Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas791
tag
válasz
laccy88
üzenetére
A winmobile 6.1 nem volt képes erre a funkcióra önmagában.. (húzgálás)
Ez inkább htc összetevőnek köszönhetően lett megvalósítható win 6.1 alatt!
(htc touch flo) A win 6.5 ezt már tudja..
A lényegre térek:
Ha eddig müködött és most nem akkor valami a htc kezelőfelület (pl touch flo)
programjába xart be. (telepítsd újra azt ami a wint konfigolja), mert látom elég sok htc "tools" van ott.
De ha ezen a telón nem müködött ez a funk. eddig, akkor csak rom csere után (win6.5)
fog..
Volt valami elözmény? romcsere? etc... -
laccy88
senior tag
üdv! van egy htc hd-m gyári 6.1 rommmal. Ami valamiért azzal idegesít, hogy pl a Sttings-en belül, vagy az üzenetekben nem működik ez a "húzgálós" módszer, aminek most nem jut eszembe a rendes megfogalmazása
Tehát értem ezalatt, hogy pl a beállításokon belül a képernyőn tetszőlegesen bökve, húzva tudtál fel le lapozni, nem csak az oldalsó scroll sávval. Ugyanez működött üzenetekben is, ott pl oldalra húzással tudtál lapozni az üzenetek között. Remélem értetek
Csatolok egy képet, a telepített programok listájáról, hátha valakinek beugrik valami, mert én nem találtam ilyen beállítást.
kép -
admin4911
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
köszi!a videó segített!
-
admin4911
tag
lehet rá újabb windows mobilet rakni?
van egy pda-m hp rx3715 windows mobile 2003 second van rajta.
lehet rá rakni egy kicsivel újabbat?pl:wm 6.1,wm.6.5,wm 5.0....
-
unax
csendes tag
Sziasztok!
WinMo téren meglehetősen kezdő vagyok, szeretném a segítségeteket kérni.
Anyám vett egy kínai szösszenetet, WinMo 6.5 Prof fut rajta. Szeretnék egy ROM frissítést csinálni. Hogy álljak neki? Mennyire gyártóspecifikus? Függ a telepítendő ROM-verzió a készülék bármely paraméterétől (processzor, memória, kijelző felbontása, stb)? Ha igen, mitől?
Elnézést kérek, ha hülyeséget kérdeztem, de sajnos nem vagyok otthon a témában... Válaszotokat köszönöm! -
dorka16
aktív tag
Halihó!
Omnia II-őn kéne nekem PDF fájlt nézegetni. WM 6.5 és Adoba Reader 2.5 Le van rajta gyárilag. Meg is nyitja de ha elforgatom a készüléket nem vált át széles képernyős üzemmódra és az érintőképernyő is csak ímmel ámmal működik. Gondolom azért mert a program 2007-es verzió és még nem is tudja mi az.
Szóval nekem egy újabb program kéne ami szépen kezel mindent. Előre is köszi. -
thomas791
tag
válasz
firewolf
üzenetére
Elöbb nézd meg hogy elindúl -e?
Ha igen akkor meg kell nézned az external gps-nél a port számot, és a baud rate-t
Utánna beírod az amigo/system.ini fájlba
port= 11
baud rate=4800
ez csak 1 példa volt, de valahogy így....
de az amigo is megtudja keresni elvileg....beállítások alatt.
Magyar nyelven:külső gps a beállításokban,ott a programport(pl.:com4)
és a hardvernél az átviteli sebbeséget (baud rate)kell neked.... -
-
firewolf
tag
Üdv!
Van egy Akai gps-ünk, amin Windows Mobile van elvileg (amikor rádugom a gépre egy Windows Mobile-s csatlakozó felület jön elő) Szeretnék gps szoftvert telepíteni rá, de sehogy se megy. Próbáltam olyat, amit a szgépen elindítok és az másolja a fájlokat az eszközre, de nem jelenik meg telepíthető programként. A másik, amit próbáltam, hogy én másolom kézzel a dolgokat. A Program Files mappába kéne, de ott nincs elég hely... Be lehet valahogyan állítani, hogy a program files-t a memóriakártyára tegye, vagy valahogyan hivatkozzon a memóriakártyára? Vagy mit lehet tenni?
Köszi előre is!
Firewolf -
thomas791
tag
válasz
pirintgabor
üzenetére
nincs mit! szívesen!
-
-
thomas791
tag
válasz
pirintgabor
üzenetére
nekem már lejött! Már csak 1 rom upgrade .exe kell

Egyébként az xda-n van a legtöbb winmo... -
-
thomas791
tag
itt a konkrét letöltő
link, 5hsz-be egy magyar srác dobta be..... -
thomas791
tag
válasz
pirintgabor
üzenetére
rom verzio: 1.28.479.4 (66092)
azért rákeresek....
Xda-n is fennt van
5 nyelvübe, nekem is így van meg, hard reset vagy rom frissítés után megkérdezi melyiket akarod használni.... csak vedd ki a simet, mert elöbb mindig a kibaxosodott pin-t kéri! -
-
thomas791
tag
válasz
pirintgabor
üzenetére
akkor megnézem a rom verziót, aztán leirom....

-
-
thomas791
tag
válasz
pirintgabor
üzenetére
nekem is ilyen van.... Hard resetet csináltál már?
Mert ha m.országon vásároltad akkor magyar...., csak hard reset után kérdezi meg hogy angolul vagy használni kivánja a sunnysoft interwrite mega-t (ez a magyarosító). -
Hello mindenki! Van 1 HTC Touch 2-m! De angol...........win6.5 van rajta hogy tudom rárakni a magyar nyelvet esetleg frissebb magyar wint?
Választ köszönöm!

-
falaca
csendes tag
A HTC Herald telefonomon jelenleg wm 6.5 rom van, konkrétan Clear Rom Win 6.5.1 Build 23071 - V3. Egy nagy problémám, hogy a program memória egy idő után teljesen elfogy, hiába lépek ki minden futó programból. Ilyenkor csak egy reset segít. A wm5-nél elég volt letiltani a browserben a különféle elmentéseket. De ez most nem segít.
Van valakinek ötlete a megoldásra?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Van ötletetek arra nézve, hogy miképp lehetne lenyerni a telefonszámokat és az sms-eket egy olyan winmo-s készülékről (Omnia2), aminek nem működik az érintőkijelzője (pedig csere már volt), és Storage módú csatlakoztatásra van állítva? Sajnos a tulaj nem volt elég elővigyázatos, és nem készített mentést ezekről, mielőtt szétszedték...
Esetleg ha ezeket fájlban tárolja, akkor le lehetne szedni róla, mert ugyebár a rendszer fájlok látszódnak.Akinek van ötlete, kérem ossza meg velem, köszönöm!

-
kyle_
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Sziasztok!
Olyan helyet tudtok, ahonnan le lehetne tölteni win mobile 3,5se magyarosítást?
Vagy esetleg win mobile 5,0?
köszi előre is
sziasztok -
falaca
csendes tag
Helló Mindenki! Van egy HTC Herald telefonom. Eredetileg wm 5.0 volt rajta. Ezt lecseréltem egy wm 6.5 rom-ra. Konkrétan Clear Rom Win 6.5.1 Build 23071 - V3. Jó, jó, de kipróbálnék más romokat is.
Kérdésem, lehet a romokat szabadon csereberélni? Lehet, hogy érdemesebb lenne egy 6.1-es romot feltenni. A 6.5-tel mintha lassabb lenne, ráadásul egy fontos progim lefagy ezzel a rommal.
-
thomas791
tag
Sziasztok!
Tudtok valakit aki érintő kijelzőt tud cserélni htc touch 2 (T3333)
Összefolyás látható az érintő részén, de az alatta lévő qvga kijelző ép álapotú!
Vagy 1 normális szervízt?
Mert imádom a windowsos mobilokat (asus P750, meg ez volt)
De most már alig van ilyen!
Válaszaitokat köszönöm előre is!
-
farkzoli
tag
válasz
sicklife
üzenetére
Az XP tipp, az igaz lehet, az xda-n is azt ajánlják a fickók

Itt az alján van egy Vista tipp, sose próbáltam:
http://forum.xda-developers.com/wiki/Hermes_UpgradeFAQVagy még nem cserélted le a bootloadert (cid unlock). Anélkül csak a hivatalos romokat fogja szeretni, a cid-unlokkoltra meg bármit rá lehet flesselni. Választhatsz:
CID unlock:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=296722
CID és SIM unlock:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=293665Pár wm6.5-öt kipróbáltam én is, szerintem a Hermesen a 6.5 romok mind kinosan tetűek, egy 6.1-es nyomába se érnek
A Pays romnál kötöttem ki 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Settings - Connections - BT ezen belül első a devices, második a mode, és harmadik fül alul a com ports. Itt tudod hozzá adni, de csak párosítás után, 1 szokott lenni, azt hiszem a bejövő, itt add hozzá a kimenőt. Ha jól emlékszem így volt. WM6.1 van nekem, HTC Kaiser.
-
sicklife
csendes tag
válasz
farkzoli
üzenetére
Titanium HD-t gondoltam de nem jön össze valamiért esteleg te nem vágod hogy mit kell átálitani a telon vagy valami ilyesmi? mert azt nagyon megköszönném [link] ez alapján probálkoztam ugyan igy bejön minden csak mikor a vidie kijön hogy udapte nekem ott exit van csak.
köszi elöre is -
selenge
tag
hali! acer m900 pdan szeretnék 6,1-et 6,5re frissíteni, tudna valaki tanácsot adni?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
BT-nél sehol sem találtam port-ot.
-
sicklife
csendes tag
Sziasztok!
Most fogok romot frissíteni egy htc tytn telón és azt szeretném megkérdezni hogy akkor eltűnnek a telefonról a telefonszámok? Köszi előre is. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az alapértelmezett a headset. Ha a telefonról veszem fel a hívást akkor nem használja a headset-et, ha a headset-ről akkor használja, ez a gondom. Symbianon nem így volt, ezért ez most nekem egy picit problémás.
BT port nincsen ahogyan te mondod.
-
-
Pikkolo^^
addikt
Eddig nem sok kérdésemre kaptam itt választ, de a mostanira talán tudtok valamit mondani. BT-s headset-et használok és ha bejövő hívás esetén a készüléken veszem fel a hívást akkor nem használja a headset-et, így készülék fülhöz stb.. Hogyan lehet megoldani azt, hogy ha a készüléken veszem fel akkor is a BT-s headset-et használja?
-
thomas791
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
De tényleg.. én közben kicseréltem a rendszert x64-x64-re.
A windows mobile centernek is van 6.0 meg a 6.1, én az idegennyelvü forumokon azt szürtem le: utobbival kapcsolat hibák vannak
-amit még javasoltak
eállítások/kapcsolatok-usb beállítások,(telón)
ott tudod az usb sebességét állítani...
Én majdnem agyfaxt kaptam aznap....
-Állítolag még az ms outlook-kal lehet összefüggés,
Ha rádugod: eszközkezelőben "ismeretlen eszköznek" kell lennie
-esetleg még a bios usb port beállításokat nézd meg...
Legacy usb: enabled(bekapcsólva) -
tomi3650
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
az volt a baj, hogy x64-es, de amd-s device centert szedtem le, és inteles procim van!
de nem találok sehol inteleset :S
tud valaki segíteni?:S -
-
thomas791
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na, sikerült.. sajnos nem tudom hogyan...
De mindkét gépen csak úgy tudtam felismertetni vele:
winidows mobile device centert elkezdem telepíteni (drupdateamdx64)
"felkészülés a telepítésre" alatt rádugtam, meg mégegyszer rádugtam...
ez nem ízlett neki. windows update legyen bekapcsolva.
De sok embernek van ilyen próblémája, nem csak nekünk...
EZ a win mob dev center 6.1<<<ezzel mindenki csak copik. -
Pikkolo^^
addikt
Iphone today-t használok és a programnál ottvan alul a windows "taskbar". Hogyan lehet eltünteni? Nagyon nem illik oda

-
tomi3650
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
kipróbáltam, xp x86on, gond nélkül megy,
feltettem az x64es drvupdate- amit mondtál, és semmi változás :S
nem tudom mitévő legyek :S -
tomi3650
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
igen fent volt a 64bites ebből.
de nem ismeri fel a pda-t (ismeretlen eszköz)
nincs fent outlook, de ha ezen múlik teszek fel.
köszi a segítséget!!! -
-
tomi3650
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
helló, nekem is ugyan ez a problémám, wm 6.5, qtek 9100, win7 x64
a win nem talál hozzá drivert mikor feldugom :S
ötlete vkinek?, fontos lenne -
thomas791
tag
Következő probléma: htc touch 2 (t3333)
windows mobile center nem ismeri fel WIN7 x64
Eddig nem volt efféle problémám..
Valami ötlet? -
Pikkolo^^
addikt
Most vettem egy kínai dual sim-es készüléket és amikor a windows a hálózatra akar csatlakozni akkor írja ki, hogy: "Cannot register on selected network. Choose another network, or disconnect your data connection and try again"
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond? Rákerestem a hibára, sokaknak előfordult már márkás telefonokkal is, de sehol sem találtam megoldás leírásr. Esetlen van valakinek ötlete miért dobhatja ezt?
-
s.malacka
tag
Üdv.
Szeretném megkérdezni,hogy magát a rendszert mondjuk Windows Mobile 6 vagy 6.5 lehet külön kapni valahol vagy csak telefonnal együtt?
Esetleg Windows CE-t?
Köszi. -
Bálint85
senior tag
windows mobile 6.5 vagy 7.0 létezik magyarul?
-
Peti1978
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam 2008-ban egy samsung sgh-i780 okostelefont.(smartphone).
A jelenlegi windows még a gyári van rajta, ami a memokártyán volt.
Hogy lehet ezt windows mobile 6.1 vagy 6.5-re frissíteni esetleg windows phone 7-re?
Várom a hozzászólásokat.
üdv.: Péter -
SentryGun
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy dual-sim-es készülékre, amin qwerty van. Egy egész jót találtam: LG GW550 ([link]), és ez WinMo-val van szerelve. Érdeklődnék, hogy ilyen felbontású képernyőre van használható egy-, vagy kétnyelvű angol és német (+magyar kétnyelvű esetén) szótár? Még soha nem volt winmo-s termékem, ezért a kérdés.
Köszönöm! -
ensolid
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Skypeot szeretném használni a WinMo 6.0-as telefonomon addig oké volt, hogy leszedtem el is indult a legújabb változat, de bejelentkezni nem tudtam róla. Arra gondoltam biztos azért mert a skype leállította a fejlesztést és megszüntette már magát a szolgáltatást is a programhoz. Viszont akkor tud nekem mondani valaki alternatív programot amivel betudok lépni skypera és hívásokat is tudok vele bonyolítani? Előre is köszönöm a segítséget -
Gál István
senior tag
Tudja valaki hogy office mobile 2007 (HTC Touch Pro 2, Wundows Mobile 6.5) programban hogyan lehet .doc fájlokat megnyitni. A .docx -eet viszi de a .doc ot nem mert "régebbi" formátum.
-
-
-
Hello!
Hülye kérdés...
Adott egy Ipaq 3660, amin kellene Wödör doksikat olvasgani, de nem hajlandó megenni a magyar ékezeteket. Jobb esetben nagyjából olvasható marad rajta a doksi, de ékezetek sehogy sincsenek.Ha belementem a fontot a doksiba, akkor sem, és ha konvertálom, ha nem konvertálom, sehogy sem.
HTML-ben már jobb, de pl. egy 1Mb-os HTML-t már bűn lassan nyit (mondjuk wordöt is), ugyanezt .lit-be konvertálva, és MS Readerrel olvasva már majdnem jó, de akkor is hiányoznak az ő és ű betűk.
Nem nagyon vagyok otthon Ipaq cuccokban, tud valaki megoldást erre, hogy hogyan lehet megoldani az ékezeteket?
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.
Windows Mobile 6.1-re tudna valaki ingyenes/shareware navigációt magyarországi térképpel? egy palm treo pro-ra kellene. -
hvb
tag
Szaisztok!
Asus P750 WM6.1 telefonomat próbálgattam, hogy tudok e internetezni usb + activesync segítségével proxyn keresztül.
Ha a hálózati kapcsolatoknál megadom a proxy szerver és a user adatait, az IE szépen kapcsolódik is a netre.
De az Opera-t nem tudom rávenni a működésre. Olyan mintha a User és a psw nélkül akarna kapcsolódni. Valaki csinált már ilyet?
Próbáltam Opera 10-el, mini 5.1-el is, de sikertelen.
A legyakoribb hibaüzenet valami ilyesmi: proxy authentication method not supportedElőre is köszi.
-
rumos14
nagyúr
WinMo 6.1 alatt működő gps log progit keresek. mindössze annyit kellene tudnia, hogy x (ez legyen beállítható) másodpercenként rögzíti a koordinátát (neadjisten magasságot és sebességet is) és ezt legyen képes .gpx file-ba elmenteni. mindezt a háttérbe "rakva" végezze, úgfy, hogy közben fut egy másik (navi) program is.
-
atesss
addikt
Üdv !
Okostelefonokra keresnék VOIP alkalmazást, ami univerzális, tehát be tudom írni manuálisan is a VOIP szolgáltató adatait.
Mind a 4 elterjedtebb platformra kellene majd: Symbian (leginkább S60 3rd Ed - N73, E52 - bár lehet utóbbi szintén gyárilag tudja. De kellhet majd 5th Ed.-ra és Symbian^3-ra is.), WinMob (5 és 6), Android, IPhone.Jelen esetben ugye WinMob-ot kérdezném, de ha a többire van ötletetek az is jöhet.
Azt tudom, hogy régebben egy Nokia E51 ezt beépítve tudta, ott be tudtam állítani a SipDiscount-ra (mondjuk egy elég részletes leírás alapján).
Most amúgy a két szolgáltató amit használnék valószinűleg az Actionvoip és a VoipWise lenne.
Jó lenne ha tudna olyat, hogy ha van elérhető Wifi, akkor automatikusan arra csatlakozzon, és arról menjen a hívás, a mobilnetet csak akkor használja, ha nincs más.
Illetve egy kis statisztikát sem árt ha tud csinálni, meg esetleg adatforgalom mérést (és akár riasztást) közvetlenül a program. -
keszo
őstag
Sziasztok
SE Aspen-en ha minden igaz win. 6.5.3 szoft. van ami nem magyar nyelvű. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban ami egy úttal kérés is:
- lehet-e magyarosítani ezt a verziót
- ha nem, akkor lelehet-e cserélni magyarul tudóra
Válaszokat köszönöm -
Jano_023
őstag
Hali, valaki tudna nekem a mobilra RSS olvasót ajánlani.
köszi -
zenész88
tag
Üdv. Valaki tudna segíteni hogyan tudom felrakni WM 5.0 helyett a 6.0-át? Qtek S200.
-
A_corp
csendes tag
Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lövöm ki a sleep mode-ot WM6on?
A konkrét probléma a következő: ASUS A639 [kép] [manual] -en zenét hallgatok (PocketMusic) és kb 3 perc után kikapcsolja magát. Megnéztem az összes leheséges helyen minden beállítást, és sehol sincs még hasonló dolog sem beállítva. Az egyetlen hely ahol egyáltalán ezt meg lehetne tenni, az a Start->Settings->System->Power menüpont alatt van. De nem van beállíva. Még a playerben is van egy olyan funkció, hogy "Disable device sleep while playing", aminél ott a pipa.Lehetséges, hogy egy másik alkalmazás teszi ezt velem, amit nem látok?

-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Windows Mobile 6.1 Standard-on kellene az SMS-eket sürgősen archiválnom, de a Beérkező üzeneteket sehogy sem tudom szinkronizálni a géppel. Kérlek segítsetek, ha tudtok, hogyan tudnám átmásolni a számítógépre

-
thomas791
tag
csak ilyen wallpapers progival, ami rendszeresíri a témához vagy átírja hozzá a témát!
Kérdésedre a fenntebb már említett:xda-----ott progik is vannak! -
MarioAna
senior tag
Hello!
Megoldható úgy betenni egy képet háttérnek, hogy az az "alap" színeit megőrizze, vagy csak úgy, ha témában van benne? Mert így elépakolja a calendar és egyéb dolgokat ami aktiválva van, és egy szürke "fátyol" van a kép előtt...
szerk: wm5, FuSi N560
szerk2: tárgytalan...set transparency, megvan
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát értem ezalatt, hogy pl a beállításokon belül a képernyőn tetszőlegesen bökve, húzva tudtál fel le lapozni, nem csak az oldalsó scroll sávval. Ugyanez működött üzenetekben is, ott pl oldalra húzással tudtál lapozni az üzenetek között. Remélem értetek

eállítások/kapcsolatok-usb beállítások,(telón)