Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
WinMo 6.1 alatt működő gps log progit keresek. mindössze annyit kellene tudnia, hogy x (ez legyen beállítható) másodpercenként rögzíti a koordinátát (neadjisten magasságot és sebességet is) és ezt legyen képes .gpx file-ba elmenteni. mindezt a háttérbe "rakva" végezze, úgfy, hogy közben fut egy másik (navi) program is.
-
rumos14
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
programja válogatja, de alapvetően újra kell telepíteni, egyrészt registry bejegyzések is kapcsolódnak a programokhoz, másrészt néhány program esetleg a teló belső memóriájába is tesz 1-2 fileocskát.
-
rumos14
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
valami külső progi kell hozzá mindenképp, pl. Resco Photo Viewer, de sztem vannak ingyenes megoldások is.
-
rumos14
nagyúr
válasz
spedyboy
üzenetére
programokat az internetről tudsz szerezni. tudom, kicsit általános a válasz, de a számítógépedre hogyan szerzel programokat? na látod. ha leírod hogy milyen program kell, milyen célra, akkor tudunk segíteni. én a beépített IE-t használom, de a legtöbben az Opera 9.5-re esküsznek. görgető rutin alatt azt érted, hogy meghúzod rajta az ujjadat és pörög mint a nyerőgép? ezt, és sok minden mást tudja az SPB Pocket Plus 4.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Windsurfer
üzenetére
ilyenről nem tudok, SD kártyahelyre dugható wifi vevő viszont létezik.
-
rumos14
nagyúr
válasz
bronkolosz
üzenetére
ha új cuccot veszel, azon szinte biztos hogy wm6 lesz.
régi gépek közül van páára wm6 frissítés, vegyesen gyártó által kiadott és lelkes buherátorok által elkészített (ettől még persze lehet jó).
jó az a HP, bár ha teló nélküli pda-t akarsz venni, talán jobb választás egy FuSi N560, használtan, vagy egy szép nagy batár iPaq 214.
böngészésre Operát szoktak ajánlani, de nekem, töredelmesen bevallom, az alap Internet Explorer jobban bejön.
zenére MortPlayer, vmi jó kis skinnel, filmre TCPMP vagy CorePlayer (ez viszont fizetős).
sztem ha van kérdésed, ikább az Azonnali PDA-s kérdések topikban tedd fel, mert az jobban pörög -
rumos14
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
viszont az STDict egy hasonlóan puritnán, de jól használható, ingyenes szótár progi PDA-kra.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
nem inkább vmi adatvédelmi v. személyiségi jogi oka van?
-
rumos14
nagyúr
a készüléket magát teljesen kikapcsolni nincs sok értelme, éjszakára sem.
kikapcsolhatod külön a teló részt, így az alarm még fog menni. csak ne felejtsd el reggel visszakapcsolni.
beállítástól függően mondjuk fél perc után elsötétül a képernyő, így alig fogyaszt vmit. szóval ne aggódj a pda készenléti fogyasztása miatt, mert a tényleges használat fogyasztása mellett észre sem veszed
-
rumos14
nagyúr
huh, a válaszaim sem lesznek vmi informatívak...
- sztem felesleges dolog frissíteni winmo oprendszert, ez azért nem XP/Vista, hálistennek. nem is hallottam ilyenről, hogy ezeket rendszeresen frissíteni kellene...
- van egy dedikált Eten oldal, [link], ott biztosan tudnak segíteni.
- ezt pedig a progi készítőjétől kéne megkérdezni, kompatibilis-e a progi a te készülékeddel. -
rumos14
nagyúr
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
most konkrétan az a baj hogy a start menüre klikknél hangot ad ki? azért ezzel sztem együtt lehet élni
ha pedig törlni/átnevezni akarsz, ne a pda-n magán próbáld, hanem pc-re kötve. van egy plugin Total Commander-hez, azzal bele tudsz menni a pda belső memójába (teáht nem a memókártya, hanem maga a gép tartalmát látod, windows könyvtárral és minden egyébbel). persze csak óvatosan. -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
ó köszönjük hogy végre méltó helyére került a topik
bár a mostani pda-m nem telós, és nem emlékszem az előző telós pda-nál hogy adott-e ki hangot a start menü nyomodása, de ha a hangerőt 0-ra veszed (nem a csngését, hanem a másik csúszkát), akkor biztos kussol.ha szabad kérdeznem milyen készülékről/op.rendszerről térsz át a sötét oldalra?
-
rumos14
nagyúr
ez az egész topik nem lenne jobb helyen a pda/gps részlegben?
-
rumos14
nagyúr
vazz, nem úgy adják _alapból_, hogy működik? hihetetlen és felháborító. már csak azért is, mert az ő piszkos anyagi érdekük, hogy tudjad használni ezeket a fizetős szolgáltatásokat. amúgy a T honlapon _valahol_ fent vannak a beállítások, ill. a pdamania-n is van ilyen topik, hogy szolgáltatók wap, mms beállításai.
-
rumos14
nagyúr
válasz
szamovar
üzenetére
a ''kis gomb'' a soft reset: mintha újraindítanád a számgéped.
hard reset: teljesen gyári állapotba kerül a gép, minden utólag felrakott adat és progi eltűnik. mivel wm2003, ez vszleg már amúgy is megtörtént, ha lemerül és huzamosabb ideig nem kap enni, ez történik.
a hard reset módja gépenként eltérő, a leírás csak említi vhol. -
rumos14
nagyúr
válasz
BloodRay
üzenetére
a memmaid trial-t én is próbáltam, de arra pl. nem volt jó, hogy a memory leak-et helyre állítsa. tehát elindítom a gépet, van x mb szabad memória. megnyitok egy pár programot, pötyögök, akármi, majd bezárok mindent, de már nem x, hanem valamelyest kevesebb szabad memória lesz csak. ezt tudja orvosolni vmi progi?
-
rumos14
nagyúr
válasz
luciferc
üzenetére
megértem hogy mérges vagy (ilyen nick-kel mondjuk kötelező
) de vszleg a pocket informant kavarta be a kakit. én még tavaly próbáltam és nálam is elcseszett pár dolgot... ajánlom a memmaid és pocketmechaninc progikat, van bennük ilyen fícsör, hogy a notification queue-t meg tudod nézni, azaz hogy milyen risztások vannak beállítva, ki tudod törölni a duplikációkat meg ami felesleges. egy próbát megér. -
rumos14
nagyúr
válasz
BloodRay
üzenetére
spb pocket plus-t használom a célra, szintén 2003 alatt. szerintem elég alap progi (mármint kvázi kötelező felrakni), persze vannak alternatívái.
na most megnéztem, 96%-os töltöttésgnél ez is ~5 órát ír ki, ami gondolom full terhelésre vonatkozik. szerintem praktikusabb ha %-ban írja ki az aksi töltöttséget. -
rumos14
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
ugyebár wm5-nek is (legalább) 2 változata van
1. smartphone, az érintőképernyővel nem rendelkező, küllemükben hagyományos mobilra hasonlító eszközökhöz, itt csak megnézni tudod az office doksikat. külsős szoftverrel szerkeszteni is, de érintőképernyő (azaz virtuális qwerty) nélkül, számgombokkal ez praktice amúgy is lehetetlen
2. pocket pc, itt megnyitni és szerkeszteni is tudsz. nem pc szinten, de bőven használható.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
válasz
zoley[HUN]
üzenetére
vagy a gyártó készít egy új rom-ot a gépedhez, ami már wm6-ot tartalmaz (ha nagyon jófejek...), vagy vmi lelkes júzer legyártja ezt.
-
rumos14
nagyúr
1. arra gondolsz, hogy ha megnyomod a zöld gombot, a számbilentyűk nem elég nagyok? hát sztem a ''normális'' mobilokon sem nagyobbak. a gyakori hívásokat pedig érdemes a gyorslistába betenni.
2. bejövő hívást a zöld gombbal tudsz felvenni. az sms pedig megvárja a szemüveg felvételét
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

most is elég tisztességesen tolják a srácok.