Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jayjay
tag
Sziasztok!
Elmagyarázná nekem valaki hogy hogyan lehetne a tcpmp-vel feliratokat lejátszani.Már órák óta a netet bújom, és találtam is valamit [link], de nem akar működni.Core Player-re ha jól tudom nincs ilyen opció.
II. Installation.1. You should setup TCPMP 0.72 if you don't have it already.
This is the official CAB installator: http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/tcpmp.pocketpc.0.72RC1.cab.
Some versions are most likely not supported and there may be conflicts:
- TCPMP 0.82 Unofficial Chineese Edition
- TCPMP Subtitle Edition
- TCPMP 0.71 and earlier
You may try to keep this versions and install TCPMP 0.72 to a separate folder.
Any additional codec plugins can be installed too.2. Please backup old versions of all files in TCPMP 0.72 folder.
If something will not work, there will be an opportunity to restore the previous stable state
without re-installing the player.3. Unzip the contents of the "SUBS050.zip" archieve to the same folder you have installed TCPMP 0.72.
These files must be replaced:
- common.dll (changes some video drivers to add subtitle support)
- interface.plg (adds the Subtitle control menu)
Some other files are not nessasary if your device does not support Intel 2700 or ATI 3200 drivers.
There is also high probability they will work as they used to, but won't show subtitles.
- ati3200.plg
- intel2700g.plg4. If your language is not English, you may need to change your system encoding.
Select "Settings->System->Regional Settings" from the Start Menu, then choose your language.
It will help if you see strange symbols in subtitle text instead of the correct ones.5. Now start TCPMP 0.72. You will see a new page of settings where you may change the font name and size.
There will also be new "Subtitle" menu to switch subtitles on and off or to change their speed.6. Copy subtitle files to the same folder where the films are located. The files names must be the same
as the films filenames, only difference is the extension. Subtitle files are founded automaticly by
the player when you click the "Play" buttion (not when you open a film).A 2. lehetőség gondolom ha beleégetem a filmbe a feliratot.[link]Ezt inkább kihagynám.
Valakinek működik már windows 6-on az első megoldás? -
jayjay
tag
Köszönöm a segítségeket. Megoldottam minden problémát, de azért 1-2 dolog idegesít.
1. Qualcomm MSM7200-as proci van benne, ami lehet kevés a videónézéshez?(nem teljesen folyamatos a kép.400mb-os prison break-kel próbáltam.)
2. Feliratokat hogyan égethetek bele?
3. a navigáció
annak idején eredeti Tomtom-ot adtak hozzá, ami hihetetlen gyorsan megy a gépen.Egy baj van vele, hogy nincs Magyar térkép hozzá+a többi sem friss(kb 2 éves).
Két fajta IGO-t is próbáltam vele, de egyikkel sem talál műholdat.Mindenképp Párizsból akar elindulni.Amúgy betöltésre sokkal lassabb, gondolom a nagyobb térkép miatt is.Szóval hogyan kerestessek vele műholdat?
4. Esetleg valami nagyon jó mp3-as lejátszó programot tudtok?Nem akartam OFF-ot írni, de sajnos a topikjában vagy hónapok óta nem kaptam választ rá és gondoltam itt hátha tud valaki segíteni.
-
jayjay
tag
semmi sehogyan nem települ.PL OPERA, Core Player, stb EXE file-ból semmi.
-
jayjay
tag
Windows Mobile6 Professional van fenn az Orbit 2-esemen.Az új spb 3,5 háttér tökéletesen működik.Egy bajom van a PDA-val, hogy nem lehet egy külső programot sem telepíteni rá.A hibaüzenet mindig az , hogy nem Pocket PC-re való alkalmazás.Nem tudom mi lehet bekapcsolva, ami nem engedi.
Tudna valaki jó mp3-as és videólejátszóprogramokat esetleg?Barátnőmnek most vettünk LG Arena-t de ott mindig tömöríteni kell a videókat és csak bizonyos formátumokat ismer.A media player meg nem valami jó.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest