Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
jayjay
tag
Köszönöm a segítségeket. Megoldottam minden problémát, de azért 1-2 dolog idegesít.
1. Qualcomm MSM7200-as proci van benne, ami lehet kevés a videónézéshez?(nem teljesen folyamatos a kép.400mb-os prison break-kel próbáltam.)
2. Feliratokat hogyan égethetek bele?
3. a navigáció
annak idején eredeti Tomtom-ot adtak hozzá, ami hihetetlen gyorsan megy a gépen.Egy baj van vele, hogy nincs Magyar térkép hozzá+a többi sem friss(kb 2 éves).
Két fajta IGO-t is próbáltam vele, de egyikkel sem talál műholdat.Mindenképp Párizsból akar elindulni.Amúgy betöltésre sokkal lassabb, gondolom a nagyobb térkép miatt is.Szóval hogyan kerestessek vele műholdat?
4. Esetleg valami nagyon jó mp3-as lejátszó programot tudtok?Nem akartam OFF-ot írni, de sajnos a topikjában vagy hónapok óta nem kaptam választ rá és gondoltam itt hátha tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest