget Advanced desktopot, ugyanígy, cab fájl a memkártyára, kártya a PDA-ba, elindítottam, minden lement simán, feltelepedett, elindult.
Aztán volt egy másik ilyen desktop progi, gondoltam felrakom azt is, de előtte leszedem a Widgetet, nehogy összeakadjanak, ez is rendben ment. Viszont a másik desktop progi már nem telepedett fel, sőt azóta semmi, még az sem ami tuti WM5-re való, szóval kicsit tétlen vagyok.
Lehet, hogy megsérült, vagy törlődött valami rendszerfájl ami az installhoz kell.
Egy rövid pillanatra elindul a telepítés, majd az előbb leírt hibával leáll.
Mit lehetne ezzel a dologgal csinálni, ha lenne bölcsőm (dokkolóm) akkor már tuti újraraktam volna a rendszert, szóval valami olyan megoldás kellene amihez nem kell a bölcső.Olyan lehetőség szerintetek működne, hogy valaki küldene nekem a PDA-ján futó WM5-ről egy teljes másolatot, akkor össze tudnám hasonlítani a fájlokat, hogy nem-e hiányzik valami. Szerintem egy próbát biztosan megérne.
A válaszokat előre is köszönöm, minden megoldás érdekel!
-
Tv
senior tag
Start menu/Settings/System/Clock& & Alarms . Itt rányomsz mindegyik betűre amelyek a napok neveinek rövidítése, hogy ki legyen mind jelölve. Mellette ott van az időpont, azt beállítod. A kis csengettyűre nyomva megadhatod, hogy milyen hangon sipákoljon majd ( hangoknak azt hiszem a windows vagy a windows/rings mappában kell lennie). Ja és kipipálod a kis négyzetet. Htc Tytn-en (WM 6 van rajta) legalábbis itt lehet, más készüléken nemtudom biztosan.
-
God Vazzeg
veterán
Win7 X64 alól vagyok, Windows Device Center 6.1 magyar nyelvű feltelepedett, majd szépen usb-miniusb (htc-kaiser) feldugtam a telót. SEMMIT nem állítottam sehol. A teló első csatlakoztatáskor megkérdezi hogy internet megosztásra, vagy activesync kapcsolatra akarom beállítani, itt értelemszerűen az activesync kell hogy legyen.
Első csatlakoztatásnál eltelhet 10-15mp mire felugrik a WDC.. Esetleg még az lehet a gond (nekem a htc-wizardnál volt) hogy nincs bekapcsolva a teló, tehát nem világít a kijelzője. Mert ha kikapcsolod a power gombbal (röviden nyomva) akkor is elejti a kapcsolatot. Mielőtt kifakadsz hogy ez hülyeség, előre szólok hogy ha bekapcsolva dugod rá, akkor utána nem kapcsol már ki teljesen
Illetve ez is állítható. -
erdoke
titán
A gyári alapbeállítás a találkozó kezdete előtt 15 perccel aktiválódó emlékeztető, ha a létrehozásakor másképp nem rendelkeztél. Esetleg nem az okozza a problémádat, hogy 15 percen belüliekkel próbálkozol, tehát már eleve a múltban kellene emlékeztetnie? (A 15 perc állítható a naptár beállításainál)
Van ugye a találkozó (Appointment), és vannak a tennivalók (Task), csakúgy, mint ha PC-s Outlook-ot használnál. Az előbbinek értelemszerűen van kezdete és vége, ezt tudod megadni, illetve a kezdet előttre emlékeztetőt beállítani. A fél órás lépcsőket, amik valamiért zavarnak, ki lehet kapcsolni a Pocket Outlook beállításainál.
Pofás és logikusan működő felület a ThumbCal, talán érdemes kipróbálnod, bár nem ingyenes.
-
God Vazzeg
veterán
Ugyanez motoszkál az én fejemben is, valaki nagyon nem ért hozzá, és így mond véleményt
Nekem működik a feladatok megadása, jelez is bármilyen hanggal, és zavarbaejtően sok paraméterrel beállítható, szerintem.Voga34: el kellene gondolkodnod hogy mi vagyunk mind a "hüJék" vagy te

-
erdoke
titán
Döbbenet az, hogy mennyire nem értesz hozzá, pedig alap Windows felhasználói ismeretekkel már biztosan nem bénáznál ennyit.
4.5-ös ActiveSync-et (XP) vagy legfrissebb Media Device Center-t (Vista, Win7) telepítetted a PC-re?
"Mi a francért nem lehet az beállítani, hogy pl. 16h csöngés, napi ismétlődés?"
Be lehet állítani, nem is bonyolult."Fel nem fogom egyszerűen."
Igen, azt mindenki látja...(#875) W.a.T.T.O.
Az is lehet, hogy olyan verziót próbálsz telepíteni, ami WM5-re nem jó. -
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok! Valaki segítsen mert elakadtam!
Telepítenék WM 5.0 alá memóriakártyáról *.cab fájlt és azt írja ki, hogy"Installation of -fájl név- was unsuccessful. Nem tudom mi lehet, tegnap még működött! Az a lehetőség nem megoldható, hogy kábellal összekötöm a géppel, mert nincs kábelom. A segítséget előre is köszönöm, ha lehet akkor privibe!!!!! -
God Vazzeg
veterán
Olyat keress hogy "Tasks"
Ezen belül "new task" és itt ezer féle beállítás van, tud naponta vagy kétnaponta is ismételni, heti, havi és éves lebontásban is. Hangot a notification alatt lenyíló menüben reminders alatt tudsz hozzá rendelni, de az összes emlékeztetőnél ugyanazt fogja használni. Ha mások tudnak jobb módot/programot erre majd nyilatkoznak, nekem ez is mindenre elég volt eddig 
-
randras
veterán
sziasztok!
spb backup-pal pár hete vidám az élet, de eddig a restore-t úgy csináltam, hogy a belassult, teleszemetelt windows-ra egyszerűen csak ráengedtem a backupot. ha hard reset után csinálom ugyanezt, akkor ugyanúgy mindent helyre fog állítani? -
rep3at
őstag
Sikerült hozzájutnom egy i-mate K-JAM típusú PDAhoz. Erre milyen op. rendszert lehet tenni? Jelenleg WM5 van rajta, de jó lenne ha min. 6.1re tudnék frissíteni.
-
Joey_J
csendes tag
üdv
lenne egy htc touch angol nyelven.
Hogyan tudnák magyar nyelvet teni rá?thx
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Most vettem egy hd2-est, de van egy kis problémám az ébresztővel. Mégpedig az, hogy a gyári hangokból akármelyiket választom ki, mindig ugyanaz az ébresztő "zenéje", azaz két beep, ami nekem túl rövid.
Előre is köszi a segítséget!
üdv.:vgergo
-
Joey_J
csendes tag
lenne egy diamond 30.000-ért karcosan vodafonos függőséggel
-
Joey_J
csendes tag
Üdv
Szeretnék venni egy windows mobile-os készüléket (használtan)
Max 35-40 ezer van rá.
Segítségeteket szeretném kérni hogy ebben az árkategóriában melyiket érdemes beszerezni.
Van valakinek tapasztalata a htc touch-ról?Köszi
-
rep3at
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Köszönöm, az SPB Screenshot tökéletes a célra

-
Haart
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Majd a winmobile 7-re leszek kiváncsi
Bár azt irják csak 2010 végére lesz meg. Hd2 meg tényleg piszok drága, de jelenleg minden másik készüléket ver. Mondjuk nemtudom mit csinálnék egy tégla nagyságú készülékkel, még hordani is nehéz. -
zack
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Köszi.
Benne volt gyárilag. Akkor elvileg nem lesz gond. 
Tudsz/tudtok esetleg olyan progikat amik jól és stabilan működnek? Sms időzítő, hívásszűrő, registry editor...vagy bármi más ami szükséges lehet a mindennapokban.

Ezt az Audio.Notes.Touch.v1.03 progit is tök véletlenül találtam meg 2h olvasgatás után, és milyen hasznos dolog!
Elég lesz azzal pöcsölnöm, hogy telepítem, és tesztelem, mert ezzel a keresgéléssel csak a sötétben tapogatózok, és baromi lassan megy. 
-
runner 125
nagyúr
-
zack
nagyúr
Azt tudjátok véletlenül, hogy Hard Reset-nél törlödik az aktuális ROM-ból (6.5) a magyar nyelv?
-
rep3at
őstag
A segítségetekre lenne szükségem.
Körülbelül egy hónapja nagy megelégedéssel használok egy HP 514et. Első bekapcsolásnál (hard reset után) elkövettem azt a hibát hogy a Live névjegyeimet összefésültem a készülék telefonkönyvével, így minden ember akivel valaha emailes/msnes kapcsolatban voltam belekerült a telefonkönyvembe. Ezeket hogy tudnám eltávolítani a saját (SIM) kontaktjaim törlése nélkül?
Előre is köszönöm a válaszokat!
UI.: Nem tudnátok egy jó képlopót WM 6.0 Smartphone rendszerre? Csinálnék egy tesztet Logoutra, de ehhez jól jönnének a képernyőképek..
-
zack
nagyúr
Okés, megbeszéltük.
Letöltöttem, de még nem próbáltam ki. Jónak néz ki, de még csak nem is hallottam róla eddig. Rövidesen ki fogom próbálni. 
Ha kérdésem van írni fogok, de egyébként azért fogadtam érzékenyebben a post-od mert az első WinMo-s PDA-m, és pontosan tisztában vagyok vele hogy WiMo-ban inkább vagyok egy lámához közelebb mint a power júzerhez.
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó... 
-
zack
nagyúr
"Szvsz "ez" a progi is tudja."
Köszi, ez segített.
Egyesével átírtam az összes contact-ot. Szted mennyi idő volt?
Azért kellett ez a variáció, mert össze-vissza volt kitöltögetve az eddigiekben szinte minden. Most fent van a contact changer 1.3, és így hogy átszerkesztettem az egész telefonkönyvet, minden vezetéknév és keresztnév a helyére került.
Igaz elpepecseltem tegnap legalább 5 órát mire kész lettem a szerkesztgetéssel.
De csak 1x kellett megcsinálni, ez tartotta bennem a lelket. 
-
erdoke
titán
PC-n Outlookban megcsinálod, aztán visszaszinkronizálod.
Van még pár PC-s progi, amivel lehet matatni, de a legegyszerűbb az Outlook. Szvsz ez a progi is tudja. -
zack
nagyúr
Ajaj.
Nem írtam be rendesen, mert nem volt rá szükség. Az eddigi gépezeteimben volt ilyen opció, hogy a keresztneveket tegye előre, mert nálam úgy lesz jó a névjegyzék, és így nem volt szükség átírni. Van olyan funkció a Pc szoftverben ahol közvetlen tudom szerkeszteni a névjegyzéket? Vagy jó lenne bármilyen szinkronizáló alkalmazás ahol egyszerűbben menne a névjegyzék helyrepofozása, mint egyesével telefonon. 
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
6.5 Win-be hogy lehet a névjegyzékben felcserélni a vezeték és keresztneveket? Nem jöttem rá.

-
Haart
addikt
Nyerek valamicske készenléti időt ha kikapcsolom a 3G szolgáltatás a telón? Egyáltalán mikor van rá szükség?
-
t72killer
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszi a segítséget+bíztatást
7végén, vagy vmikor a hét folyamán összerakom. Egyelőre ők a jelöltek: egy 3D driveres és egy anélküli. -
God Vazzeg
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Biztos neked lesz előbb, mert nekem még be kell szereznem a kicsikét
Nekem is win7 64bit van, de se ez, se a vista nem tud kommunikálni a bootloaderrel, az meg kell a RUU-nak
Szóval mindenképp xp alól csináld, az a biztos, utána olvastam most, és kell neked a hardspl is 
Sok sikert, és hajrá, xda fórumot olvasd el, ott vannak okos how to-k, meg tudod oldani

-
jayjay
tag
Sziasztok!
Elmagyarázná nekem valaki hogy hogyan lehetne a tcpmp-vel feliratokat lejátszani.Már órák óta a netet bújom, és találtam is valamit [link], de nem akar működni.Core Player-re ha jól tudom nincs ilyen opció.
II. Installation.1. You should setup TCPMP 0.72 if you don't have it already.
This is the official CAB installator: http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/tcpmp.pocketpc.0.72RC1.cab.
Some versions are most likely not supported and there may be conflicts:
- TCPMP 0.82 Unofficial Chineese Edition
- TCPMP Subtitle Edition
- TCPMP 0.71 and earlier
You may try to keep this versions and install TCPMP 0.72 to a separate folder.
Any additional codec plugins can be installed too.2. Please backup old versions of all files in TCPMP 0.72 folder.
If something will not work, there will be an opportunity to restore the previous stable state
without re-installing the player.3. Unzip the contents of the "SUBS050.zip" archieve to the same folder you have installed TCPMP 0.72.
These files must be replaced:
- common.dll (changes some video drivers to add subtitle support)
- interface.plg (adds the Subtitle control menu)
Some other files are not nessasary if your device does not support Intel 2700 or ATI 3200 drivers.
There is also high probability they will work as they used to, but won't show subtitles.
- ati3200.plg
- intel2700g.plg4. If your language is not English, you may need to change your system encoding.
Select "Settings->System->Regional Settings" from the Start Menu, then choose your language.
It will help if you see strange symbols in subtitle text instead of the correct ones.5. Now start TCPMP 0.72. You will see a new page of settings where you may change the font name and size.
There will also be new "Subtitle" menu to switch subtitles on and off or to change their speed.6. Copy subtitle files to the same folder where the films are located. The files names must be the same
as the films filenames, only difference is the extension. Subtitle files are founded automaticly by
the player when you click the "Play" buttion (not when you open a film).A 2. lehetőség gondolom ha beleégetem a filmbe a feliratot.[link]Ezt inkább kihagynám.
Valakinek működik már windows 6-on az első megoldás? -
t72killer
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szia!
Akkor versenyzünk, kinek lesz előbb
, bár nekem komoly előnyöm, hogy múlt vasárnap óta kezemben a készülék
. Kaisernél HardSPL frissítést írnak elő az okosok, hogy XP alól kéne, az nekem új, még jó, h nem estem neki win7 64bit alól (+mázli, h még megvan az xp-s partícióm).Megcsinálom énis a frissítést, mert pár dolgot lassúnak érzek (pl IExplorer reakcióideje), meg ez a régi brand ROM tele van mindenféle kacattal, ami nem kell (+leszedés után maradnak üres ikonok=kitudja még mi1más a rendszer mélyén).
-
God Vazzeg
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Szia
Én a napokban csináltam egy MDA Vario (HTC Wizard) rom frissítést, a winmo5.0 gyári t-mobájlos helyett winmo6.5 ment rá, abból is egy főzött. Gyakorlatilag ami teendő volt, elsőnek CID unlockot kell csinálni a telón, akkor lehet rá nem gyári romot rakni, illetve a sim unlock az nálad már megvolt, ahogy látom. Ezután nekem egy betöltő frissítést kellett még csinálnom, IPL/SPL flesselést kellett nyomni. Ezután az enyémre simán RUU-ból felment az új rom. Xp oprendszer kell mindenképp, és activesync 4.5. Ezzel lesz a legstabilabb.
Aminek olvass utána, hogy egyes készülékeknél szükség lehet romfrissítés előtt hardspl flesselésre, az SPL sérülésének elkerülésére. Ha kell, akkor először ez menjen fel, és utána az új rom.
Nekem simán bírja a winmo6.5-öt a telóm, neked is menni fog! Én is kaisert akarok venni nemsokára, ha addig nem oldódik meg, első kézből leírom neked hogy hogy kell megcsinálni, mert én tuti megfogom

-
korpicschess
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
A ROMot nem tudsz backupolni, csak registryt, esetleg telepítéseket, hogyha a memóriakártyán van.. nem ajánlott a ROM fájltjait, mert egy másik ROMnál megeshet, hogy bizonyos fájlok hiányoznak és gubanc lesz, maximum PIM Backup-pal a telefonkönyvet stb..
Backupot csak ugyanolyan ROMra rakj fel különben az egész rendszer összeomolhat.
Egyébként a profibb backup progikban ki tudod választani, hogy mint mentsen, pl. registryt, stb.. -
Haart
addikt
Gamét tettem fel és csinált a start menübe saját mappát magának. Többet is. Hogy lehet őket törölni? Ha hosszan kattolok rá akkor csak előre lehet hozni, de nem lehet törölni.

-
jayjay
tag
Köszönöm a segítségeket. Megoldottam minden problémát, de azért 1-2 dolog idegesít.
1. Qualcomm MSM7200-as proci van benne, ami lehet kevés a videónézéshez?(nem teljesen folyamatos a kép.400mb-os prison break-kel próbáltam.)
2. Feliratokat hogyan égethetek bele?
3. a navigáció
annak idején eredeti Tomtom-ot adtak hozzá, ami hihetetlen gyorsan megy a gépen.Egy baj van vele, hogy nincs Magyar térkép hozzá+a többi sem friss(kb 2 éves).
Két fajta IGO-t is próbáltam vele, de egyikkel sem talál műholdat.Mindenképp Párizsból akar elindulni.Amúgy betöltésre sokkal lassabb, gondolom a nagyobb térkép miatt is.Szóval hogyan kerestessek vele műholdat?
4. Esetleg valami nagyon jó mp3-as lejátszó programot tudtok?Nem akartam OFF-ot írni, de sajnos a topikjában vagy hónapok óta nem kaptam választ rá és gondoltam itt hátha tud valaki segíteni.
-
jayjay
tag
semmi sehogyan nem települ.PL OPERA, Core Player, stb EXE file-ból semmi.
-
jayjay
tag
Windows Mobile6 Professional van fenn az Orbit 2-esemen.Az új spb 3,5 háttér tökéletesen működik.Egy bajom van a PDA-val, hogy nem lehet egy külső programot sem telepíteni rá.A hibaüzenet mindig az , hogy nem Pocket PC-re való alkalmazás.Nem tudom mi lehet bekapcsolva, ami nem engedi.
Tudna valaki jó mp3-as és videólejátszóprogramokat esetleg?Barátnőmnek most vettünk LG Arena-t de ott mindig tömöríteni kell a videókat és csak bizonyos formátumokat ismer.A media player meg nem valami jó.
Előre is köszönöm a segítséget. -
randras
veterán
az spb mobile shell-el volt nektek olyan gond h az internetes kapcsolatot nem érzékelte? mert én akármit csinálok, nem müködnek a netes dolgok, pedig az lenne a lényeg :/
-
randras
veterán
sziasztok!
ha resco backuppal csinálok egy teljes mentést, és ezt utána visszarakom majd, akkor minden program, beállítás stb. futni fog majd ugyanúgy, vagy lesznek azért gondok? elég sok programmal kísérletezgetek, és ezzel mintegy image-et akarok készíteni a már telepített programokról, beállításokról. ez megfelel erre a célra vagy van vmi más program? -
t72killer
titán
válasz
t72killer
üzenetére
Időközben a HSDPA/3G probléma +oldódott, csak a szolgáltatóm adatait kellett rendesen bekonfigurálni

Az OS frissítés kérdése viszont továbbra is érdekel, mennyi értelme van?/fel lehet-e gyorsítani 1 kicsit a gép működését (OK, ez nem feltétlen az új OS miatt, de esetleg tweakelés után)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Windows 11
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Arc Raiders
- Lords of the Fallen
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro Max Kártyafüggetlen 256 GB Kék (Blue Titanium)
- iPhone felvásárlás bontatlan/tiltott/függő független
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)))))
), de ha úgy gondoljátok, hogy fel se tegyem a vírusírtót (Kaspersky Anti-Virus), mert minek, akkor azt is jelezzétek.
Illetve ez is állítható.

Benne volt gyárilag. Akkor elvileg nem lesz gond.

A lényeg ha valami vankérdezz én már 1 héttel okosabb vagyok ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó... 

Azért kellett ez a variáció, mert össze-vissza volt kitöltögetve az eddigiekben szinte minden. Most fent van a contact changer 1.3, és így hogy átszerkesztettem az egész telefonkönyvet, minden vezetéknév és keresztnév a helyére került.