Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Total Commenderrel sem megy? Én azzal szabtam személyre a PDA menüjét.

A kapcsolódási problémádra nem tudok megoldást...

-
Chili7
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos továbbrasem boldogulok. Nem tudom leszedni a az igo indítóikonját a pda asztaláról. Az Indítás/programokban is ott van. Mit csináljak vele? nem tudom onnan eltűntetni.
A másik, hogy hiáb telepítem az active Sync-et, nem tud kapcsolódni valami "hardver nem tud kapcsolódni" szöveggel. -
-
Chili7
őstag
Installáltam az f:\-re, mert az most nekem a pda. sd-kártyamódban van, felment a kártyára, de hogyan tudom onnan indítani? A programok közt nincs.
Egy fájt kellenelecserélnem az egyik program mappájában, de így nem tudom. Fel kellene telepítsem ezt az "ActiveSync" dolgot, hogy ezt meg tudjam csinálni végre?
köszi
-
Wajk
addikt
amiért PC-re is, gyorsabban lehet fájlt kezelni, jobban lehet buherálni, a beépített "intéző" nem tud túl sok mindent...
"TC Pocket PC / Pocket PC phone MIPS/SH3 (Windows telepítő)", azaz az asztali gépről indítsd az installt. Ha .cab-ot szedsz le, azt kell felmásolni az SD-re és onnan installni.
-
Chili7
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Még nincs! Melyiket szeressem? TC PPC
Hogyan kell telepíteni, és hova? SD-re? Vagy pc-ről kell futtatni?
Intézővel megtaláltam a program filest. Mire kell a tc?
köszi -
-
Chili7
őstag
hello!
WM6 esetén hogyan tudom eltüntetni egy program indítóikonját, ha ahhoz nem volt uninstall, és nincs már a kártyán.
köszi
-
Ruspy
csendes tag
Sziasztok, vettem egy Eten M700-at, de nincs rajta térképszoftver, ahogy nézegettem az IGo a legjobb, de elég drága, [...*]? hol vannak windows mobile programok?
molger@velvet.hu*
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
suste
veterán
szia!!!
tudtam hogy te megoldod a problémám!
erre nem gondoltam volna, hogy ha újra configolom az msn elérést, akkor majd megjavul.....
örök hála!!!
másik topik/téma, de a compaq-os egeres problémám is biztos hamarabb megoldottad volna, mint én.....1 évig szívtam vele...egérrel ennyit még sosem
szerk:
kéne 1 moonman topik
gondolom nem győznéd.... -
suste
veterán
Live msn-ből eltüntek wm6 alatt a partnerek
valai tudja hova menti őket a rendszer?
vag hogy lehetne visszahozni őket?
bejelentkezés megy, és ha valaki ír nekem, akkor már tudok válaszolni, de egy partner se látszik (se on, se off) -
Peet210
őstag
Mi is az a PDA? a PDAMániáról.
-
kltz
tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne , hogy mit jelent az ppc és miben különbözik a pda vagy nincs semmi különbség, mert ezeket programoknál olvasgatam.(Most készülök venni és nem nagyon értek hozzá) -
Kloss
őstag
Nagytudású barátom, miről beszélsz? Hol nem fogalmaztam tisztán?
Mivel semmi konkrétumot nem írtam le, kivétel, hogy az én készülékemnél végrehajtható volt a csere, szerintem nem írtam le badarságot.
A kérdést fel is tettem, miszerint milyen az ő készüléke, mert akkor lehet csak tovább badarságokat mondani neki.
Mindenesetre ezt te meg is tetted, mert nekem a gyári WM5-el rendszeresen voltak lefagyások és egyéb problémák, de a gyári WM6-al már tökéletesen megy minden.
Próbáltam egyedileg készített oprendszert is, az sem volt rossz. Pl PDA-ra elég sok ilyen Windows Mobile elérhető.
Néhány javításon és változtatáson azért átesett a WM6, + még néhány funkció is került bele.
Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet úgy frissíteni, mint az asztali gépet, nem is tettem erre célzást, ezt szerintem a kérdező félnek írd meg. -
Wajk
addikt
Sok a kérdés ;)
- Ha ezt a telefont megveszem, és frissítem a Win 6-ra, akkor is megmarad minden gyárilag telepített funkciója?
Ha a telóhoz készített WM6 (ROM) akkor igen, pont ez alényeg, amiért nem lehet össze vissza mindenre pakolni WM6-ot (HW/szofti támogatások miatt) Rátapintottál
- El lehet rontani a frissítést? Vagyis ha valami balul üt ki, akkor a teló kuka, vagy mint a pc-nél, lehet kezdeni előről?
Attól függ mennyire balul, de leizzadsz az biztos ;)
- Egy mobil oprendszer frissítéssel nem ugrik a telefon gari?
Ha nem hivatalos a frissítés akkor természetsen igen Kivéve ha a gyártó máshogy nem rendelkezik
- Fontos a mobilnál az új oprendszer, vagy egy telefonnál kevésbé hoz újításokat, kevésbé számít, mint egy asztali pc-nél?
Igen is meg nem is, jókl az újítások, de nem biztos, hogy a telódnál is előnyt váltanak ki Vannak előnyei is és hátrányai is a friss oprendszernek. Itt megjegyezném, hogy a WM5 elég stabil és nagyon sok progi van hozzá
- Egyáltalán ezek a mobil Windows verziókk melyik asztali pc-s Windows verziónak felelnek meg?
Egyiknek sem
- Tudásbeli különbségek jelentősek a mobil Winek között, és egy régi telefon is teljesen új funkciókkal ruházható fel, ha új oprendszert teszek a telefonra, vagy nem?
Kisebb változásokat veszel csak észre. Az funkciók maradnak.
- Melyik volt eddig a legjobb mobil Windows?
A jövő biztos a WM6 felé visz, a WM2003 még nem volt túl stabil, szóval szubjektív véleményem szerint jelenleg a WM5 a legjobb oprendszer Azonban ha új gépet veszel, legalább frissítésben jó ha elérhető már a WM6. Én legalábbis olyat vennék.
- Mennyire látványos különbségek vannak a különböző verziók (van annyi, mint az XP és Vista) között?
Röviden: Lószart ;) Komolyra fordítva a szót a 2003-as után a WM5 nagy előrelépés volt, vannak róla tesztek, nézz utána. Egész jól átdolgozták az oprendszert. Ugyanígy a WM6-ról is olvashatsz, de az már nem annyira nagy lépés mint az előző.
Ha jól olvasgattam a 6.1-es WM-ben lesznek olyan módosítások, ami megint egy nagyobb lépésnek lehet nevezni a WM5 után.
-
Wajk
addikt
lehetőleg ne terjessz badarságokat, vagy fogalmazz tisztán. Az elvileg WM5-ről WM6-ra upgrade úgy lehetséges, ha a gyártó ad ki WM6-os ROM-ot, vagy valami lelkes júzer készít egyet ami nagyon ritka, de előfordul.
de ami a lényeg, nem lehet úgy frissíteni az oprendszert mint pl az asztali gépen, hogy uninstall meg install aztán kész is... szóval mielőtt veszel WM5-ös gépet nézz utána van-e hozzá upgrade. (Bár ha hivatalos akkor ha most veszed már kérheted azzal, hogy adják oda neked...)
-
Wajk
addikt
én is csak a billt használom belőle, a többi nem érdekel, ellenben mint írtam egy ingyenes billt sem találtam még, pedig jópárat teszteltem magyar adatbázissal is, de nem az igazik.
trial van ebből tedd fel, megnézed, látod miről beszélek aztán mehet az uninstall ;) WM5-öt nem említ? talán nézz jobban utána, WM6-on is elsomfordál... (nekem WM5 van)
-
klepto
addikt
Még semmilyen, de van egy gép, ami tetszene Gigabyte g-Smart i128. Azon egy Win 5. van, de ha megvenném, talán egy Win 6 jobb lenne. Bár megvallom, soha nem volt még "okostelefonom", de azt hiszem ideje lenne elkezdeni

Ha ezt a telefont megveszem, és frissítem a Win 6-ra, akkor is megmarad minden gyárilag telepített funkciója?
El lehet rontani a frissítést? Vagyis ha valami balul üt ki, akkor a teló kuka, vagy mint a pc-nél, lehet kezdeni előről?
Egy mobil oprendszer frissítéssel nem ugrik a telefon gari?
Fontos a mobilnál az új oprendszer, vagy egy telefonnál kevésbé hoz újításokat, kevésbé számít, mint egy asztali pc-nél?
Egyáltalán ezek a mobil Windows verziókk melyik asztali pc-s Windows verziónak felelnek meg?
Tudásbeli különbségek jelentősek a mobil Winek között, és egy régi telefon is teljesen új funkciókkal ruházható fel, ha új oprendszert teszek a telefonra, vagy nem?
Melyik volt eddig a legjobb mobil Windows?
Mennyire látványos különbségek vannak a különböző verziók (van annyi, mint az XP és Vista) között? -
klepto
addikt
Sziasztok!
Ezeket a Windows-os mobilokat lehet frissíteni?
Arra gondolok, ha van egy gyárilag Win 5.0-ás oppal árult mobil, arra fel lehet tenni egy újabb, mondjuk a Win 6.0 prof op. rendszert? -
Wajk
addikt
persze, add/remove-ba ott is van szépen...
de mondom ami miatt nekem bejön az a fullos magyar bill, van sok free próbálkozás, de ennek nagyon jól használható a kiegészítő része, hogy írod és írja az alternatívákat. nekem nagyon bejött. A Lite, meg aztán tényleg csak pár kb. mert abban pont csak a bill, meg egy két apróság van (pl. területi beállítások, stb.)
-
Wajk
addikt
dehogynem...
én is használok egyet bár csak a bill részét tettem fel, (szótár és ékezetes betűk)
A teljes verzió kb. 90%-os magyarítást produkál. Ez a magyarítás a tesztek alapján pedig nem fogja a gépet mint a többi. (Paragon)

-
kingabo
őstag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Nm.
Na azt már nem köszönnéd meg! 
-
ithomas
őstag
Basszus...ez eszembe se jutott...
Pedig tényleg tud ilyet elvileg...igaz még nem próbáltam
Amúgy A696-ról van szó![OFF]Már nem te vagy az első aki azonosítani tudta eme szép mondatot..
Ez mindenképp jó hír...más kérdés hogy igen rég hallgattam már őket..lehet mindjárt elő is kutatom...
[/OFF] -
rumos14
nagyúr
-
ithomas
őstag
Szeretném még1* megköszönni,ugyanis tökéletesen működik!
Ugyan kell hozzá AS,de minden gond nélkül tudtam vele másolni többszázmegás állományokat BT-on keresztűl,amire az AS önmagában képtelen volt.Ez azért is röhelyes,mert annó sok-sok évvel ezelőtt már ugyanígy szívtam ezzel,amikor az akkori MPX200 Windowsos okostelefonomra másoltam 10 megánál nagyobb állományokat...egész egyszerűen mindíg kb a felénél fogta magát és újrakezdte...
Én naív biztos voltam benne hogy ezt a hibát az évek során már rég kijavították...de NEM!
-
kingabo
őstag
WinCe plug-in for tcmd Sajnos ehhez is kell as, ha jól rémlik.
Én egy jó ideje csak úgy használom, hogy mindent cab-ben szedek le (pl innen: FreeCabs), aztán kártyaolvasóba a karit, felmásolom amit kell és egy cabinstaller nevű progival feltelepítem.szerk: Elég sok jó progi található ingyenes oldalakon is csak kitartás kell hozzá, hogy végignézd a kinálatot.Még itt szoktam sok jó progit találni... (most épp a legújabb egy theme generátor, amiben minden paramétert szépen be lehet állítani: háttér kép, színek...)
-
kingabo
őstag
válasz
Coyote2000
üzenetére
skinek (valójában theme-nek hívják de mindegy), itt van még egy rakat ingyenes progi is a freeware menüpont alatt
-
Coyote2000
őstag
Egy Typhoon MyGuide 3500-on futó Windows Mobile 2003 SE 4.21 oprendszerhez szeretnék alkalmazásokat gyűjtögetni. Eddig csak iGO van

Ehhez a WM verzióhoz létezik magyarítás?
Lehet hozzá skineket letölteni valahonnan?köszi a segítséget előre is!
-
ithomas
őstag
Hogy ez az Active Sync mekkora egy szar!
Az egy dolog hogy tetű lassú...ok...kibírom,de hogy képtelen legyen egy nagyobb méretű fájlt a PDA-ra másolni...na ez már sok(k).
Másolja...másolja...aztán a másolás felénél meg újrakezdi.
2 megoldás van...vagy veszek kártyaolvasót,vagy darabolom a fileokat kisebbekre,majd a PDA-n összefűzöm....Egyik jobb mint másik...
-
-
ssgt
csendes tag
Hello!
A következő kérdéseim lennének?
1. Létezik-e az 5.0-ás rendszerhez magyarítás vagy magyar nyelvű kiadás?
2. Leöltöttem a 6.0-ás változatot ezt, hogy tudom feltelepíteni és kell e hozzá crack?
Kösz a segítséget! -
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
most konkrétan az a baj hogy a start menüre klikknél hangot ad ki? azért ezzel sztem együtt lehet élni
ha pedig törlni/átnevezni akarsz, ne a pda-n magán próbáld, hanem pc-re kötve. van egy plugin Total Commander-hez, azzal bele tudsz menni a pda belső memójába (teáht nem a memókártya, hanem maga a gép tartalmát látod, windows könyvtárral és minden egyébbel). persze csak óvatosan. -
Peet210
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nos nekem WM2003SE rendszerem van, tehát csak erről tudok nyilatkozni.
Startmenü settings personal "fül" sounds and notifications menüben lehet kikapcsolni a hangokat illetve azt is be lehet állítani, hogy milen feladathoz milyen hang kapcsolódjon.
Ugyan itt a personal fülnál lennie kell egy telefon menünek ahol pedig be tudod állítani, hogy hogyan csörögjön ill. rezegjen a telefon.
Hangerőt pedig az óra mellett lévő ikonnal tudod állítani. -
A hangerő nullára történő levételével az a baj, h. minden gangot kikapcsol, még a z ébresztés hangját is...

Az megoldás lehet, ha megkeresem a kérdéses jelzéseket és átnevezem/törlöm azokat?MOD:
Nem átnevezhető/törölhető.
Nekem ez az első op.rendszeres telefonom. Eddig nem volt személyes tapasztalatom ilyen készülékekkel.
-
Arcor
csendes tag
Lehet, hogy nem a játék a legfontosabb dolog és tényleg ez legyen a legkisebb problémám, hogy nem tudok rá játékokat tenni de azért engem le tudnak kötni az ilyen telos játékok is és egy két régi kedvenc életmentő lehet egy filozófia előadáson például

-
Arcor
csendes tag
Hello,
Nem tudom jó helyre irok-e, ha nem bocsi. Ezt a fórumot találtam a google-el.
Nekem is ez a problémám amit feljebb olvastam és már hetek óta szenvedek vele, hogy most kapott Samsung i600-asomra (Windows Mobile 5.0) nem tudok javas dolgokat tenni mert nem ismeri fel a *.jar fileokat.
Próbáltam az első linkedet, azt a hibaüzenetet kaptam hogy régebbi verzióra való, a második pediknál a hibaüzenet pedig, hogy nem Windows CE alkalmazás vagy valami ilyesmi.
Bármi ötlet ami esetleg segithetne?Előre is köszönöm.
Arcor
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
ó köszönjük hogy végre méltó helyére került a topik
bár a mostani pda-m nem telós, és nem emlékszem az előző telós pda-nál hogy adott-e ki hangot a start menü nyomodása, de ha a hangerőt 0-ra veszed (nem a csngését, hanem a másik csúszkát), akkor biztos kussol.ha szabad kérdeznem milyen készülékről/op.rendszerről térsz át a sötét oldalra?
-
sztikac
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
"Ja, még valami. A telefonban (nem a SIM-kártyán!) lévő számokat h. tudom kitörölni egyszerre? A használati nem tér ki erre."
Legegyszerűbben úgy hogy szinkronizálod egy üres Outlook névjegyzékkel (beállítva hogy a PC-s kontaktok felülírják a PDA-n lévőket). -
Áttettem a témát a PDA-részre.
Kérdeznék is.

Ismerkedem egy HTC P3600 Trinityvel. A hangokat viszont szeretném benne kikapcsolni és halkabbra venni, de nem megy.

Kikapcsolnám pl. azt a hangot, amikor a "Start"-ra kattintok, vagy mikor ott kiválasztok egy lehetőséget.
A csengőhangokat pedig lehalkítanám, mert nagyon hangos, viszont nincs olyan opció, h. emelkedő hangerő és rezgő hívásjelző.(A hangerő problémák elhárultak...
Használati utasítás elolvasása rulez!
)Ja, még valami. A telefonban (nem a SIM-kártyán!) lévő számokat h. tudom kitörölni egyszerre? A használati nem tér ki erre.
-
-
Cabrio
aktív tag
Köszi!
Reméltem ez már el fog indulni.
Bedobja az idítóképet 1 mp-re és visszaáll, mintha semmi sem történt volna.
Ezt megcsinálta 4x aztán lefagyott az egész.
El sem akart indulni, vmi resetet írt ki.
De végre megy a PDA... Opera nem... Hát szenvedjek még, hátha odavágom az egészet?
-
Peet210
őstag
Opera for Windows Mobil 2003 PPC
Ezt töltsd le (ne a minivel vacakolj
). Ha a .CAB kiterjesztésű fáljt töltöd le akkor azt másolod a PDA-ra és elindítod, onnan már megy minden magától. Ha az .MSI fáljt töltöd le akkor a pc-ről telepítsd az AS-n keresztül, innen értelemszerűen. -
Wajk
addikt
[OFF] Mi a hibaüzenet?
Sajna én WM5/PDAmobilon használtam, lehet azokra van inkább kihegyezve, ha nagyon nem megy itt egy másik, hátha... (előtte uninstalld az előzőt) [/OFF]
Update: Megvan!!!
Na ez a hivatalos, csak az IBM-en regelni kellene hozzá, de itt egy mirror hely (Az összes fennt van, szóval akinek java kell akármilyen WinMobile-ra, fáradjon a linkre):
Természetesen a legfölső, a "CLDC 1.1/MIDP 2.0 for Windows Mobile 5.0 and 6.0, Smartphone Edition" kell neked ;)
Sok sikert!
-
Wajk
addikt
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a .jar formátumu(java) file-okat mivel lehet megnyitni/installálni Windows Mobile 5.0-val rendelkező smartphone-on(samsung i310)?
Valamilyen program kell ehez, ha igen milyen? (sajnos nem vagyok otthon a témában)előre is köszi a válaszokat
-
rumos14
nagyúr
ez az egész topik nem lenne jobb helyen a pda/gps részlegben?
-
Lemax
csendes tag
Sziasztok .
Készülök venni egy Qtek 9000-et. Élőben még nem láttam, a méreteit tudom de hát az nem ugyan az :-) .
Az lenne a kérdésem ,hogy a méreteit tekintve nem gáz ezzel telefonálni ? Szóval nem kell papirzacsiba rejtve, vagy magamra csukott napernyő alatt telefonálnom és pironkodnom a mérete miatta ?
) -
Wajk
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
pontosan.
-
-
Hellosztok, elmtudná nekem magyarázná, hogy hogy tudok én elvileg skype-on ingyen telefonálni? mert nem igazán tiszta

-
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Félve írok, mert látom nem nagy a mozgás a topikban.
A minap vettem egy XDA Exec Limited Edition-t, angol window-zal, és szeretném rárakni a magyar 5.0át. A problémám ott kezdődik, hogy a kedves Vista nincs kibékülve az 5lettel, hogy én arra vetemedem, hogy szinkronizálom őket. Ezt úgy fejezi ki, hogy nem hagyja felrakni az ActiveSync-et. Microsoft oldalán Note-ként oda van biggyesztve, hogyha Vistára akarom telepíteni, akkor kell neki még -előtte- egy Mobile Center, azt fel is tettem, ugyanúgy nem m1 fel utána a Sync. Nincs több 5letem, és igazából hun windows-t sem találtam.
Ebben a két dologban kérném a segítségeteket. Köszi. -
ent
őstag
Ki milyen taskbar progit használ wm6 alatt?
-
emcsi11
csendes tag
Sziasztok! Két napja megvettük ezt a csodát a páromnak (MDA Compact III) , totálisan le vagyunk nyűgözve tőle! Ez az első PDA-nk, úgyhogy van mit tanulni!
Abban kérném a segítségeteket, hogy lehet beállítani Mp3-at ébresztő hangnak? Be lehet egyáltalán? Előre is köszönöm!!
[Szerkesztve] -
HEllo, egy csomó jó progikrol hallok Windows mobilos pda-kra de én valahogy sose találok, jókat, például 3d-s játékokat, nem tudnátok adni egy linket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

és wm5-öt sem említ. és végül, bár ez szubjektív, de én jól megvagyok az angollal.