- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
spedyboy
senior tag
köszi a választ!
görgető rutint ugy értettem hogy a tács tudja e alapbol vagy az opera hogy net közben ugy görgetem az oldalt mint iphone nál.?
aztán 1 másik kérdésem lenne hogy hogy lehet rá telepiteni ingyenes progikat? ugyanugy mint symbianon? és spec a tács hova rakja a progit? mert láttam hogy azon még nincs olyan "menü" mint az ujabb win eken.
remélem kb értitek mire gondolok.. -
bronkolosz
csendes tag
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál, közben oda is átmentem
Azért is írtam ide, mert itt konkrétan foglalkoztok a WM el.
Az valószínű, hogy használt lesz, mivel ahogy írtam a keret kb 35 ezer körűl van. Így viszont csökken a lista.
A másik kérdésem amit elfelejtettem, feltenni, hogy témát, milyen könnyen lehet cserélni. Hasonló módon mint alap Windowsnál, elég egy skin kezelő progi, vagy van valami extra ami kell hozzá? Bocs, hogy téged nyúzlak -
Gajdi
tag
Köszi a választ - még egy kicsit az aggaszt, hogy használat mentes üzemben meddig bírják az akksik? Kb a legtöbb teszt azt írja, hogy 1napig bírja, visszafogott használat mellett 2ig.
Ez mit takar? ha csak naponta 20percet telefonálok és írok 3 smst, akkor 2 napig bírja az akku?
Alapvetően ugyanis telefonálásra használnám a készüléket (azért szeretnék pda-s telót, mert azért jól jönne a wifi, meg néha a touchpados sms írás (nem is csupán a sebesség, hanem a kényelem miatt is)
G.
-
Wajk
addikt
én is csak a billt használom belőle, a többi nem érdekel, ellenben mint írtam egy ingyenes billt sem találtam még, pedig jópárat teszteltem magyar adatbázissal is, de nem az igazik.
trial van ebből tedd fel, megnézed, látod miről beszélek aztán mehet az uninstall ;) WM5-öt nem említ? talán nézz jobban utána, WM6-on is elsomfordál... (nekem WM5 van)
-
Wajk
addikt
persze, add/remove-ba ott is van szépen...
de mondom ami miatt nekem bejön az a fullos magyar bill, van sok free próbálkozás, de ennek nagyon jól használható a kiegészítő része, hogy írod és írja az alternatívákat. nekem nagyon bejött. A Lite, meg aztán tényleg csak pár kb. mert abban pont csak a bill, meg egy két apróság van (pl. területi beállítások, stb.)
-
Wajk
addikt
dehogynem...
én is használok egyet bár csak a bill részét tettem fel, (szótár és ékezetes betűk)
A teljes verzió kb. 90%-os magyarítást produkál. Ez a magyarítás a tesztek alapján pedig nem fogja a gépet mint a többi. (Paragon)
-
ithomas
őstag
Basszus...ez eszembe se jutott...
Pedig tényleg tud ilyet elvileg...igaz még nem próbáltam
Amúgy A696-ról van szó![OFF]Már nem te vagy az első aki azonosítani tudta eme szép mondatot..
Ez mindenképp jó hír...más kérdés hogy igen rég hallgattam már őket..lehet mindjárt elő is kutatom...[/OFF]
-
-
A hangerő nullára történő levételével az a baj, h. minden gangot kikapcsol, még a z ébresztés hangját is...
Az megoldás lehet, ha megkeresem a kérdéses jelzéseket és átnevezem/törlöm azokat?MOD:
Nem átnevezhető/törölhető.Nekem ez az első op.rendszeres telefonom. Eddig nem volt személyes tapasztalatom ilyen készülékekkel.
-
old gray
addikt
Igen smartphone-os. A legtöbb helyen hol kerestem egyaránt írnak smartphnose-os és ppc-s progikat is (mármint, hogy mindkét platformra van), de a végén kiderül, hogy csak ppc-re vannak. Elkeserítő egy idő után, és az ember kezd beleunni a sok keresgetésbe, ha találok is 1-1 progit akkor mint írtam bugos, WM6-al v.miért nem hajlandó (ha hajlandó egyáltalán) normálisan működni . Az idő biztos nekem és a WM6-nak dolgozik, csak kár, hogy jelenleg ilyen szegényes support.
-
BloodRay
veterán
Külön ilyen funkciója nincs is, de pl ha registry felét kitörlöd egész sok helyed lesz.
Egyébként bluetooth küldés tényleg nagyon jó dolog benne, de én főképernyős szolgáltatásait is szeretem. Csak az idegesít(ki lehet kapcsolni talán), h fexplorerében ha törlök valamit elösször a kukába rakja és nem törlődik. Persze ez is jó valamiért. -
luciferc
őstag
én készséggel elfogadom, hogy a PI kavart be. de ez lényegtelen, másoknál (gugliztam eleget) más program kavart be, vagy egyáltalán semmilyen, mert maga a windows mobile hülyült meg segítség nélkül. A PDA alapfunkciója (gyakorlatilag ezért létezik, a többi csak sallang), hogy nyilvántartja a feladataim, találkozóim, és a megadott időben figyelmeztet rájuk. Ennek a funkciónak atombiztosnak kellene lennie, vagy legalábbis kellene lennie beépített javító mechanizmusnak. Úgy, ahogy a filekezelés az operációs rendszerek (így a windows) alapfeladata, és van is beépített javító program. De az MS képtelen ezt a rendszert emberi módon megírni. neki csak a piac kellett, ráöntötte a moslékát, aztán majd ha kedve tartja, fejleszt is rá valamicskét.
amúgy kösz a tippeket, már addigra megcsináltam, gyakorlatilag az említett programokkal azonos funkcionalitású programmal. -
AMD Power
titán
-
Wajk
addikt
ilyenről még nem hallottam, de biztos van ;)
miközben jó árú sztereo bluetooth-ot keresgéltem amiket ismerek most találtam egy újabbat. (Amúgy nekem jó árú 20K alattit jelenti.)
LG HBS-200
de van más is még... pl,
18K
meg a jabra-nak is van stb, szóval olyan 15-20K körül már lehet normális gépet találni, ha ismerősöd van vagy nagyker akkor meg még olcsóbban ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen GPS-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest