Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• W.a.T.T.O.

csendes tag

válasz erdoke #876 üzenetére

Köszi a választ, az is lehet a baj, de megpróbálom egy kicsit jobban kifejteni!
    Szóval a tegnapi nap folyamán feltelepítettem a Widget Advanced desktopot, ugyanígy, cab fájl a memkártyára, kártya a PDA-ba, elindítottam, minden lement simán, feltelepedett, elindult.
    Aztán volt egy másik ilyen desktop progi, gondoltam felrakom azt is, de előtte leszedem a Widgetet, nehogy összeakadjanak, ez is rendben ment. Viszont a másik desktop progi már nem telepedett fel, sőt azóta semmi, még az sem ami tuti WM5-re való, szóval kicsit tétlen vagyok.
    Lehet, hogy megsérült, vagy törlődött valami rendszerfájl ami az installhoz kell.
    Egy rövid pillanatra elindul a telepítés, majd az előbb leírt hibával leáll.
    Mit lehetne ezzel a dologgal csinálni, ha lenne bölcsőm (dokkolóm) akkor már tuti újraraktam volna a rendszert, szóval valami olyan megoldás kellene amihez nem kell a bölcső.

Olyan lehetőség szerintetek működne, hogy valaki küldene nekem a PDA-ján futó WM5-ről egy teljes másolatot, akkor össze tudnám hasonlítani a fájlokat, hogy nem-e hiányzik valami. Szerintem egy próbát biztosan megérne.

A válaszokat előre is köszönöm, minden megoldás érdekel!

• God Vazzeg

veterán

válasz erdoke #876 üzenetére

Ugyanez motoszkál az én fejemben is, valaki nagyon nem ért hozzá, és így mond véleményt :U Nekem működik a feladatok megadása, jelez is bármilyen hanggal, és zavarbaejtően sok paraméterrel beállítható, szerintem.

Voga34: el kellene gondolkodnod hogy mi vagyunk mind a "hüJék" vagy te ;)

Új hozzászólás Aktív témák