- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jayjay
tag
Köszönöm a segítségeket. Megoldottam minden problémát, de azért 1-2 dolog idegesít.
1. Qualcomm MSM7200-as proci van benne, ami lehet kevés a videónézéshez?(nem teljesen folyamatos a kép.400mb-os prison break-kel próbáltam.)
2. Feliratokat hogyan égethetek bele?
3. a navigáció
annak idején eredeti Tomtom-ot adtak hozzá, ami hihetetlen gyorsan megy a gépen.Egy baj van vele, hogy nincs Magyar térkép hozzá+a többi sem friss(kb 2 éves).
Két fajta IGO-t is próbáltam vele, de egyikkel sem talál műholdat.Mindenképp Párizsból akar elindulni.Amúgy betöltésre sokkal lassabb, gondolom a nagyobb térkép miatt is.Szóval hogyan kerestessek vele műholdat?
4. Esetleg valami nagyon jó mp3-as lejátszó programot tudtok?Nem akartam OFF-ot írni, de sajnos a topikjában vagy hónapok óta nem kaptam választ rá és gondoltam itt hátha tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest