Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollo
tag
Sziasztok! Szerintetek miert van az hogy a most megjeleno programok mar nem keszulnek WM-ra?...pedig meg most is sok embernek van WM-s keszulekje (nem lehet valakinek szolni vagy reklamalni?)

-
Fekó
csendes tag
Sziasztok!
Ismer valaki egy olyan programot, amivel logolni lehet pl. azt, hogy ha elindul egy program akkor az miket szeretne megnyitni és honnan?

-
thomas791
tag
válasz
hertikenez
üzenetére
ezt ajánlom!
NYUSZI-nak: Igen, a device center hivatott arra hogy felismerje,szinkronmódba, és adattárolóként olykor kártyaolvasó funkcióba!
Pc-nek netet adjál hogy tudjon hol keresni! -
Inarus
addikt
válasz
hertikenez
üzenetére
-
hertikenez
csendes tag
Az egyetlen olyan mobil platform amiről jóformán semmit nem tudok, az a Windows Mobile. Valaki lenne olyan kedves és összefoglalná nekem vázlatosan, hogy mik az előnyei, illetve hátrányai az iOS, az Android és a Symbianhoz viszonyítva?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Keresek olyan mobil alkalmazást, amivel net forgalmat tudok mérni. A telomra akarok mobilnetet de nem tudom mekkora csomagot vegyek és WIFIn kiprobálnám először.
Segítsetek!
köszi -
Nyusz_
csendes tag
válasz
thomas791
üzenetére
Sziasztok!
Lehetséges, hogy rosszul fogalmaztam meg a szinkronizációval kapcsolatos problémámat, mert nem az e-mail fiókommal és egyéb dolgokkal szeretném szinkronizálni hanem, hogy felismerje háttértárolóként. A device center-t letöltöttem csak az eszközfelismerőnél elakad(nem talál driver-t hozzá).
-
Nyusz_
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy LG KS20 (windows mobile 6.1) PDA-m és nem tudom hogyan lehetne létrehozni szinkronizálást Win 7 op.rendszerrel. Olvasgattam a fórumot de nem nagyon találtam leírást a megoldásra.Ezért kérném a segítségeteket.
Lehet, hogy írtátok már csak én szaladtam át fölötte, ez esetben elnézéseteket kérem.A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: Nyusz_
-
thomas791
tag
Olyan kérdésem lenne : van ez a telenoros HTC touch 2 -öm, tényleg igen jó, de nem tudom testreszabni a manila 2d-t (touch flo-t) nincsen configuration.exe ,gondolom ezt törölték..
-hogyan lehetne testre szabni
-hogyan lehet a gyári romot kimenteni belőle
-hol találok romot hozzá? -
Pikkolo^^
addikt
Létezik PC-s telefonkönyv szerkesztő WM-hez? Az Outlook-ot kihagynám.
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az LG Optimus 7-nél vagy bármelyik wp7-es telónál, a "csempék" (angolul aztszem tile) színét meglehet-e változtatni másmilyenre? (engem az Lg érdekelne használtan, de a htc zöldszíne jobban tetszik, mint az lg kék színe...)

-
thomas791
tag
válasz
racsi69
üzenetére
itt az eten-users oldalon már nézted?
próbálok pár linket.. upload city
+pdamobiz.com
Modaco: itt
XDA-n is fent van az eten X500 [link]
A kiterjesztést, estleg fájnevet vagy valamit (+méret) tudnál megadni, mert így a letöltő linkeket nem tudom átfésülni!
pl:: etenrom.nb0 -
racsi69
csendes tag
hali.
Tud-e valaki segíteni?
Eten x500-hoz keresek működő romot(sehol nem találok,mert az eten oldala asszem megszünőben van az extra.hu meg megszünt)
Valami link jó lenne ahonnan letölthetem.
Amim van arra azt írja ki,hogy nem megfelelő méret,vagy nem kompatibilis a hardver.
Már csak bootloader módból tudom frissíteni,mert sikeresen elb@ksztam.
Közel állok hozzá,hogy falhoz vágjam az egész ketyyerét.
thx -
looser
addikt
válasz
thomas791
üzenetére
Szia! XP-hez az utolsó a 4.5, amivel nem szinkronizál az Exchange, de a W7-hez telepíthető a Vistás Mobile Device Center, ezzel szépen leszinkronizált. Úgy tűnik, ez nem lesz tovább kérdés, holnap beszerez a főnököm egy iphone 4 készüléket, arra azt mondta a t-mobile, hogy fog tudni szinkronizálni, ha nem, az nagyon ciki lesz, mert már vagy 5-6 órát beleöltem a régibe, mire kiderült, hogy az xp-wm6-xch07 soha nem fog együttműködni. Köszi mindenesetre :-)
-
thomas791
tag
-
zenész88
tag
Már jó lett, Wifi kulcs kiiktatva és működik. Köszi mindenkinek!.

Még annyi kérdés hogy a Pocket MSN -be nem tudok bejelentkezni ez miért lehet?
-
thomas791
tag
-
Fekó
csendes tag
Sziasztok!
Telepítettem egy programot a pda-ra. (wm 6.1.0.6)
Új vagyok, és mivel ezt a progit raktam fel először pda-ra, szeretnék egy kis helpet.
Szóval felment a program, viszont mikor indítom tanúsítványhibára panaszkodik.
Megoldható-e hogy egy másik pda-ból exportált tanúsítványokat beimportáljak ebbe a pda-ba. Mivel egy másik (nem ugyanolyan) probléma nélkül fut, a tanúsítványokat átnéztem érdekes lejárati idők vannak tehát feltételezem hogy a root certificates-el lesz a gond.
Megoldható ez?Az üzenet amit indítás után kapok:
"The file 'xx' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its component cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file."Bocs ha off a téma.
Üdv!

-
looser
addikt
Sziasztok, szeretnék tippeket kérni egy T-Mobile MDA touch pda-val kapcsolatban. A készülék WM6-os oprendszerrel rendelkezik, a laptop WXP Pro HU. Szeretném egy Exchange 2007-es szerveren lévő levelekkel szinkronizálni, de nem hajlandó. ActiveSync 4.5 telepítve van; a néhány napja lecserélt Exchange 2003 szerverrel szépen szinkronizált. Sokat keresgéltem a legkülönbözőbb kifejezésekkel, hátha valaki belefutott már a megoldásba, de sajnos nem sikerült ezidáig. Három különböző hibaüzenetet produkált eddig az AS (a laptopon lévő) (pld.: 8500200C (erre az egyetlenre emlékszem)), de lényegében a gépen lévő cuccokat le tudja szinronizálni, de a postafiókban lévőket nem... Ideák?

-
thomas791
tag
Távolítsd el a kulcsot (routerba) a "próba" erejéig, ha nyílt hálozathoz se csatolódik
akkor ellenőrizd hogy a wifi hálozatot mihez használja network vs. internet.
De én is csak az elöttem szoló Inarus-t tudom megerősíteni!
Valószínűleg a telo vagy maga az op.rendszere nem ismeri a kódolást,legfeljebb a wep titkosítást...
-
zenész88
tag
Üdv Qtek S200 Pda-n Valaki tudna segíteni Wifi beállításban.
WM 5.0 van rajta.Látja a hálóztat de nem tudok csatlakozni.
-
nesa
veterán
Udv!
Tudnatok mondani nekem ingyenes adatforgalom blokkolo progit,ha letezik olyan amivel megmaradna wifi az se hatrany.
Samu i780 ra
-
racsi69
csendes tag
Hali.
Segítséget kérnék.Eten x 500-am van angol wm6.1-el.Nem lehet magyarítani.Raknák rá gyári romot(wm5),vagy wm6-ot,DE:
-nem találok rá valót.
-nem tudom hogyan toljam fel.
Az eten.extra.hu-n volt minden(rom,meg leírás is),de az megszünt.
Szóval ha tud valaki infót,hogy milyen romot használjak,esetleg hol találom,mi módon tegyem a gépre,vagy merre találok infót erről,az ne fogja vissza magát és világosítson fel egy tudatlant.
köszönöm. -
thomas791
tag
Nekem olyan problémáim vannak(minimálisak)HTC Touch 2
hogy a touch flo-t nem is lehet konfigurálni? színét változtatni?
Amúgy telenoros full magyar minden rajt.. Mivel az asus P750 meghalt, ezért ezt vettem helyette..
Válaszaitokat, megoldásaitokat előre is köszönöm! -
thomas791
tag
Megadta magát az asus P750 -em.....
Most lesz helyette htc touch 2 !
ez már nincs is raktárkészleten!
2hónapos... -
thomas791
tag
Volna 1 problémám.. megadta magát az asus p750 telom,,, most 1 se k700i t-mobile-os
van még,azt már tudom hogyan lehet függetleníteni, de nincs hozzá nck kódgenerátorom,
ami az IMEI alapján Adna kódot..Valaki pls! -
-
ace05
senior tag
Hello mio a702 van aminek hiányzik a touchscreenje és a jogdial gombja.Valaki el tudná mondani hogy hogyan törölhetném a rámentett telefonkönyvet?
-
thomas791
tag
sziasztok! olyan kérdésem lenne egy romból asus p750, vagy a telóból hogy tudom kiszedni a mui fájlokat majd vissza"implantálni", konkrétan azokat amik rom-védettek!
-
rodosto13
csendes tag
Üdv!
Egy szinkronizálás során törlődött az összes névjegyem a névjegyzékből. A készülékem egy HTC Kaiser / T-Mobile MDA Vairo III, és Windows Mobil 6.0-t futtat. Lehestéges visszahozni valahogy valamilyen programmal, vagy módszerrel a névjegyzéket, mert nagyon fontos lenne!
Köszönettel: Rodosto13 -
Sziasztok!
Lenne egy HTC Qtek 9100-as készülék amire feltettek egy 6.5-ös WM-t! A probléma ott kezdődik hogy a rendszer nagyon lassú. Hogyan tudom rá visszatenni a 5.0-ás WM-t? Vagy engem az sem érdekel ha nem kell rá új oprendszer csak ne legyen lassú a gépezet!
-
thomas791
tag
Igo hiba! segítsetek! település kiválasztás után bedobja az alábbi képet extra "A" karakterrel..
és veszettül sipol mellé beep modon..
ja és még be se lett nyomva at A betü... -
thomas791
tag
válasz
Andrewhouse
üzenetére
Audio gain control! ezt takarja szerintem a rövidítés..

Hanszintek kiegyenlítése... Felvételnél számít inkább, de lejátszásnál is, nem enged túl"hangos" hangot pl.: alacsonyabb után.. Lényegében a "kilengéseket" egyenlíti ki, szinkronizálja egymáshoz...asszem.. javítson valaki , ha tévedtem! -
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
A Audio beállításnál/mikrofon mi az hogy AGC bekapcsolása mire jó, funkciója?
-
share
tag
válasz
thomas791
üzenetére
azt hiszem ez az.
a szinkronizálás már megvan.nem, annyit írj, hogy
The file 'Dilinja - Never' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file.
és még annyi, hogy a hívószám kijelzését hol tudom beállítani?
-
thomas791
tag
Ha nem forgatással váltottad az asztalt az manila thema, ha "forgattad a kockát ,akkor sbp shell!
xp-nál: active sync (microsoft) progi
vista/win 7: windows mobile device center
harmadszor pedig ha egy hangot meg akarok nyitni
simán a mappába nem engedi, kiír valamit. ez mitől lehet?
nincs társítva a fájl semmi alkalmazáshoz,"kérem társítsa" üzenet? -
share
tag
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
úú köszi!
WinMo 6.5 van a HTC-men, és segítségeket kérnék.
régebben volt egy olyan, hogy a Today 3 "asztalos" volt, ahova te rakod ki a dolgokat, mint a normális asztali gépen. mi a téma neve?másodszor pedig, csak eredeti csengőhangot tudok beállítani, miért?
harmadszor pedig ha egy hangot meg akarok nyitni simán a mappába nem engedi, kiír valamit. ez mitől lehet?negyedszer pedig xp-vel hogy tudom szinkronizálni a telot? -
share
tag
sziasztok!
WinMo 6.5 van a HTC-men, és segítségeket kérnék.
régebben volt egy olyan, hogy a Today 3 "asztalos" volt, ahova te rakod ki a dolgokat, mint a normális asztali gépen. mi a téma neve?
másodszor pedig, csak eredeti csengőhangot tudok beállítani, miért?
harmadszor pedig ha egy hangot meg akarok nyitni simán a mappába nem engedi, kiír valamit. ez mitől lehet?
negyedszer pedig xp-vel hogy tudom szinkronizálni a telot? -
thomas791
tag
válasz
Andrewhouse
üzenetére
Mindenképp kell a windows mobile center... vagy az aktive sync?
ha 32-bitnél ez a progi müködött, akkor 64x-nél csak rakd vissza a kompatibilitási módót... -
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Nagy problémám lenne!
Van egy Hp ipaq 914C Windows mobile 6.1-el:
A Windows Vista 64 Nem ismeri fel (felraktam a Windows mobile frissítést 64 bithez!!): azt írja ki hogy ismeretlen USB eszköz, többször újratelepítettem a Windows-t! Nem értem miért nem működik remélem tudtok segíteni!!!
Vista 32: tökéletesen működött "HP sync Device írt ki" és működött!
Blooth-al nem próbáltam valyon azzal mükszik?

-
ztibor
senior tag
Sziasztok!
Kb 1 hete van WM6.5-ös oprendszerem, és lenne egy gondom vele.
A régi WM6.1-es oprendszerű telomrol BT-vel átlöktem a contactokat. Viszont tegnap szembesültem azzal hogy egyik ismerősőm születésnapján valahogy nem értesített. Megnéztem, és a naptárban gyakorlatilag semmi évforduló, és születésnap nincs benne.
Erre van valami megoldás?
Előre is kösz
-
erdoke
titán
Létrehoz a Live-os (Hotmail) fiókhoz is egy naptárat. Ebbe kell az eddig használtból átmásolni a szükséges időtartam bejegyzéseit.
Hosszú nyomásra vannak ékezetek, ill. a pont hosszú nyomására egyéb karakterek.
Általánosságban a hosszú nyomást érdemes próbálgatni az egész rendszerben.
Apropó, inkább ebben a topikban kellene a WP7-ről beszélgetni:
http://mobilarena.hu/tema/re_minden_a_windows_phone_7-rol/friss.html
-
erdoke
titán
Jó kérdés, ugyanis nekem is szürke az exportálás.

Viszont ha Outlookban létrehozod a Live fiókot (Outlook Connector segítségével), akkor kontaktokat/naptárat másolni a most használt és a Live-os fiók között szinte gyerekjáték (kis túlzással
). Utána már fent lesz Live-on minden, onnan pedig leszívja a készülék. -
Feri_1
csendes tag
WM7 és MS Outlook szinkronizálás.
Sziasztok. Tegnap vettem egy HTC Trophyt és mára rájöttem, hogy nem lehet szinkronizálni a helyi PC-men lévő Outlook névjegyzékkel és naptárral

Csak valahogy a hotmailes fiókomon keresztül.
Légyszi segítsetek, mert már teljesen kivagyok ettől a sz@rtól. Nem értem miért kell valamit megváltoztatniuk ami jó.
1. Az outlook naptáramban benne van minden névnap,... amit szeretnék a telefonomra. Plusz a névjegyzéket.
Mit kell tennem?
Kösz, Feri
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
RepeatSector
üzenetére
A program megvan, de egyszerübb módot is találtam. Kitöröltem a indulás könyvtárból az adott shortcut-t

-
RepeatSector
senior tag
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
SKtools-ot letöltöd ő mindent tud neked
itt van trial verzió éppen elég lesz
Ramot is tud pucolni, de ha belemész az SKtools-ba akkor ott van egy olyan hogy startup ott kitudsz bármit lőni. -
Pikkolo^^
addikt
Hol tudom beállítani, hogy induláskor melyik program induljon el?
-
doddencs
senior tag
sziasztok
Adott egy MIO P350 készülék, és rajta WM5. Olyan problémám van, h. mem.kártyára rámásoltam az IGO Primot, ami működik is rendesen. Viszont a program nem települt, szóval nem tudom betenni sem a Start menübe, sem pedig a főképernyőre.
Erre van valamilyen megoldás, mert mindig kártyáról indítani macerás.
Üdv.
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
Van egy Asus A639-es PDA-m. Megvétel óta (2007 asszem) nem lett frissítve(ha egyáltalán lehet) az op rendszere.
Windows mobile 6 classic van rajta. Mostanában elég érdekes dolgokat produkál. Néha eltűnik 1-2 funkció (pl: wifi, bluetooth, stb..)
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne lefrissíteni ha lehet egyáltalán? Egész nap kerestem, de sehol semmi.A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
-
rep3at
őstag
-
Pikkolo^^
addikt
Olyan program kellene, hogy ha kijelzővel lefelé teszem le a telefont akkor elnémítja. Tud valaki ilyet? Amit talátam az sajnos csak HTC-n működik.
-
rep3at
őstag
válasz
thomas791
üzenetére
Keresgéltem, keresgéltem de sajnos nem nagyon találok ezen kívül. Mostanában elég sokszor reseteltem (pillanatnyi fagyások), viszont érzésem szerint így sem lett gyorsabb sajnos.
Érdekes hogy ezelőtt a gyári 5.0val nem csinált ilyesmit, az elég gyors volt, de hát nálam egy Pocket PC a 6.0nál kezdődik, ez alá nem szeretek menni..
A memória egyelőre jól bírja, indításnál kb. 26 MB áll rendelkezésre, ezzel nincs probléma.
-
rep3at
őstag
Sikerült elcserélnem az Asust egy ritka szép HTC U10re, jelenleg erre is egy kellemes clean ROMot keresgélek, egyet találtam de sajnos igen lassú (WM 6.1). Ha esetleg valaki segítene, megköszönném..
-
Pikkolo^^
addikt
Egy hete van WM 6.5-s telefonom. Feltettem SPB, Droid theme, PhonEx stb.., de egy valamiből még nem találtam működőt. Ez pedig a nem fogadott hívás értesítő. Tud valaki egy használhatót?
-
rep3at
őstag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Elég nehéz eligazodni, de csak jutok valamire, köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem WM 6.1 es van, hogy lehet frissiteni a 6,5-re? vagy a leg ujabbra?

köszi