Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Furcsa lesz, de nekem nagyon stabil volt, sose volt vele gondom...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Biztos van egyszerűbb módja, de én nem tudok róla..

-
God Vazzeg
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Outlookba szinkronizálj le, onnan simán fel tudod nyomni a winmo-ba

-
God Vazzeg
veterán
Interwrite 9.5 hun csomag kellene nekem mindennel együtt, ha van valakinek, dobjon már egy pü-t fontos lenne, köszönöm!

-
God Vazzeg
veterán
válasz
inyuska
üzenetére
Nem adhatok neked direkt linket, de erre keress rá

-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Sajna nem vagyok pesti, messze vagyok..

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Itt mindent megtalálsz

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Settings - Connections - BT ezen belül első a devices, második a mode, és harmadik fül alul a com ports. Itt tudod hozzá adni, de csak párosítás után, 1 szokott lenni, azt hiszem a bejövő, itt add hozzá a kimenőt. Ha jól emlékszem így volt. WM6.1 van nekem, HTC Kaiser.
-
-
-
-
God Vazzeg
veterán
válasz
W.a.T.T.O.
üzenetére
Igen, activesync tud netmegosztást megy bt-n keresztül is

-
God Vazzeg
veterán
Win7 X64 alól vagyok, Windows Device Center 6.1 magyar nyelvű feltelepedett, majd szépen usb-miniusb (htc-kaiser) feldugtam a telót. SEMMIT nem állítottam sehol. A teló első csatlakoztatáskor megkérdezi hogy internet megosztásra, vagy activesync kapcsolatra akarom beállítani, itt értelemszerűen az activesync kell hogy legyen.
Első csatlakoztatásnál eltelhet 10-15mp mire felugrik a WDC.. Esetleg még az lehet a gond (nekem a htc-wizardnál volt) hogy nincs bekapcsolva a teló, tehát nem világít a kijelzője. Mert ha kikapcsolod a power gombbal (röviden nyomva) akkor is elejti a kapcsolatot. Mielőtt kifakadsz hogy ez hülyeség, előre szólok hogy ha bekapcsolva dugod rá, akkor utána nem kapcsol már ki teljesen
Illetve ez is állítható. -
God Vazzeg
veterán
Ugyanez motoszkál az én fejemben is, valaki nagyon nem ért hozzá, és így mond véleményt
Nekem működik a feladatok megadása, jelez is bármilyen hanggal, és zavarbaejtően sok paraméterrel beállítható, szerintem.Voga34: el kellene gondolkodnod hogy mi vagyunk mind a "hüJék" vagy te

-
God Vazzeg
veterán
Olyat keress hogy "Tasks"
Ezen belül "new task" és itt ezer féle beállítás van, tud naponta vagy kétnaponta is ismételni, heti, havi és éves lebontásban is. Hangot a notification alatt lenyíló menüben reminders alatt tudsz hozzá rendelni, de az összes emlékeztetőnél ugyanazt fogja használni. Ha mások tudnak jobb módot/programot erre majd nyilatkoznak, nekem ez is mindenre elég volt eddig 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Biztos neked lesz előbb, mert nekem még be kell szereznem a kicsikét
Nekem is win7 64bit van, de se ez, se a vista nem tud kommunikálni a bootloaderrel, az meg kell a RUU-nak
Szóval mindenképp xp alól csináld, az a biztos, utána olvastam most, és kell neked a hardspl is 
Sok sikert, és hajrá, xda fórumot olvasd el, ott vannak okos how to-k, meg tudod oldani

-
God Vazzeg
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Szia
Én a napokban csináltam egy MDA Vario (HTC Wizard) rom frissítést, a winmo5.0 gyári t-mobájlos helyett winmo6.5 ment rá, abból is egy főzött. Gyakorlatilag ami teendő volt, elsőnek CID unlockot kell csinálni a telón, akkor lehet rá nem gyári romot rakni, illetve a sim unlock az nálad már megvolt, ahogy látom. Ezután nekem egy betöltő frissítést kellett még csinálnom, IPL/SPL flesselést kellett nyomni. Ezután az enyémre simán RUU-ból felment az új rom. Xp oprendszer kell mindenképp, és activesync 4.5. Ezzel lesz a legstabilabb.
Aminek olvass utána, hogy egyes készülékeknél szükség lehet romfrissítés előtt hardspl flesselésre, az SPL sérülésének elkerülésére. Ha kell, akkor először ez menjen fel, és utána az új rom.
Nekem simán bírja a winmo6.5-öt a telóm, neked is menni fog! Én is kaisert akarok venni nemsokára, ha addig nem oldódik meg, első kézből leírom neked hogy hogy kell megcsinálni, mert én tuti megfogom

Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha az se, akkor tuti valami hardveres gond lesz..