- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
runner 125 #848 üzenetére
Köszönöm, az SPB Screenshot tökéletes a célra
-
Haart
addikt
válasz
runner 125 #849 üzenetére
Majd a winmobile 7-re leszek kiváncsi
Bár azt irják csak 2010 végére lesz meg. Hd2 meg tényleg piszok drága, de jelenleg minden másik készüléket ver. Mondjuk nemtudom mit csinálnék egy tégla nagyságú készülékkel, még hordani is nehéz.
-
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #848 üzenetére
Köszi.
Benne volt gyárilag. Akkor elvileg nem lesz gond.
Tudsz/tudtok esetleg olyan progikat amik jól és stabilan működnek? Sms időzítő, hívásszűrő, registry editor...vagy bármi más ami szükséges lehet a mindennapokban.
Ezt az Audio.Notes.Touch.v1.03 progit is tök véletlenül találtam meg 2h olvasgatás után, és milyen hasznos dolog!
Elég lesz azzal pöcsölnöm, hogy telepítem, és tesztelem, mert ezzel a keresgéléssel csak a sötétben tapogatózok, és baromi lassan megy.
-
Mamuska
őstag
válasz
runner 125 #742 üzenetére
Sehogy! A nokiát nem használom, ez olyan késdobálóba, koncertre jó lesz telefonná avanzsált, meg 20 rongyért nem adom el, annál azért jobb. Tartalék gyalogos.
-
lyeanyzo
csendes tag
válasz
runner 125 #723 üzenetére
Jogos a feltételezés
. Egyrészt gazdaságinfós vagyok, már it felmerül a kérdés, hogy lány létemre?
Na de. A telefont nem tudom, hogy kihasználnám e, hiszen még nem volt ilyenem. Páromnak diamondja van, az elég pofás, tetszik, hogy van benne minden. Gps miatt is kell, mert akkor nem vennék külön gépet erre. Igazából N95 8gigás azért lett ellenfele, mert abban is megvan, ami kell. De félek, hogy 1 év múlva azt is lecserélném, és nem akarok pár évig újat venni.
Htc mellett szól, hogy nagyon szép, qwerty-s, okos, tetszik meg minden. De N95 meg azért fele, és elég sokat tud.X1-re rátérve, tudom, hogy az is HTC gyártmány, amúgy mindig SE-om volt. De az valahogy még nem nyerte el a szívem. Röviden ennyi
Ja és wifi is kell, mert jó lenne netezni akkor is, ha nincs velem a laptopom.
-
Mamuska
őstag
válasz
runner 125 #723 üzenetére
De ha nem kell full qwety, esetleg Diamond 2?
Akkor már inkább a HD, szerintem az jobb, nagyobb képernyő, 3,5 jack, azonkívül semmiben sem gyengébb, csak jobb pár dologban. -
csenger41
tag
válasz
runner 125 #638 üzenetére
utánanéztem, a legfrissebb rom van rajta, lehet hogy ez a gond? tudnál adni egy linket régebbi, megbízható rom-hoz?
ha mégis hardveres a hiba, akkor hol tudnék és mennyiért új alaplapot venni? esetleg a rom egység külön is javítható?
bocs a sok kérdésért -
csenger41
tag
válasz
runner 125 #638 üzenetére
köszi szépen!
most fogom megcsinálni a hard resetet, de ha mégsem lenne így sem jó, akkor tudnál adni egy címet, ahonnan normális rom-ot tudok letölteni meg a progi címét, amivel fel tudom tenni? megköszönném, mert nincs otthon net és nem nagyon van időm keresgélni, meg nem akarok téglát csinálni belőle... -
akoska23
aktív tag
válasz
runner 125 #617 üzenetére
Nem találtam sajna nekem valo okosságot
meg nem is értek hozzá hogy találjak sajna -
válasz
runner 125 #610 üzenetére
Megspórolok egy adag keresést és görcsölést: nem lesz. A WM5 feltételez olyan dolgokat a hardverről, mint pl. a nem-felejtő RAM az adattároláshoz, meg egyéb finomságok - egyszerűen nem kompatibilis vele...
-
Borosz
őstag
válasz
runner 125 #608 üzenetére
Az gáz.
Talán jobban utána kellett volna néznem, mielőtt megveszem.
Köszi... -
Borosz
őstag
válasz
runner 125 #606 üzenetére
Semmi az ég világon... Rányomok és nem történik semmi. A telepítés lefut szépen. 320*240 kijelző. 65.000 szín... [link].
Win Mobile 2002. Lehet oprendszer gond van? -
Borosz
őstag
válasz
runner 125 #604 üzenetére
Ez nem warez oldal így itt erről szó sem eshet.
Ez a verzió már ment másik gépen. Ezen nem akar.
-
Borosz
őstag
válasz
runner 125 #602 üzenetére
Már az semm lenne fontos csak az IGO menjen rajta. A 2006 Plus feltelepül, de hiába böködöm az ikonját, nem történik semmi.
-
Bocy77
csendes tag
válasz
runner 125 #581 üzenetére
Amikor összekötöm csak hangot ad ki a gép hogy cstlakoztattam és ennyi.
A ppc-n csak a hp logo jelenik meg. -
Bocy77
csendes tag
válasz
runner 125 #577 üzenetére
Nem probálam még a rom telepitsét mert nem tudom hogy kell.
Mi kell hozzá? -
Tv
senior tag
válasz
runner 125 #566 üzenetére
Köszi
Kipróbálom
-
Peet210
őstag
válasz
runner 125 #523 üzenetére
A smartphone-on futó WM ha jól gondolom egyfajta "butított" változata a PDA-kon futókhoz képest. Kevesebb lehetőséget is találsz bennük a beállításra pl. (egyébként az érintőkijelző hiánya is egy ilyen dolog)
Kata90
Smartphone Software pl. innen tudsz 1-2 programot leszedni, de a PDAMania oldalán is találsz programokat. Google megfelelő keresőszavakkal adhat néhány hasznos linket. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #523 üzenetére
A Smartphone készülékek nem érintőkijelzősek a PocketPC-kel ellentétben. Már ez is nagy különbség.Gondolom emiatt is tök másképp kell rájuk programot írni. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest