- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltinnó
aktív tag
De semmi romot nem tudok rá ami biztosan tesztelt és frankó!
csinálok pár képet és küldök privibe hátha látsz valami olyant ami hiba lenne! -
zsoltinnó
aktív tag
válasz
thomas791
üzenetére
comm manager van nekem!settings- wifi settings és bluetooth settings is van
hard reset is volt már! de akkor is Ezt írja:jelenlegi beállításokkal nem lehet csatlakozni.A kapcsolat beállításainak módosításhoz érintse meg a beállítások gombot és ide küld:
új modemkapcsolat hozzáadása
új VPN-szerverkapcsolat beállítása
Saját proxyszerver beállítása -
thomas791
tag
válasz
zsoltinnó
üzenetére
várjál Zsolti A k...p...., mondom megnézem az enyimét......
DETTO???

Nézd meg a wireless managert a settings/connectionsba....fogadjunk csak bluetooth, meg a phone van benne??? nekem igen... csak a rescoval tudom(today plugin) wifit bekapcsolni...de az nem talál hálót... (pedig a wifi is benne volt)
tehát 1 idegen progi vette át a wifi kapcsoló funkciót igy, nem a win kapcsolja ki -be....
hard reset.... javasolt, de pár óra múlva megírom az eseményeket..... -
thomas791
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Azt az ékezet dolgot megkéne tudni mert akkor már én is tudnák mit kezdeni a hardveres billentyükkel, kössz az ötletet ha van valami eredmény , írok ide!
-
thomas791
tag
válasz
HoryThePooh
üzenetére
Ha igaz is...A ram-ra értetted? az egyikbe se cserélhető, de forrasztható!!!!
Szerintem abba gyárilag lesz annyi ram...
Meg szerény véleményem szerint nemsokára már lesz wp7rom, majdnem minden készülékre
, orosz rom konyhachef kollégák erről gondoskodni fognak,aztán majd a thai kollegák is...
az enyémre sincs Gyári winmo 6.5 ,mégis az fut rajta...
gyárilag 64mb ramja lenne, de már 128mb van benne...
minden megoldható...ezt is megfogják! manila, lukaszybaryla már a win phone 7-el próbálkoznak... Az xda developer oldalon csak a ppc a téma! -
thomas791
tag
válasz
zsoltinnó
üzenetére
Zsoltinonak!
old fel a routeron wpa/wpa2 securityt, ha be van kapcsolva, még az enyém se ismeri szerintem az efféle titkosítást vagy igen? A proba kedvéért semilyen titkosítást ne alkalmazz....egyenlöre , DHCP legyen bekapcsolva! router integrált tüzfala és minden ilyesféle kapcsolódás nehezéket kapcsolj ki!
A mac adress szürőt is(fizikai cím filter)...reboot router...
Végső esetbe állj be statikus ip -címre(ip-állandó) és manuálisan írd be az ip-címet a pda-ba..
Azt írja hogy upnp, NAT-val még lehet játszani...
Miféle beállítási lehetőségeket ad neked a pda..?
Gyári rom?
este-felé tudok csak válaszolni! örülnék ha a tisztelt Kollégák is segítenének! -
knyitogato
őstag
visszatérve az ékezet-témára, korábbi winmónál a sym.txt meg a sym0409.txt file-ban kellett turkálni, és beállíthatóak voltak az ékezetek...vajon a 6.5-nél melyik lehet ez a file?
-
HoryThePooh
aktív tag
srácok ez igaz??

"...mivel a Microsoft előírásai szerint az új WinPho készülékek nem rendelkezhetnek memóriabővítési lehetőséggel."
hát ha igen akkor kicsit öngyilkos ez a WinPho7

-
zsoltinnó
aktív tag
Sziasztok!Van egy MDA Vario/qtek 9100..stb. telom.Már 1 hónapja kínlódok a wifi beállításával!Volt már pda telom de tudtam azokon simán wifizni!De ez kifogott rajtam!
(Nem lehet kapcsolódni ezzel a beállítással!)Akárhogy állítgatom semmi!Hard resetet is csináltam de akkor is azt írja állítsam be!Valaki tudna segíteni szájbarágósan hogyan tudnám beállítani ?
privibe is írhattok. -
Bencexp
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
A DNS címet szereti ha megadod neki GPRS, 3G-nél, de nem feltétlenül kell... megoldja anélkül is.
-
thomas791
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
nemtom..pannonos vagyok, de lekéri az adatokat...
-
knyitogato
őstag
Windows 6.5 alatt mennyire van gond/nincs gond a T-Mobile beállításokkal? Internet, MMS...anno a HP iPAQ 914c-n nagyon nem volt egyszerű az élet.
-
thomas791
tag
válasz
candyman83
üzenetére
kipróbálhatod őket, csak akkor készülj a hard reset-re....
-
KrAt
veterán
válasz
thomas791
üzenetére
Ezzel megy az iGO 8, megy elvileg az SPB shell is, többet nem használok max pár játék, és legalább még elég gyors is

szerk: most teszem fel az SPB-t, amitől az előbb lehalt, imádkozzunk

fennvan, beállítottam jól, olyan mint régen
Nagyon boldog vagyok, mert nagyon szomorú lettem volna, ha meghal, imádom ezt a telót 
-
KrAt
veterán
válasz
thomas791
üzenetére
ISTEN VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt rátaláltam a bűvöl bill kombinációra (bekapcs + camera) ami elindított vmit, amitől látta a gépem a PDA-t, és így már a flash-elő is látta, hogy mi az ábra, s rajta a gyári szoft, amitől elindult!!!! : )))))))))))))))))
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm, jövök neked egy rakat sörrel!!!

-
thomas791
tag
Tény: a hard resetet nehéz összehozni , sokadszorra szokott összejönni...
próbáld egyidőbe,sorrendbe etc....
usb kábel böségesen elég.....
Kell:60%-nál nagyobb töltöttség akku
ha sd-ről flasheled akkor az sd(nem sdhc) max 2gb lehet
utánna kell járni... de azt mondom próbáld még a hard resetet!!!!
-
KrAt
veterán
-
thomas791
tag
válasz
candyman83
üzenetére
Két ismertebb szoftver van...
-LEng
-sunnysoft interwrite
A többi esetben a rom nyelvezeti kódját módosítják PL.:042h
és "belefözik a romba", de ritka a magyar rom....
A fent említett programok viszont eszik a memoriád,lassítanak, sok romon pl kifagyást okoz(rom- és készülékfüggő)
Tehát: Ne akard...
-
thomas791
tag
hard resetet akkor is tudnia kell amikor windowson kivűl van........
hardveres gombkombinációbal....
itt részletesen leírja..
azért legyen bekapcsolva... mégha fagyva is! -
KrAt
veterán
Kiszedtem az akksit, mert akkor ugye egy idő után hard reset lesz belőle, mert elfelejt mindent. De mennyi idő alatt?

Elvileg a rom-nak semmi baja, egy progi telepítése után nyekkent meg a windows, szal egy hard resettől visszaállna, de azt a boot közben nem tudom megtenni

-
KrAt
veterán
HELP PLS!!!

Adott egy HTC P3600-al.. Rá akartam tenni az újabb SPB Mobile Shell-t, írta, hogy a régit nem tudta letörölni. Ez nem gáz, mondom újraindítom. Újraindulás után csak a HTC logó jön be, onnan se kép, se hang.. Viszont gondolom itt belefagy, hogy nem tudja elindítani a Win 6.5-öt, ellenben hard resetet se tudok csinálni rajta.
Mit csináljak? Meghalt a telefon, mondjak búcsút neki?

-
candyman83
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Egy Touch2-ről van szó, amire nincs magyar nyelv. Hogy tudom magyarítani? MIlyen lehetőségek vannak?Nagyon köszönöm előre is!
-
thomas791
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Hát nem tudom....Hardveres billentyüzeten előtudja valaki csalogatni az ékezetes billentyüzetett, vagy van erre valami progi, mert az asusomon is jól jönne...
-
thomas791
tag
válasz
Szasza69
üzenetére
Hát Szasza.... elquartd....

DE:
Elöször próbáld meg(csak így józan paraszti ésszel gondolom)
ugyanazt, csak "welcome.yes" ----ez csak 1 puritán ötlet!
HA így se megy,akkor HARD reset (gyári állapot) leirás itt
De van egy progi ami az egész eszközt a gépre rakja és a monitorodon látod, egérrel vezérled..>>>>>>SOTI pocket controller
Az a baj hogy ezt elöbb telepíteni kell pocket pc-re is... active sync kell hozzá....
Letölthető a beloadról/mobil/windows mobile packban(én töltöttem fel)
EZ NEM REKLÁM!!!!!
Aztán írd majd le hogy miért nem sikerül kalibrálni a képernyőt...ok? -
Szasza69
csendes tag
Sziasztok.
Van egy elég nagy problémám. Nézegelődtem a neten és így sikerült lezárnom az O2 XDA
telefonom kijelzőjét. Nem tudtam beállítani az align screen-t. Valaki azt írta, hogy írjam be azt, hogy "welcome.not" üres fájl-t az SD-re. És azóta nem megy a kijelző.
Hogyan tudom visszaállítani? Vagy pc-re olyan progi ami egy klón kijelző funkciót tud?Ötleteket, linkeket várnék.
Előre is köszi.Üdv: Szasza69
-
Flavian
csendes tag
Hello!
Most jutottam hozzá egy HP iPAQ h6340 típusú PDAhoz. A ROM a legfrissebb hivatalos 1.11.10, az operációs rendszer Windows Mobile 2003 (4.20.03).
Minden tökéletesen működik rajta, csak egy fontos kérdés maradt nyitva, mégpedig a JAVA.
A következő JAVA emulátorokat próbáltam ki: Esmertec, IBM MIDP 2.0, Intent Midlet Manager, Mysaifu JVM. Ezek közül egyedül a MysaifuJVM kompatibilis a Windows Mobile 2003 -al. Ezt a programot nagyon jónak találom de "csak" J2SE (Standard Edition) alkalmazásokat lehet elindítani rajta. De így sajnos nem tudom futtatni a J2ME (Micro Edition) alkalmazásokat, amikből nagyon sokat lehet találni a neten.
A kérdés a következő: tud e valaki olyan java emulátort mely futtatja a J2ME alkalmazásokat, és kompatibilis a Windows Mobile 2003-mal? (Mert ugye van egy pár ilyen de csak WM 5-re, és 6-ra, csakhogy az HP iPAQ h6300 -as szériára nem lehet tenni WM 5-t úgy tudom.)
A Mysaifu JVM progit amúgy itt meg lehet találni, ha valakit érdekel:
http://www2s.biglobe.ne.jp/~dat/java/project/jvm/index_en.htmlA segítséget előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Flavian
-
thomas791
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Érintőképernyőre igen!
progik:SBP keyboard, resco keyboard (ezek jók nagyon,tudnak "pár" nyelvet)
Hardveres billentyüzeten viszont nem tudom, nem is próbáltam soha.. -
Bencexp
tag
Az miért van hogy Bluetooth-on nem tudok file-t fogadni, de küldeni igen?
-
thomas791
tag
Én feltétlen új készülékre írtam....

Bár már láttam olyat aki romot frissített és utánna nem müködik ez+az billentyü etc.
utánna meg vitték szervízhez...
Pedig csak visszakellett volna rá tenni 1 gyári kiadású romot..
Igazad van egyébként! De aki elöszőr csinálja az jól nézzen utánna.
Én nem néztem, frissítgettem, 1 nap alatt kipróbáltam egy párat, mire megtaláltam azt a romot ami vga-ba futattja a kijelzőt és kezeli a 128mb ramot mert gyárilag abból csak 64 volt benn..Az elöző tulaj hozatott bele 2x64mb.. (asus P750)
Nem tudsz valami wm6.5 vga romot??? az van most is csak az eredeti orosz kameraprogit mindig törölnöm kell , meg sok win alapvető segédprogi nincs benne... -
Inarus
addikt
válasz
thomas791
üzenetére
Szerintem a "nagyon kockázatos" részre.
Megkövetel némi inteligenciát a dolog - többnyire egy kis angoltudást és azt a készséget, hogy az ember hajlandó utánaolvasni és végigolvasni egy-egy fórumot, de ha az alapkövetelményeknek megfelel a user, akkor nem mondanám egy nagyon veszélyes műveletnek...
+ hagyni kell, hogy mások pionírkodjanak előttünk, ne akarjunk elsők lenni egy új rom kipróbálásában.Amúgy új készülékre tényleg elgondolkodtató a dolog, én például nem szeretem a garanciát egyhamar elszabni...
-
zsoltinnó
aktív tag
Hát próbáltam másik romot felrakni! De mikor elkezdtem és csinálta volna (kipipáltam) a dolgokat,rányomtam az updatera kirakta a gépen a töltésjelző vonalat de program leáll!

-
thomas791
tag
A winmo-s alapból mindig angol,az már csak mellékes hogy némelyik programmal magyarosítható,amiért ha legálisat akar, fizetni kell! Az alaprendszer mindig angol,vagy amit belefőznek..."fözött rom "=== az a telepítő rom ami nem gyári hanem bele van ültetve valami, kivan véve belőle stb....Az ilyet feltenni nagyon kockázatos,FELEJTSD EL!!!
Megdögölhet a készülék stb.... nem vicc! Garancia meg onnantól nincs rajt!
Konkrétan milyen célra kellene, mert ha ragaszkodik a magyarhoz??
akkor meg kell nézni milyen rendszer van rajt, van gyári magyar is, de ha gps-t és komplikáltabb alkalmazásokat nem használ apukád, akkor szerintem nem kell feltétlenűl winmo platform,az csak akkor érné meg ha magyar nyelvű lenne rajt minden..
nézz körbe, esetleg ha úgy érzed linkeld be ide, szerintem fogunk tudni segíteni.. -
Bencexp
tag
válasz
üzenetére
Én egy XPERIA X1-el szánkózok mostanság, WinMo6.5 van rajta és megy mint a rakéta. Nagyon jó, kompatibilitás szempontjából a legjobb rendszer, de a felhaszálóbarát-sága nem éppen a legjobb, de ezt mindenféle programmal orvosolni lehet. Én nem bántam meg hogy WinMo-s telót vettem...
-
törölt tag
válasz
thomas791
üzenetére
Telóvásárlás előtt állok. Pontosabban nem is én, hanem apukám. Olyan telefonban gondolkozik, aminek a kezdőrészlete max. 20e Ft, T-s, előfizetéses és a havi törlesztőrészlete nem több, mint havi 3-4e Ft.
Kinéztem pár félét: Samsung Omnia 2, Nokia N97 meg van pár HTC(vagyis T-mobile nevű telefon), de azokkal meg az a baj, hogy mind angol nyelvű, apukám meg nem tud angolul.
Omnia2 ről kérdeztem a topikjában: valaki szerint jó telefon, gyors, de csak főzött ROM-al(vagy micsodával). Azt se tudom, hogy ilyen dolgot hogyan lehet feltenni, nem e jár garanciavesztéssel...stb.

-
thomas791
tag
válasz
üzenetére
Zsoltinak: probáld ki, aztán max hard reset....

stakernak:
Hy!
Szerintem erre reagálnak mások is ,de azért megpróbálom..
Pozitívumok: kompatibilis a pc-vel jobbam mint bármelyik, olyan mintha a gép elött ülnél,
valójában úgyanaz csak nem tud annyit,pl nem gamezhetszt vele (cod4)
de van benne word,excel stb.... elég sok progi készült hozzá (pl külön ébresztőóra)
+gps progi erre van a legtöbb "még" egyenlőre...
Ébresztésről annyit:3 idő 3fajta hanggal ,rezgetéssel kombinálva beállítható..
Testreszabható,progikkal vagy szimplán a windows mappába "nyúlkálással"
Tény:szoros a verseny az androiddal, symbiannal
Negatívum: 1 rossz program telepítése is kifagyást okozhat, gépfüggő a stabilitása
De a gyári általában stabil.A winmo6.1 vga---6.5 vga-ig én inkább a windows xp-hez tudnám hasonlítani,szóval elég stabil.. a 2010-es szoftwerek már elég jók..intelligens görgetés stb
Attól függ milyen gépen futna??? írd meg aztán valamit tudunk mondani itten a fórumon
-
törölt tag
Hy!
Valaki tudna nekem sorolni pár pozitívumot és pár negatívumot a WinMo-os oprendszerrel rendelkező telefonokról?Hallottam olyat, hogy pl. ébresztőként csak 1 hangot lehet beállítani...stb.

-
-
zsoltinnó
aktív tag
Kösz skacok!Erről a manilla 2d/TouchFLO 2D rom-ról .Valakinek tapasztalata,véleménye? [link] Az időjárás része az nagyon ott van!

-
thomas791
tag
nemtom hogy sikerült 3-szor egymásután ide irnom..
Légyszi 2-öt töröljetek! -
válasz
zsoltinnó
üzenetére
Nem támogatja az SDHC szabványt!
Azaz nem, nem bírja el a boltban olcsóért kapható 4 GB-os kártyákat se.kaller1: Igen, én is megtaláltam, de olyat is olvastam körülötte, hogy van, ahol ezek után semmilyen SD-t se olvasott be
Nem tenném erre a fejemet. -
zsoltinnó
aktív tag
Sziasztok!Qtek 9100 mekkora memóriakártyát kezel? 4gb elbírja?
-
thomas791
tag

Örülök neki!
Privibe írd meg mi kell (progi)! -
thomas791
tag
progikat meg én is tudok küldeni....
Hard reset magyarúl!itt -
thomas791
tag
innen tölthető le a használati útmutató
Van 1 ikonja.tárolt adatok törlése---ez elvileg visszarakja gyárira! -
thomas791
tag
válasz
Bencexp
üzenetére
Elöször probáld meg: settings/today- felső másik fűl(items)be ,vedd ki a pipát windows default elől... ekkor visszavált normál "asztal" módra..
Gondolom ugyanilyen képnéző etc... ez mind resco szoftwer...
Szerintem: Uninstall mindent...
Ha már nem lehet,akkor hard reset.
Hard reset: visszaállítja az oprendszert eredeti állapotba ,ne keverd össze a soft resettel mert az csak a reset gomb megnyomásával jár,ez viszont kb 3 gombkombinációs lehet,utánna kell járni.
A telepített program parancsikonja alapértelmezésbe mindig oda kerül, ahová most is..
Valaki létrehozott "kellékek" mappát Így: windows/startmenü/programok----ide te is tudsz parancsikont beilleszeni, átnevezni akár magyarra is,új mappát létrehozni..
DE inkább hard reset itt leírás van
, de a felhasználoi kézikönyvbe is benne van... -
Bencexp
tag
válasz
thomas791
üzenetére
Tehát akkor... pont olyan mint ezen a videón, csak tiszta bug az egész... hiányoznak feliratok, pár gomb felirata gelyett is csak egy üres kocka jelenik meg, nincs XPANEL meg az a zene/videó lejátszó cucc... bállításoknál felül ahol lehet lapozni, ott csak 2 nyilat látok és nincs felirat...
Volt rajta valami fekete téma, azt eltávolítottam a programlistából, azután lett ilyen.
De néhány része így is megmaradt, pl tárcsázásnál a számgombok...
Meg a főmenüben vannak mappák, szépen bele voltak pakolva a Programok, Játékok, Kellékek, de ha én felrakok valamit az nem mappába kerül, hanem ki a főmenübe...Xpanel gomb megnyomására pl Comm Managert kapok, a jobboldali funkciógomb megnyomására meg feladatkezelőt...
Ja és néha magyar, néha meg angol a rendszer... xD
Egyébként ez a Hard reset mi is pontosan?
-
thomas791
tag
nem tudsz egy-két képet bedobni a a rendszer kinézetéről???
most jó pár szoftver van már, amivel el tudod "torzítani" (pl.:androidosra)
a today képernyőt ,ha így van uninstall.. settings/remove programs, utánna
próbáld a hard resetet!
(visszaáll alapra,csak a progik , adatok törlődnek, ezeket azért mentsd pl.:képek)
A rom update kemény és rizikós, ezt csak az uccsónak használd.. -
thomas791
tag
válasz
Bencexp
üzenetére
Tehát egy vadúl "átfözött rom" van rajt...

baxki... 1 normál romot kell keresned,az is fözött ,de legalább nincs telerakva mindenféle sza;;al. Add meg a telo tipusát hátha tudok segíteni...
Egyébként a gyártó oldalán firmware alatt megtalálható az eredeti gyári rom, de nem biztos hogy winmo6.5.. ott le is van írva hogyan kell telepíteni. -
thomas791
tag
válasz
Bencexp
üzenetére
Tehát megvetted..
akkor:
kinézet: settings/today-ba/items-nél módosítod ,kiveszed a pipát előle, mert ez a kinézet is csak 1 alkalmazás, amit ki-be lehet kapcsólgatni...
2::::: A társítás más alkalmazáshoz.... rá mész a zenei fájlra és open with ,kiválasztod a progit+kipipálod hogy mindig ezzel nyissa meg(alvays this applications)
Vannak külön virtuális billentyűzetek:
resco keyboard
spb keyboard
ezeket ajánlom:
persze tudják a thai-tól a magyar ékezetekig mindent!
WM-ed magyar vagy angol???
email-ben tudok ilyen progikat küldeni! -
Bencexp
tag
Na, tegnap megvettem cserkész-től az X1-et. Nagyon állat cucc, de a WM-hez még meg kell tanulnom pár dolgot

Rögtön 2problémával kezdeném. Nem a gyári kinézet van rajta, hanem egy tök másik
Nem akarom visszaállítani, mert tetszik, csak így hiába nézem neten, hogy mit hogyan kéne 
Na szóval van egy olyan, hogy a zenéket Winappal nyitja meg, de nekem ez nem szimpatikus, szóval jólenne, ha
Media playerrel nyitná meg, de a Winampot nem akarom törölni
A másik meg hogy nem találok sehol ilyen jelet: _ és így nem tudok bejelentkezni MSN-re

-
thomas791
tag
válasz
cserkész
üzenetére
hard reset menete X1-nél..
végső eset.. -
thomas791
tag
válasz
cserkész
üzenetére
Ezt hard resetnek hívják.. nem szívesen ajánlom, mert mindent gyárira tesz, sokszor a telepített nyelvet is (pl:magyar) is törli, mert az csak 1 szoftver sajnos,bár most már elég sok rendszer "default" nyelve a magyar.
Következőt javaslom:
Ha a programok és beállítások között nincs olyan hogy "restore defaults", nézz bele a
windows könyvtárba, persze rejtett fájlok megjelenítése(resco explorerral) ,na ha ott nincs akkor a használati utmutatóba bennt van a hard reset... általában három gombot igényel!
elötte ments mindent ,ez nem vicc! én már bax@ltam így rá...
Ja , és írd meg hogy sikerült!!!!!! -
cserkész
tag
sziasztok egy nagy kérdésem lenne...van egy xperia x1-esem 6.5-ös winnel és nem találok olyan lehetöséget benne hogy visszaálítás vagy rendszervisszaállitás amivel az eredeti beállitások,stb. visszajönne...
-
válasz
Jhericho
üzenetére
Sehogy. A telefonon 64 MB Flash ROM és 32 MB RAM van. Előbbin tárolódik az operndszer és a telepített programok, utóbbit futásidőben használja az oprendszer és a programok. Induláskor egy feltelepített rendszerrel mindkét memória kb. felével számolhatsz szabad kapacitásban, vagyis 32 és 16 MB. Ezeket nem lehet cserélni, de a programok, zenék, egyebek számára a tárhely SD/MMC kártyával bővíthető. A RAM ilyenkor is konstans marad természetesen.
-
válasz
thomas791
üzenetére
"Valaki mongya má meg hogy kell romot fözni vagy szerkeszteni???? "
Nem evidens és könnyen gallyra is vághatod vele a telefont! Ha már ezt így kérdezed, akkor az veszélyes üzemnek minősül és nem szívesen venném a nyakamba egy halott telefon (tégla) terhét.

egyébként ha ismered az xda-developers fórumát, ott nézz körül, több séf több konyhája is fent van... van miből főzőcskézni.
Általában ROM-hoz adják a konyhát. -
thomas791
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Szerintem szimplán nem támogatja az eszközt a win 6.5....
keress valami .cab kiterjesztésű fájlt amit ehhez a bluetooth eszközhöz adtak ki,
vagy legalább az ismertebb bleutooth helper nevü progit, vagy hasonlót...
Valaki mongya má meg hogy kell romot fözni vagy szerkeszteni????
-
PowerBuldog
veterán
Hello!
Nem rég szereztem be egy WinMo 6.5-ös telefont, és van egy sztereó BT-s headsettem.
A gond összetett. tudom párosítani a két eszközt, viszont minden alkalommal amikor csatlakoztatom a headsettet, akkor ha zenét hallgatnék a telefon kezd szólni. Így a bluetooth beállításoknál a csatlakoztatott eszköz tulajdonságait frissítenem kell, és újra bepipálni a headset opciót. ez után már szól a zene a fülesben.
A másik gond pedig az, hogy ha már szól a zene, és leállítom a headset dedikált gombjával, akkor feloldja a képernyő zárat a telefonon. Ezért a zsebemben minden megnyomódik a kijelzőn.
Valaki tudja, hogy mi lehet a megoldás? -
thomas791
tag
Hát régebbi típus.. SD kártyára kell telepíteni a progikat..
pl:igo amigo.teljes egészében sd-ről fut nálam.. -
Jhericho
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Egy HP iPAQ rx1950-es tulajdonosa vagyok. WM5 van rajta és az lenne a kérdésem hogy a program memory-t hogyan lehet nagyobbá tenni? Mert nekem ez elég kevésnek bizonyul és nemigazán vennék újat. Ha szoftveresen az is jó, de ha haredweresen megoldható (pl. memóriachip kicserélésével, vagy nemtudom ez itt, hogy működik) az is megfelelne, csak 23.68MB-nál több kéne.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.:
Jhericho
-
thomas791
tag
félreértés ne essék ,nem meghackelni akarom,csak kivágni belőle...
csak orosz wm6.5-öt találok hozzá vga-ba... a ram meg bővített 128mb..
birná ha voooona... -
thomas791
tag
Sziasztok!
Az a helyzet hogy a P750 (asus) telómból törölni akarok 1-2 dolgot ...Már telepítés elött ,tehát a romból! (pegasusP.nb0)
hogy tudom ezt a fájlt megbontani, beleimplantálni???

-
Veron
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan, aki HTC Touch Cruise 09-re (T4242) tett WM 6.5-ös ROM-ot? Én is szeretném ezt megtenni, de lenne jó pár kérdésem a művelettel kapcsolatban.
Kösz!
Veron
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csinálok pár képet és küldök privibe hátha látsz valami olyant ami hiba lenne!

köszi ám.. 

(Nem lehet kapcsolódni ezzel a beállítással!)Akárhogy állítgatom semmi!Hard resetet is csináltam de akkor is azt írja állítsam be!Valaki tudna segíteni szájbarágósan hogyan tudnám beállítani ?