Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Okés, megbeszéltük.
Letöltöttem, de még nem próbáltam ki. Jónak néz ki, de még csak nem is hallottam róla eddig. Rövidesen ki fogom próbálni. 
Ha kérdésem van írni fogok, de egyébként azért fogadtam érzékenyebben a post-od mert az első WinMo-s PDA-m, és pontosan tisztában vagyok vele hogy WiMo-ban inkább vagyok egy lámához közelebb mint a power júzerhez.
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letöltöttem, de még nem próbáltam ki. Jónak néz ki, de még csak nem is hallottam róla eddig. Rövidesen ki fogom próbálni. 
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó...