Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolverine375
tag
válasz
W.a.T.T.O.
üzenetére
Ha rádugod gépre, vagy wifi hálón vagy, akkor sem jó?
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!
Én egy i900 OMNIA boldog tulajdonosa lettem, összehoztam a a gprs és 3G alapú internetkapcsolatot, Opera fut símán, viszont sem a messenger sem az SPB Mobile Shell weather része nem talál kapcsolatot, és nem csatlakoznak a hálózatra! Mi ilyenkor a teendő, szerintem más netes kapcsolator igénylő program sem indul el.
Segítsetek légyszi!
Nagyon köszi!
-
kaller1
veterán
PSX gémeket nyomja valaki?

-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,naív kérdés: mobil vásárlás előtt állok, htc hd2-t néztem ki magamnak,minden része megfelel,csak egy dolog hiányzik nekem, a hdmi csatlakozó a 720p/1080p lejátszási képességgel. Feltehetőleg szeptemberben lesznek htcnek olyan wp7-es gépei,amiknek lesz ilyen tulajdonsága (jelenleg a htc evo tudja majd ezt,de az androidos,bár kb ugyanaz van benne,mint a hd2ben),de mivel nem vagyok nagyon kibékülve a wp7-el,vajon ezekre majd fel lehet tenni a winmo 6.5-öt?
Ha teszem azt tényleg megegyezik a hd2vel belül?Vagy esetleg a htc evora android helyett winmo-t?
Ne nézzetek azért annyira bolondnak

-
zoli03
őstag
válasz
kaller1
üzenetére
GPX-ben csak a koordinátákat menti el másodpercenként, sebességre csak egy átlagot ad, ráadásul a tengerszint feletti magasságot nem naplózza, csak az emelkedést és a csökkenést. De találtam egy programot: Efficasoft GPS Utilities, ez mindent tud, amit korábban leírtam.
-
MikroTikker
tag
Szerencsére én is megúsztam a pixelesedést. Remélem ez így is marad

-
kaller1
veterán
GPS SPORT Tracker (free)
Ezt használom, a leírt dolgokat mind tudja. Log file utólagos térkép szoftverekbe és online is feltölthető elemzésre. -
zoli03
őstag
Egy olyan programot keresek, ami méri a tengerszint feletti magasságot, a sebességet, a megtett utat és ezeket tudja naplózni is, hogy később gépen grafikont tudjak csinálni az adatokból.
Előre is köszi
-
jubilleum
senior tag
hello!
Valaki tudna segíteni beállítani a Remote desktop programot?
Computer: innen néztem az IP címet
Domainhoz kellene valamit írni? -
randras
veterán
válasz
kaller1
üzenetére
A HKLM/ Software/Microsoft/Shell/Rai/: DEFBROWSER/ 1 kulcs tartalmazza az alapértelmezett böngésző elérési útját, de nekem ennek módosítása után is az Opera Mobile nyílt meg. Sajnos az Opera Mobile tárol valamiféle Backup kulcsot, ami minden soft reset után helyreáll, szvsz csak akkor tudod módosítani az Opera Minire a fenti kulcsot sikeresen, ha az Opera Mobile telepítésekor nem állítod be azt alapértelmezett böngészőnek.
Ha rájössz a jó megoldásra, írd meg!
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. GPS ügyben tudna valaki segíteni? Van egy MDA Vario III-m és egy TomTom 9821x bluetoothos gps-em. Az igo 8 van fent az MDA-n. Az igo nem találja a gps vevőt. Bluetooth beállításoknál párosítottam a gps-t, de ott csak serial port-ot enged kiválasztani, így hát azt használtam, de semmi eredmény. Az mda-n wm 5.0 van. Esetleg tegyek fel újabbat? (Nekem ez eddig megfelelt.) Ha valaki tudna segíteni, vagy csak egy linket küldeni az induláshoz, annak nagyon hálás lennék. Köszönöm.
-
wolverine375
tag
Windowsra láttam ilyen progit, asszem a wmwifirouter, vagy mi... Hogy androiddal mennyire működik, azt nem tudom:/
-
jubilleum
senior tag
Van ötletetek hogy Fájlátvitel két telefon között wifin hogyan lehetséges?
Windows-->Windows
durvább eset:
Windows-->android -
randras
veterán
lehetséges, hogy egy pda wifi adapterjét használjam a gépen való wifi vételhez? nem netet akarok megosztani, hanem wpa-t törni a telóval, meg egy régi laptoppal.
vagy! esetleg a programot assembly forrását visszafejteni, majd átírni c#-ba, és a telón futtatni...
szóval lehetséges szerintetek/hogyan? -
kaller1
veterán
A natív operamini 5-öt szeretném default böngészőnek, leírná valaki, hogy ehhez pontosan milyen registry módosítás kell?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
WM 6-nál miként lehet beállítani,hogy a sim-re mentse az új contactot? Vagy miként lehet útólag odarakni?

-
wolverine375
tag
Mennyire bonyolult összedobni egy naked rom-ot? Felraktam original rom-ot, hogy stabil legyen, de marha sok memót emészt föl:/ Vagy törölgessek le mindent utólag?:/
-
jubilleum
senior tag
Hello!
Nem tudjátok hol van az a opciót amivel variálhatom hogy a jobb első sarokba X-et vagy az időt írja ki?
Felraktam egy Főzött ROM-ot, és annál a deafult az óra volt. -
yodee_
őstag
szeva! tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudom a start menümet átrendezni? a lényeg hogy legyen mondjuk 5 ikon (today,phone,text,settings,opera), a többi felesleges ikon pedig mappába rendszerezve mondjuk connection,internet meg ilyenek. total commanderrel másolgattam, de megkétszereződtek az ikonok. mi lehet a gond? \windows\start menu\programs -ban matattam
-
randras
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
lordfreyr: XDA-n ezt ajánlották: http://www.funambol.com/ Habár itt is egy szerveren tárolódnak az információid, tehát aggályos, dehát más megoldás úgy néz ki hogy nincsen!
V.Stryker: Aha, Microsoft Exchange volt a kulcssó, azt sosem használtam, nekem még a heroin.hu-s e-mail fiókom sima szinkronizálása se megy.
Talán majd valaki más... -
V.Stryker
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Igen, van az,hogy a leveleknél hozzáadok egy gmailes fiókot. Úgy sikerül.
DE, régebben úgy használtam,hogy van az ActiveSync és ott hozzáadok egy servert, vagyis egy levelezőt, ami sima gmaillel működik is. És ebben az esetben teljesen más valahogy a levelek kezelése,mint a másik, módszerrel. Nem tudom elmondani. A lényeg,hogy ha utána bemegyek az activesync beállításaiba,akkor ott a PC és mellette van ilyen Microsoft Exchange is, ami végülis a levelezőm és én ezt szeretném használni ezzel a más domaines gmail fiókkal.
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
randras
üzenetére
Ez a SugarSynce ez hogy segíthetne? Arra találtam én is megoldást, hogy Androidról mentsem el, de hogy a Windows Mobile-ról hogy mentsem el úgy, hogy Android alatt használhassam, arra nem tudtam rájönni.
Illetve de, találtam több megoldást is, mindegyik szerint .xml fájlba kell kimentetni, majd egy programmal visszatöltetni. Ezzel csak az a baj, hogy 3 különböző backup programmal is csináltam mentést az sms-eimről, de nem találtam olyan androidos programot, ami tudná olvasni őket, pedig ezzel szórakozok már 2 órája. Egész egyszerűen nem találok semmi megoldást.
Én meg nem vagyok programozó, bőven nincs elég tudásom ahhoz, hogy egy ilyen programot megírjak.
Egyetlen programot találtam, ami elérhető mindkét platformra és elvileg csinál biztonsági mentést az sms-ekről is, de WM alatt ilyen opció mégse jelenik meg (lehet ezzel kényszerítik az embereket arra, hogy megvegyék), csak az e-mail meg egy halom rendszerbeállítás mentés. -
randras
veterán
válasz
Rickazoid
üzenetére
Ez elvileg mindenre működhet, ez pedig tutira működik, de csak kontaktokra.
Egyébként érdekes kérdés, ha más megoldás nincs, belenézhetnél a PPC PimBackup kimeneti fájljába, hogy hogy menti el, és megírhatnád Androidra a progit. Nem hiszem, hogy túl nehéz lennem gondolom valami xml-félébe menthet, azt meg már könnyű feldolgozni. -
Rickazoid
addikt
Üdv!
Ez nem csak WM-es kérdés, de lényegében félig kapcsolódik ide..
kellene egy program, amivel el tudom menteni az sms-eimet és hívásnaplómat, majd egy másik program, amivel ezeket Android alatt fel tudom rakni, hogy ne vesszenek el, amikor átállok. Mindezt persze úgy, hogy az sms-eknél ne legyenek karakterkódolási hibák.
Mit tudtok javasolni? -
V.Stryker
nagyúr
No, valaki összerakná nekem az activesync beállításokat?
Emailcím: v.stryker@nyomivagyok.hu
Kód: *****
Kiszolgáló: GmailSegítenétek kitölteni?
Kitöltenivalók:
Server address:
User name:
Password:
Domain:Jelenleg így van:
Server address: m.google.com
User name: v.stryker
Password: ******
Domain: nyomivagyok.huHibakód:0x800072EE7
Ez sem jó:
Server address: m.google.com
User name: v.stryker@nyomivagyok.hu
Password: ******
Domain: (ide ebbe naz esetben semmi)Többfajta beállítást próbáltam, de nem jött össze, de a sima v.telrad@gmail.com-os igen. Sima pop-ost, imap-ost outlookon belül meg nem szeretnék.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki segítene az activesync beállításában?
A helyzet az,hogy a levelezőnk gmail alapó, de nem gmail végű, hanem pl. v.stryker@nyomivagyok.hu , a kiszolgáló viszont a gmail...weben így jön be pl : mail.nyomivagyok.hu
Ezt hogy tudom beállítani win prof 6 alatt az active syncbe? sehogy sem akar összejönni.
-
Dominator
aktív tag
Azt szeretném megvalósítani, hogy a PC-n lévő zenéket lejátszam valamilyen médialejátszóval, de gyakorlatilag a kimenet ne a hangfal legyen, hanem a hifi erősítőre kötött, és a wifivel a hálózatra csatlakoztatott WinMo-s telefonon. Hogyan lehet ezt megvalósítani?
Igazából az is jó, ha bluetooth-on tudom irányítani a telefon médialejátszóját, mert végülis egy pluginnel a telefon a hálón megosztott mp3-akat is látja... a lényeg az, hogy miközben én a laptopon dolgozom, szeretném hallgatni a zenéket, amik vannak rajta, de nem laptop hangszóró minőségben és sajnos a szobán keresztülhúzott kábel nem opció
-
Rickazoid
addikt
válasz
randras
üzenetére
Nálam Skyfire megjeleníti őket, legalábbis megnéztem gyorsan ezt az oldalt és megjelent mindegyik, épp ahogy Firefox alatt. A Bolt 1.7 viszont fonetikusan írta ki őket (azt hiszem legalábbis, nagyon úgy nézett ki, bár fogalmam sincs, hogy kéne kiejteni vagy csak leírni őket fonetikusan).
Megjegyzem a Skyfire viszont hadilábon áll a PH!-s oldalakkal, gyakran be se tölti őket valamiért.
HTC TyTN és most épp a hivatalos HTC féle WM6.0 fut rajta. -
ko9
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy Mio A501-es készüléket, elég kedvező áron (
), és az lenne a kérdésem, hogy ha rárakom az XDA-n talált WM6.1-et, van rá lehetőség, hogy magyarosítsam? És ha igen, akkor mi ennek a folyamata?Köszönettel: Ex
-
randras
veterán
Ma egy hosszadalmas böngésző tesztelés után észrevettem egy hibát, vagyis egy megoldandó gondot, miszerint semelyik böngésző nem jeleníti meg a kínai irásjeleket, illetve a például az én aláírásomban található dallamjelekhez hasonló karaktereket sem. Ez valószínűleg a Windows hibája, de mivel lehet orvosolni?
-
randras
veterán
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=244 Itt biztos megtalálod, amit keresel!

-
XuChi
addikt
Sziasztok. Kérdésem az lenne hogy van egy MDA3 készülékem és szeretném felrakni rá a windows mobile 6.1-et. Ezt hogyan tudom megtenni? A wm6.1-et hol lehet beszerezni?
Válaszokat köszönöm. -
randras
veterán
-
randras
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
V.Stryker: ha a NullKb nem működik, vagy azt akarod, hogy egyáltalán ne ugráljon fel, és ne egy új billentyűzetet kelljen kiválasztani, akkor SKTools->TuneUp->System Tweaks-> Auto deploy SIP: No!
tzsolesz: próbáld állítani a CorePlayer bufferelését, akkor működnie kell! Egyébként: http://www.pocketpcfreeware.com, http://www.freewarepocketpc.net, http://www.freecabsite.com, illetve még 1 pár, aminek a linkjét nem rakhatom ki ide!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként, ha valaki válaszol az 1112-re, cserébe hálám 2 hétig üldözni fogja.
Van köztetek webfejlesztéssel foglakozó, vagy designer?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
WM 6.5-nél be lehet állítani valahogy,hogy a virtuális billentyűzet ne ugorjon fel állandóan?
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok, lenne egy pár kérdésem..
1. Lehetséges Windows mobile 6.5 Professional-ra ikoncserélős témát varázsolni?
2. Ti mit használtok flv file-ok lejátszására? A CorePlayer a nagyobb felbontásúakat szaggatva játssza le. Létezik valamilyen codec esetleg, ami beépül a windows mediaplayerbe?
3. Tud valaki egy helyet, ahonnan ingyenes programokat lehet letölteni?Egyelőre.
Kezdő vagyok a témában. Most egy Omnia 2-őm van, előtte már bütyköltem azért egy MPX200-at. 
-
pzstm
titán
-
randras
veterán
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy a Microsoft Office Mobile és a Windows Live for Windows Mobile nevű programcsomagok Windows Mobile 6.0 előtti winmo-knak is szerves része volt az official ROM-okban? Itt régen fel volt tüntetve a winmo 5, de mikor kijött a 6.5, frissítették az oldalt (asszem legalábbis, hogy akkor), és most már nem találok erről infót.
Nem csak a winmo 5, a 2003 is érdekelne!
Előre is köszi!
-
Inarus
addikt
Sírva fetrengősen röhögős hír: [link]

-
robagp
tag
Hello!
A naptáramban 2féle bejegyzés van: magán és céges.
Hogyan tudnám a naptáramat úgy szinkronizálni, hogy csak a céges bejegyzéseket szinkronizálja, viszont a telón mindkettőt lássam, ha megnyitom a dátumot?
Válaszokat előre is köszönöm szépen! -
jubilleum
senior tag
eT9.Rhodium.040e.kmap.txt
ez tartalmazza a billentyűzet kiosztást -
randras
veterán
válasz
jubilleum
üzenetére
Utóbbira http://htcdriver.com/index.php?page=nodata.
Amúgy melyikeket akarod módosítani? -
jubilleum
senior tag
Üdv!
nem tudja valaki hogy hogyan tudom módosítani a Windows mappában található txt-ket?
nem engedi őket módosítani.
se közvetlenül a pda, se win7 se TC.
illetve hogy beállítani hogy engedélyt kérjen mikor felmegy edge hálózatra?
Igen kellemetlen adatforgalmat tud generálni...
(HTC touch pro2 win 6.5) -
randras
veterán
válasz
Rickazoid
üzenetére
Nem tudom, nekem nincs Tytn-om, így nagyon nem foglalkoztam a témával, de neki átlagos használat mellet volt 20-22 MB szabad RAM-ja, emlékszem, mert még mondtam is, hogy jé, te is kiraktad QuickMenu-vel a memória kijelzőt a statusbar-ra... Azt hiszem, éppen RAR-ral tömörítgetett ki ezt-azt, + a fájlkezelő, és asszem Palringo ment még a háttérben (legalábbis ezek biztosan).
Tehát a 4 MB az szerintem irreális, a memóriaszivárgás pedig szintén a ROM hibájára utal, de mondjuk azt bármi okozhatja. -
Rickazoid
addikt
válasz
kaller1
üzenetére
Hát.. majd ha megtanulok kellőképp angolul és lesz türelmem végigolvasni párszáz hsz-t, akkor megtudom, hogy melyik ROM bevált és melyikekkel vannak még gondok. Eddig csak átnéztem, hogy mit írnak róla, az első tucat hsz-t, ahol dícsérik, hogy tök jó és ígérik, hogy kipróbálják és a végét, ahol általában egész más problémák miatt írnak.
Eddig úgy tűnik csak ilyet fogtam ki. Bár a legutóbbi lehet jó lett volna, az egy naked ROM volt, azt hiszem valami SpringTime, de akkor jött elő a kikapcsolás utáni el nem indulás, azóta azt nem raktam vissza, időm sincs rá jelenleg.. A 6.0-k 6.1-ek többségében jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Építő/felújító topik
- PH! Darts
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vagy! esetleg a programot assembly forrását visszafejteni, majd átírni c#-ba, és a telón futtatni...
szóval lehetséges szerintetek/hogyan?
A lényeg,hogy sikerült, de hát ez is csak Windows.
Talán majd valaki más...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)