- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
retfirg
tag
Köszönöm, ez jól indult, de...
Most egy gombbal ki tudom kapcsolni, de arra nem jön vissza. (Hiába állítok be más gombot ettől függetlenül, arra sem - most csak a Sleep gombra kapcsol vissza
)
Amúgy magát a progit kirakva az asztalra, az már szinte jó lenne...de két kattintás, és közte tölt egyet (1 mp, de akkor is)
Szóval sehogy se adja a kényelmi extrát, továbbra is örülnék egy megoldásnak...
[Ha netán vki érdekesnek találná eme törekvésem, a készüléken elhelyezett felső sleep gombot szeretném megkimélni a rendszeres igénybevételtől - remek tapasztalataim vannak telefonok kapcsán, hogy a sokkal kevesebbet használt gombok is milyen gyorsan "eldeformálodtak". Nem romlik el, csak egyre beljebb és egyre furább szögben kell taposni. Ezt szeretném elkerülni, illetve húzni az időt
Béke.]
...és ha nem oldjuk meg, írnom kell külföldi fórumokra. Utálnám. Előre is kösz!
-
Rickazoid
addikt
Nem, mivel a fő rendszerem mindig valamelyik GNU/Linux, most épp Linux Mint, a Windows 7-esem meg van olyan kedves, hogy nem tudja elindítani a BT adóvevőmhöz kapott programot, a fizetős változata meg nem ismeri fel magát az eszközt, egyszóval használhatatlan. Windows-ra nincs is olyan program, ami képes lenne ezt kezelni. Az összes Linux viszont bármilyen egyéb program telepítése nélkül gond nélkül tudja használni, tehát a win-es driver lehet a gond. Úgy meg nem akarok megint venni egyet, hogy az se biztos, hogy működik.
A párbeszéd szerű megjelenítés jó, de hogy mért az a küldő van felül, aki karácsonykor küldött utoljára és mért alulról a 3. az, aki tegnap (pedig ő most az utolsó), azt már nem értem. Ráadásul fél órámba került megoldást találni, hogy keresztnév alapján lehessen rendezni a kontaktokat a telefonkönyvben, erre ez is vezetéknév alapján rendezi. Ez még a kisebbik gond, de jó lenne csak egy megoldást használni az üzenetek kezelésére, nem minden dologra mást és mást (mivel ennél ha véletlenül "á"-t írok be "à" helyett, nem szól, hogy így csak fele annyi karakter fér el egy sms-ben, eleve nem jelzi ki, hány karakternél járok). És ezért még pénzt kérnek? Ok, nyilván nem magyaroknak készült.
Erre marad a hagyományos írás, megjelenítésre meg az SBP Mobile Shell megoldása is megfelel, bár az a 3D-s nézegető Chat szerű megjelenítésben nagyon szép lenne.
-
Rickazoid
addikt
A +36 nem lesz kötelező, csak ajánlott, egyébként utánaolvasva megtaláltam, hogy módosítás után se fogja megjeleníteni a már eltárolt sms-eknél, a később érkezőknél viszont igen, küldettem is magamnak egy sms-t, ott már megjelent. Tehát ez a megoldás. Most írhatom át az összes számomat +36-ra. Egyébként az a program látom automatikusan elindul, amint egy sms beérkezik, így egy fokkal jobb, mintha nekem kéne indítani.
A baj csak az vele, hogy nem a legutoljára kapott sms feladóját hozza előre, legalábbis össze-vissza szerepelnek a feladók, pedig hasznos lenne egy ilyen program.Már csak a fájlküldésre lenne jó megoldást találni, sajnos a moBlue nem működik, a telefonom figyelmen kívül hagyja és a belső memóriába ment (illetve akar menteni) minden beérkező fájlt, tehát küldeni se tudok nagyobbat rá. Ha USB-n is előjön ez, nem tudom mit fogok csinálni, nincs sok kedvem folyton kiszedni a memóriakártyát, belerakni egy adapterbe majd a notebookomba. ROM frissítés orvosolhatja?
-
Rickazoid
addikt
Ez kiírja, bár elég lassan indul és nem küszöböli ki, hogy el kelljen indítanom egy programot, hogy megnézzem az sms-t.
Az is eszembe jutott, hogy talán az "zavarja össze", hogy +36-tal küldi a szolgáltató, a telefonban meg 06-tal vannak beírva, de egyrészt a fényképet (már amelyikhez van) megjeleníti hozzá az SPB Mobile Shell 3D Message Viewer-e, a nevet viszont +36-ra módosított számmal se. Kerestem hozzá beállítást is, de nincs ilyesmi. -
W.a.T.T.O.
csendes tag
Köszi a választ, az is lehet a baj, de megpróbálom egy kicsit jobban kifejteni!
Szóval a tegnapi nap folyamán feltelepítettem a Widget Advanced desktopot, ugyanígy, cab fájl a memkártyára, kártya a PDA-ba, elindítottam, minden lement simán, feltelepedett, elindult.
Aztán volt egy másik ilyen desktop progi, gondoltam felrakom azt is, de előtte leszedem a Widgetet, nehogy összeakadjanak, ez is rendben ment. Viszont a másik desktop progi már nem telepedett fel, sőt azóta semmi, még az sem ami tuti WM5-re való, szóval kicsit tétlen vagyok.
Lehet, hogy megsérült, vagy törlődött valami rendszerfájl ami az installhoz kell.
Egy rövid pillanatra elindul a telepítés, majd az előbb leírt hibával leáll.
Mit lehetne ezzel a dologgal csinálni, ha lenne bölcsőm (dokkolóm) akkor már tuti újraraktam volna a rendszert, szóval valami olyan megoldás kellene amihez nem kell a bölcső.Olyan lehetőség szerintetek működne, hogy valaki küldene nekem a PDA-ján futó WM5-ről egy teljes másolatot, akkor össze tudnám hasonlítani a fájlokat, hogy nem-e hiányzik valami. Szerintem egy próbát biztosan megérne.
A válaszokat előre is köszönöm, minden megoldás érdekel!
-
God Vazzeg
veterán
Ugyanez motoszkál az én fejemben is, valaki nagyon nem ért hozzá, és így mond véleményt
Nekem működik a feladatok megadása, jelez is bármilyen hanggal, és zavarbaejtően sok paraméterrel beállítható, szerintem.
Voga34: el kellene gondolkodnod hogy mi vagyunk mind a "hüJék" vagy te
-
zack
nagyúr
"Szvsz "ez" a progi is tudja."
Köszi, ez segített.
Egyesével átírtam az összes contact-ot. Szted mennyi idő volt?
Azért kellett ez a variáció, mert össze-vissza volt kitöltögetve az eddigiekben szinte minden. Most fent van a contact changer 1.3, és így hogy átszerkesztettem az egész telefonkönyvet, minden vezetéknév és keresztnév a helyére került.
Igaz elpepecseltem tegnap legalább 5 órát mire kész lettem a szerkesztgetéssel.
De csak 1x kellett megcsinálni, ez tartotta bennem a lelket.
-
zack
nagyúr
Ajaj.
Nem írtam be rendesen, mert nem volt rá szükség. Az eddigi gépezeteimben volt ilyen opció, hogy a keresztneveket tegye előre, mert nálam úgy lesz jó a névjegyzék, és így nem volt szükség átírni. Van olyan funkció a Pc szoftverben ahol közvetlen tudom szerkeszteni a névjegyzéket? Vagy jó lenne bármilyen szinkronizáló alkalmazás ahol egyszerűbben menne a névjegyzék helyrepofozása, mint egyesével telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest