Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
A legközelebbi, amit erről olvastam egy konkurens oldalon, hogy a francia Presse Citron elismert tech bloggere szerint az LG már idén szeptemberben lehet kiad egy telefont vele, de persze ez szerintem semmit nem jelent.
erdoke & randras: most sikerült elszállnia a bluetooth kezelésnek Linux alatt is, de amint tudom kipróbálom ezeket és visszajelzek..
-
runner 125
nagyúr
-
zack
nagyúr
Okés, megbeszéltük.
Letöltöttem, de még nem próbáltam ki. Jónak néz ki, de még csak nem is hallottam róla eddig. Rövidesen ki fogom próbálni. 
Ha kérdésem van írni fogok, de egyébként azért fogadtam érzékenyebben a post-od mert az első WinMo-s PDA-m, és pontosan tisztában vagyok vele hogy WiMo-ban inkább vagyok egy lámához közelebb mint a power júzerhez.
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rólam volt szó hogy én nem vagyok az. Nem hinném hogy mellélőttem. 2 hét pedig nagy idő.
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó... 
Vagy normálisan hangnemben segítesz, vagy akkor inkább ne eröltesd meg magad.