- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
t72killer #1074 üzenetére
De a jelenlegi elérhető képek alapján a kinézete teljesen jó, szerintem versenyképes is, nem hiszem, hogy szükséges lenne rá az spb (pláne hogy amúgy is újra kell majd írniuk...) de egyszerűen nem akarok iSzar-t venni, csak hogy játszhassak 9999+ g-sensoros szeméttel, az Android meg...hát nemtudom, nekem felejtős. Komolyan, szerintem talán még a Symbian az, amit meg kéne tapasztalnom, hogy milyen is úgy hosszú távon, ha az sem jön be, akkor mindenhova netbook-al fogok járni.
2010-ben.
-
Rickazoid
addikt
válasz
t72killer #1063 üzenetére
Akik eddig a WM-et favorizálták, szerintem se fogják szeretni ezeket az "újdonságokat", de lehet épp ezzel fogják mondjuk megszerezni azokat, akiknek van pénzük elég, de fogalmuk sincs arról, hogy op.rendszer, meg múltitászking, csak néznének, hogy ezek meg mik, viszont szeretik megvenni a legújabb, legmenőbb dolgokat. És nem lehet tudni, hogy nem-e épp a legmenőbb jelzőre pályáznak-e a WP-vel. Van nem egy olyan ismerősöm, akinek biztos vagyok, hogy bejönne ez a felület és csak emiatt megvenné, de persze ők messze vannak az ilyen hírektől. Megnézném, ahogy a MS pofára esik és az Android elárasztja a piacot, átvéve a vezetést, nagyon jót tenne a mobil eszközök fejlődésének, főleg szoftveres értelemben, de nyilván nem hülyék dolgoznak a MS-nál és van tervük. Eddig nem sikerült elbukniuk, pedig konkurencia mindig is volt, csak most ugye nagyobb a hangja, bár ha az utca egy szürke, tök átlag emberét megkérdezed, hogy mi az, hogy Android, lesz aki kapásból azt mondja, hogy egy robot, mert nemhogy a Google Android rendszert nem ismeri, a szó jelentését se tudja.
Lassan én is kezdem érezni, hogy a "népnek" a tök egyszerű dolgok kellenek, mert lustaságból akad bőven, érdeklődésből viszont nem sok van. Van, aki csak azért nem beszél velem egy hónapig, mert azt mondom a jelenlétében, hogy a Linux jó és emiatt olyan parasztnak tart, aki a közelébe se ér az ő magasan kvalifikált egójának, ráadásul nagyképűnek, hogy egy olyan bonyolult és átláthatatlan rendszerről beszélek, villogtatva, hogy én tanultam/tanulok informatikát. Ő a célcsoport egy tagja. Fogalma sincs, hogy mi az a Linux, azt se tudja, mi a különbség a kernel és a JavaScript között, de ugye nem is várja el tőle senki, hogy ezt tudja. -
Rickazoid
addikt
válasz
t72killer #1061 üzenetére
"Asztali fronton ne felejtsük el, a win 7 azzal hódított, h a vistánál is jobban mennek rajta az xp-s appok..."
És tényleg! De az még mindig ugyan az az op.rendszer, ehhez nagyjából az XP vs. Midori Project lenne hasonlítható, ha lenne valami belőle már.Szerintem a MS megirigyelte az Apple sikerét a szívatásaik ellenére és úgy döntött, követi az ő stratégiájukat. Nincs MultiTask, szigorú és esetenként lehet indokolatlan követelmények az OS-rel kapcsolatban, a Market-ükből meg azt tiltanak ki, amit csak akarnak, beleértve minden konkurens programot, mint mondjuk Fring, mert hisz minek használnál ilyesmit, ha van a világon Windows Live Messenger, de ez csak egy példa, lehet nem épp ez lesz az áldozat, ha egyáltalán készül WP verzió belőle.
Csináljanak új op.rendszer, csak tessék, manapság úgy is ez a divat. De ők nem a felhasználók kedvéért csinálták, még mielőtt valaki azt hinné. Ez egy b@szott nagy cég, és mint mindegyik, a profit az első. Ez a szempont csak, nem más. Ha úgy gondolkodunk, ahogy egy $ multimilliárdos tenné, lehet teljesen forradalmi és hihetetlenül logikus lépésnek tartanánk mindent.
Ennek ellenére egy év múlva szerintem olyan eladásaik lesznek, amilyenről senki nem álmodott. Hogy aztán hányan csalódnak és hányan nem és válik ezáltal a WP op.rendszerből sznobrendszer, azt már megbecsülni nem lehet. -
válasz
t72killer #1059 üzenetére
A Location Service teljesen jogos: eddig az alkalmazások maguk kommunikáltak a belső soros porton a GPS vevővel, ha akartak valamit (ld. iGO), vagy pedig a gyártó hákolt valamit (HTC) - ezt végre egységesítik, mint az összes többi platform. Ugyanez a gyorsulásmérőre, csak egy "kicsit" vannak elkésve ezzel.
A Notification Service meg elég erősen utal arra, hogy lószaft a multitaskra vágyók hátsójába, ez pont azért van, hogy ellensúlyozza a single task működést, a'la iPhone Push Notification.
Kíváncsi leszek, hányan kiáltják majd ki, hogy forradalmi újítás.
-
válasz
t72killer #1056 üzenetére
Emellett a rendszerről van még egy kis plusz infó, úgy tűnik sikerül utolérniük az Apple szintjét, meg néhol túlmutatni rajta.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
t72killer #820 üzenetére
Biztos neked lesz előbb, mert nekem még be kell szereznem a kicsikét
Nekem is win7 64bit van, de se ez, se a vista nem tud kommunikálni a bootloaderrel, az meg kell a RUU-nak
Szóval mindenképp xp alól csináld, az a biztos, utána olvastam most, és kell neked a hardspl is
Sok sikert, és hajrá, xda fórumot olvasd el, ott vannak okos how to-k, meg tudod oldani
-
God Vazzeg
veterán
válasz
t72killer #817 üzenetére
Szia
Én a napokban csináltam egy MDA Vario (HTC Wizard) rom frissítést, a winmo5.0 gyári t-mobájlos helyett winmo6.5 ment rá, abból is egy főzött. Gyakorlatilag ami teendő volt, elsőnek CID unlockot kell csinálni a telón, akkor lehet rá nem gyári romot rakni, illetve a sim unlock az nálad már megvolt, ahogy látom. Ezután nekem egy betöltő frissítést kellett még csinálnom, IPL/SPL flesselést kellett nyomni. Ezután az enyémre simán RUU-ból felment az új rom. Xp oprendszer kell mindenképp, és activesync 4.5. Ezzel lesz a legstabilabb.
Aminek olvass utána, hogy egyes készülékeknél szükség lehet romfrissítés előtt hardspl flesselésre, az SPL sérülésének elkerülésére. Ha kell, akkor először ez menjen fel, és utána az új rom.
Nekem simán bírja a winmo6.5-öt a telóm, neked is menni fog! Én is kaisert akarok venni nemsokára, ha addig nem oldódik meg, első kézből leírom neked hogy hogy kell megcsinálni, mert én tuti megfogom
-
korpicschess
veterán
válasz
t72killer #817 üzenetére
A ROMot nem tudsz backupolni, csak registryt, esetleg telepítéseket, hogyha a memóriakártyán van.. nem ajánlott a ROM fájltjait, mert egy másik ROMnál megeshet, hogy bizonyos fájlok hiányoznak és gubanc lesz, maximum PIM Backup-pal a telefonkönyvet stb..
Backupot csak ugyanolyan ROMra rakj fel különben az egész rendszer összeomolhat.
Egyébként a profibb backup progikban ki tudod választani, hogy mint mentsen, pl. registryt, stb.. -
válasz
t72killer #800 üzenetére
Időközben a HSDPA/3G probléma +oldódott, csak a szolgáltatóm adatait kellett rendesen bekonfigurálni
Az OS frissítés kérdése viszont továbbra is érdekel, mennyi értelme van?/fel lehet-e gyorsítani 1 kicsit a gép működését (OK, ez nem feltétlen az új OS miatt, de esetleg tweakelés után)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest