- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iOS alkalmazások
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas791
tag
Távolítsd el a kulcsot (routerba) a "próba" erejéig, ha nyílt hálozathoz se csatolódik
akkor ellenőrizd hogy a wifi hálozatot mihez használja network vs. internet.
De én is csak az elöttem szoló Inarus-t tudom megerősíteni!
Valószínűleg a telo vagy maga az op.rendszere nem ismeri a kódolást,legfeljebb a wep titkosítást... -
thomas791
tag
Én feltétlen új készülékre írtam....
Bár már láttam olyat aki romot frissített és utánna nem müködik ez+az billentyü etc.
utánna meg vitték szervízhez...Pedig csak visszakellett volna rá tenni 1 gyári kiadású romot..
Igazad van egyébként! De aki elöszőr csinálja az jól nézzen utánna.
Én nem néztem, frissítgettem, 1 nap alatt kipróbáltam egy párat, mire megtaláltam azt a romot ami vga-ba futattja a kijelzőt és kezeli a 128mb ramot mert gyárilag abból csak 64 volt benn..Az elöző tulaj hozatott bele 2x64mb.. (asus P750)
Nem tudsz valami wm6.5 vga romot??? az van most is csak az eredeti orosz kameraprogit mindig törölnöm kell , meg sok win alapvető segédprogi nincs benne... -
Rickazoid
addikt
Igen, ez feltűnt. Csupán kényelmetlen a ceruza nélküli használata, meg nagyon kellemetlen, hogy fehér a háttere... engem ez szimplán zavar. A toucflo-t nem telepítem, mivel olyankor nem tudom feloldani a képernyőzáramat a gesztusok miatt, ráadásul folyton olyan üzenetet nyitok meg az ujjammal, amit nem akarok.
De lehet most már kénytelen leszek kibírni, amíg összejön a pénz egy jóval fiatalabb eszközre.
Lényegében abbahagyom a keresést. -
Rickazoid
addikt
Hát ha kikapcsolna magától, azt gondolom észrevenném, mivel nem lenne bekapcsolva, újraindulásnál meg kérné a PIN kódot.
Kikapcsoltam és kivettem az akku-t egy 20 másodpercre.. minden beállítás megmaradt, tapasztalataim szerint egy teljesen lemerült belső elem esetén már ekkor elveszít mindent..
Szoftver hibában reménykedem, az orvosolható. Amúgy az első pár hétben hasonlót se csinált még, a tegnapi ActiveSync próbálkozás volt az első, amikor minden eltűnt belőle. Azóta egyszer próbáltam kábellel, de az meg nem működött egyáltalán.. nem is futott az ActiveSync.. okozhatta mégis az? -
Rickazoid
addikt
Egyelőre nem, viszont töröltem pár programot, volt pár soft reset és most működik, még a közvetlen microSD-re másolás is. Valami szoftveres problémája lesz.. kezd érni az a ROM frissítés, de még van időm meggondolni..
Viszont randras, erdoke: egyelőre nincs USB kábelem, így a WMDC-t igénylő programokat nem tudom telepíteni (a BT-t nem ismeri fel a Win7-re telepített szoftvere) -
randras
veterán
igen igen, boldog ks20 userként azt ajánlanám, már csak azért is, mert winmo "tanulgatására" sokkal alkalmasabb akárminél. kicsi, jól néz ki, 38 ból pedig kis túlzással 2-őt is vehetsz belőle, habár a gps-ről le kell mondanod. a tytn kezdésnek szerintem kicsit erős
ha rákapsz a winmo-ra úgyse állsz meg a ks20 nál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest