Hirdetés
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Üdv mindenkinek! Új vagyok még WinMo témában, épp tegnap tettem szert egy használt HTC kaiserre (TyTN II) - nem az én szolgáltatómtól van, de SIMlock mentes, telefonálni tudok is vele.
Egy komoly problémám van vele: a mobilnet (HSDPA) nem működik
Szoftverproblémát sejtek, mert a régi szolgáltató ROM-ja van rajta, ami esetleg nem szereti az enyém beállításait.Azt tervezem, hogy az XDA-developers.com-ról frissítem az egész OS-t WiMo 6.5-re, találtam egy jó leírást és egy aktuális ROM buildet.
Kérdésem: csinált-e már valaki ilyent? mennyire kockázatos a dolog? (vissza lehet-e állítani az eredeti állapotot, ha rosszul sülne el) Illetve van-e valami ellenjavaslat, hogy egy alapban WiMo 6.0-s készülékre 6.5-öset tegyünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szoftverproblémát sejtek, mert a régi szolgáltató ROM-ja van rajta, ami esetleg nem szereti az enyém beállításait.