Új hozzászólás Aktív témák
-
jayjay
tag
Köszönöm a segítségeket. Megoldottam minden problémát, de azért 1-2 dolog idegesít.
1. Qualcomm MSM7200-as proci van benne, ami lehet kevés a videónézéshez?(nem teljesen folyamatos a kép.400mb-os prison break-kel próbáltam.)
2. Feliratokat hogyan égethetek bele?
3. a navigáció
annak idején eredeti Tomtom-ot adtak hozzá, ami hihetetlen gyorsan megy a gépen.Egy baj van vele, hogy nincs Magyar térkép hozzá+a többi sem friss(kb 2 éves).
Két fajta IGO-t is próbáltam vele, de egyikkel sem talál műholdat.Mindenképp Párizsból akar elindulni.Amúgy betöltésre sokkal lassabb, gondolom a nagyobb térkép miatt is.Szóval hogyan kerestessek vele műholdat?
4. Esetleg valami nagyon jó mp3-as lejátszó programot tudtok?Nem akartam OFF-ot írni, de sajnos a topikjában vagy hónapok óta nem kaptam választ rá és gondoltam itt hátha tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest