- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bosco
csendes tag
válasz
kaller1 #1235 üzenetére
Én úgy látom, hogy minden ok.
Bár pl. az Internet beállításnál MyISP-nél ez a rész nálam nem megy:
"Az internet modemünk kész is van. Nyomjuk meg az Edit gombot, pipáljuk be a két checkboxot (This network connects to the Internet és This network uses a proxy server to connect to the Internet, majd Advanced gomb. Itt a WAP részhez írjuk be a következőket:"
sehol nem tudom ezt beállítani, csak a My work Networkben, ami meg a leírás szerint itt nem használható...teljes a kavar nálam
+
ez se stimmel nálam: "Ezt követően az üzenetküldő programba kell mennünk, hogy ott is beírjunk pár dolgot. Alapesetben ez a szoftver ugye az Outlook, tehát Start / Messaging. Itt az MMS mappára állva nyomjuk meg a jobb alsó sarokban lévő Menu gombot, majd Tools / Options. Az Accounts fülön értelemszerűen válasszuk ki az MMS-t, majd a Servers fülön töröljük ki a már előre beírt modemet (ha van)," sehol nincs server fül itt...vmi mutáns wm lehet a készülékemen? elvileg 6.1...
-
Bosco
csendes tag
válasz
kaller1 #1233 üzenetére
A srác a szervizben adott egy papírt, amin a beállítások vannak...átnéztem őket,
és egyszerűen ugyanúgy hibaüzenetet ír ki...lehet, hogy vmit kihagytam? Eléggé
el vagyok kenődve, nem akarok most új mobilt venni emiatt, szeretem az ipaqot,
és a wm-t is bejött nagyon eddigNincs vmi automata beállítás wm-re, vagy vmi megoldás?
vodával minden jól ment, legalábbis ami ezt a problémakört illeti... -
-
zoli03
őstag
válasz
kaller1 #1189 üzenetére
GPX-ben csak a koordinátákat menti el másodpercenként, sebességre csak egy átlagot ad, ráadásul a tengerszint feletti magasságot nem naplózza, csak az emelkedést és a csökkenést. De találtam egy programot: Efficasoft GPS Utilities, ez mindent tud, amit korábban leírtam.
-
randras
veterán
válasz
kaller1 #1171 üzenetére
A HKLM/ Software/Microsoft/Shell/Rai/: DEFBROWSER/ 1 kulcs tartalmazza az alapértelmezett böngésző elérési útját, de nekem ennek módosítása után is az Opera Mobile nyílt meg. Sajnos az Opera Mobile tárol valamiféle Backup kulcsot, ami minden soft reset után helyreáll, szvsz csak akkor tudod módosítani az Opera Minire a fenti kulcsot sikeresen, ha az Opera Mobile telepítésekor nem állítod be azt alapértelmezett böngészőnek.
Ha rájössz a jó megoldásra, írd meg! -
randras
veterán
-
Rickazoid
addikt
válasz
kaller1 #1100 üzenetére
Hát.. majd ha megtanulok kellőképp angolul és lesz türelmem végigolvasni párszáz hsz-t, akkor megtudom, hogy melyik ROM bevált és melyikekkel vannak még gondok. Eddig csak átnéztem, hogy mit írnak róla, az első tucat hsz-t, ahol dícsérik, hogy tök jó és ígérik, hogy kipróbálják és a végét, ahol általában egész más problémák miatt írnak.
Eddig úgy tűnik csak ilyet fogtam ki. Bár a legutóbbi lehet jó lett volna, az egy naked ROM volt, azt hiszem valami SpringTime, de akkor jött elő a kikapcsolás utáni el nem indulás, azóta azt nem raktam vissza, időm sincs rá jelenleg.. A 6.0-k 6.1-ek többségében jók. -
Rickazoid
addikt
válasz
kaller1 #1095 üzenetére
Tag vagyok.. és már megtaláltam ott. Csak elsőre nem működött, mert egy sdhc.cab fájl után két .dll-t is felül kellett írni, majd egy certs.cab-et telepíteni.. de úgy nem ment nálam, végül kiderült, hogy csak az sdhc.cab-et kell telepíteni. Aztán megtaláltam a hivatalos WM6-ot, így most az van fent, az meg már nem igényli.
De Köszi!(#1094) KeNTaGoN
: eszerint nem sok, bár nincs megerősítve, én csak a 6.5.3-asról hallottam eddig hivatalosan.. de 6.6-ot is láttam már, az pl. egy főzött ROM.
Kellőképp erős gépre érdemes mondjuk a legfrissebbet felrakni, szerintem legalábbis. Én is használnék 6.5-öt a TyTN-öm, ha nem 4 MB RAM-ot hagyna csak szabadon. -
Rickazoid
addikt
válasz
kaller1 #1089 üzenetére
Ajjj.. na majd este. Egyelőre felraktam a leggyakrabban használtakat, mert most kell, hogy használható legyen, mindenesetre megpróbáltam, többször is kikapcsoltam, nem jött elő, tehát szoftveres gond. Szerencsére. Ha lesz időm akkor megnézem így. Így utána gondolva nagyjából 6 program lehet, amit korábban vagy nem vagy más verzióval használtam, többségük a Device Update-ből származott most.
-
randras
veterán
válasz
kaller1 #1052 üzenetére
elég valószínű, hogy maradok a CorePlayer-nél. a nitrogen és a conduits pocket player is lefagy naponta többször amikor kikapcsolt képernyőből térnék vissza...csak akkukivétel segít, ez így elég tré. jó amúgy ez a coreplayer, csak kb ez a legkevésbé ujjbarátabb, dehát ez van....
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest