- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0 #153990 üzenetére
Ha TPM-es gépből rakod át másik gépbe akkor a jelszó semmit se ér.
-
válasz
enginev3.0 #153987 üzenetére
Teljesen. Még te sem fogsz hozzájukférni ha nem úgy csinálsz valamit ahogy kell (akár tudsz róla akár nem).
-
krealon
veterán
válasz
enginev3.0 #153984 üzenetére
"Ha bekapcsolom a bitlockert, és beállítok egy jelszót a hdd-re
Az azt jelenti hogy azon a gépen nem kér jelszót a hdd tartalmához"De, kérni fogja.
Viszont ha TPM-ben lehet tárolni ezt a jelszavat, akkor a felhasználónak már nem kell beírnia, a Windows autómatikusan használja az elmentettet."ha kiveszem a hdd-t és berakom egy másikra, akkor csak jelszóval lehet megnézni a fájlokat?"
Pontosan.
-
szkutyi
addikt
válasz
enginev3.0 #153835 üzenetére
Csak a teljesitmenycentrikusra állítva fut 100on...
-
szkutyi
addikt
válasz
enginev3.0 #153831 üzenetére
Na akkor melyik hazudik?
-
szkutyi
addikt
válasz
enginev3.0 #153825 üzenetére
Ja az én kérdésem teljesen más..én tudom miért és nekem az a kérdés hogy baj e a procira nézve vagy akármi...
Energia sémát valszeg teljesitmenycentrikusra raktad...ott végig 100% van az órajel -
szkutyi
addikt
válasz
enginev3.0 #153823 üzenetére
Azaz?direkt?vagy nem ertelek
-
norba69
senior tag
válasz
enginev3.0 #153782 üzenetére
Szerencsére a billentyűparancsokat nem piszkálták el, ugyanúgy működnek.
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #153782 üzenetére
Akkor nemsokára jobb lesz Neked is.
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #153780 üzenetére
Én meg nem használok semmit
Igen, ez lehet gond, szerencsére engem nem érint. -
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #153778 üzenetére
Pont ugyanúgy kattintok jobb egér gombbal, mint előtte.
Ha a környezetfüggő context menüre gondolsz, Far managert használok, nem látok változást. -
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #153768 üzenetére
Semmi gond nincs vele, egyszerűen modern hardver kell alá.
Én még a régi hardveremen is váltanék, ha olyan simán futna mint a 10-es.
A start menüt középről átraktam bal oldalra és kb. kész is.
Beállítom a kedvenc hátteret a fölös dolgokat kikapcsoltam a tálcán, és kb. 10-es érzet, a tálca szélesebb de nem gond lehet még azt is lehet karcsúsítani akit zavar.
De 2025 végéig ráér ezen lamentálni. -
simpley
őstag
válasz
enginev3.0 #153768 üzenetére
+++++++
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #153738 üzenetére
Én kidobálom a .wim-ből ami nekem nem kell.
A Cortana-t is, bár az pont nem csinál semmit, ha nem használod, max néhány MiB tárhelyet nyersz a kidobásával. -
AlyrArkhon
senior tag
válasz
enginev3.0 #152472 üzenetére
tipp: SMB verzió?
-
válasz
enginev3.0 #152475 üzenetére
Nekem minden Winem meg másom (Linux, Droid) autologinos.
Annak ellenére hogy természetesen jelszavas a root meg a felhasználói fiókok is.
Esetleg egy próba ezzel, még nem tapasztaltam hogy csődöt mondott volna. [link] -
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #152475 üzenetére
Ha nem jó az autologin, akkor ez egy patthelyzet.
-
válasz
Véleményem hogy nem jó ez így.
Miért törlöd utána a jelszót...?
Ha belépsz egyetlenegyszer egy adott eszközzel, jegyeztesd meg és onnantól automatán fog működni.
Én nagy antijelszavas vagyok de még nálam is jelszavasak a megosztások, otthon, melóhelyeken mindenhol a helyi hálókon.
Saját felhasználónévvel és jelszóval megyek be a megosztásokba.
A jelszó megléte nem egyenlő az oprendszer jelszavas szirszaraival, ettől még lehet autologin is pl. -
Geth
veterán
válasz
Ha a jelszóval védett megosztást kikapcsolod, az csak annyit csinál, hogy lehetőséged nyílik jelszó nélkül megosztani Mindenki-vel (Everyone) az adott mappát. Célzottan felhasználói fiókkal történő megosztásnál a fióknak jelszóval védettnek kell lennie (amúgy sem baj), maximum belépésnél autologin-t használsz (nem a legjobb).
NTFS filerendszer használatakor ellenőrizni kell az NTFS jogosultságokat IS a megosztási jogosultságok MELLETT, mert mindkét "szinten" át kell menni az ellenőrzésen a sikeres hozzáféréshez.
-
válasz
enginev3.0 #148168 üzenetére
bios/uefi eltérés.
Ha van a biosba ilyen lehetőség, tedd csm módba.
Hogy a régi Win milyen, nézz rá a lemezre bármivel, Win telepítővel, live Linux-szal és ha látsz egy EFI partíciót akkor GPT/UEFI, ha nem akkor régi MBR/bios telepítés. -
abdulka1
őstag
válasz
tárgytalan, megelőzött a mester.
-
King Unique
titán
válasz
Először értelemszerűen a BIOS / UEFI menüben a bootolási módot és sorrendet kellene megfelelően beállítani legacy (CSM) vs. UEFI függvényében, amelyik szerint (ami a meglévő partíciókból is látszik, MBR séma esetén meg eleve legacy mód szerinti a telepítés) telepítve lett az SSD-re a Windows 10.
+ Ha közben jelentős hardvermódosítás is történt és előtte nem történtek meg a megfelelő előkészületek, meg alapvető beállítások (pl. IDE vs. AHCI | Legacy vs. UEFI) nem stimmelnek, akkor megint nem meglepő a rendszerindítási probléma.Bár lehet inkább majd a másik topikban kellene tovább fejtegetni, ha itt meg sem várva a válaszokat ott is fel lett téve ugyanez a kérdés, illetve vagy ott vagy itt, nem feltétlen kellene egyszerre két topikban járatni ugyanazt a témát...
-
King Unique
titán
válasz
enginev3.0 #140077 üzenetére
Miért, szerinted otthoni multimédia célra 1 db PC-re Windows szerver való, meg van/lesz hozzá megfelelő, jogtiszta licenc?
Ha ezekre nem a válasz, akkor eleve nincs miről beszélni és bőven megteszi home user szinten reális W10 Home / Pro kiadás is ilyen célra, vagy akár valamilyen Linux, ha nem követelmény a windowsos szoftverkörnyezet.
"xbox cuccok, cortana és társai, számomra oly feleslegesek"
A felsorolt UWP appokat nem feltétlen kötelező használni, Cortana magyar lokalizációnál nem is működik, a háttérben futásuk 1 kattintással tiltható a gépházban, megrögzött gyomlálók akár el is tudják távolítani ezeket PowerShell parancsokkal, stb., csak ezért felesleges Windows szerverre váltani, meg pláne "okosított" formában.
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #140080 üzenetére
Senki nem kötelez a használatukra, az Xbox cuccokat pl én is kigyomláltam. A locationt beállítottam Magyarországra, így a Cortanaval még nem találkoztam.
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #140077 üzenetére
Mindent lehet, másik kérdés megéri-e
Valószínűleg el kell bütykölni vele pár órát, hogy egyáltalán hasonlóan kényelmes legyen mint egy desktop: legyen hang, tonnányi szigorúbb biztonsági beállítás, stb. A végeredmény még mindig biztosan szívás lesz. Esetleg dobd fel egy VM-ben, hogy megnézd.
Pontosan nem tudom mi az a rengeteg "felesleges" kiegészítő, de teljesen jól lecsupaszított Win1x-eket használok, és még mókolni sem kellett.#140078 tibaimp: nem, ez a Win10-hez van. Mivel csak egy apró csomag ami bekapcsol kb. 3, laikus usernek tökéletesen észrevehetetlen feature-t, így kijelenthető hogy nincs vele gebasz
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
enginev3.0 #131002 üzenetére
Valamilyen jogosultsági gond lesz a háttérben (mondjuk egy már törölt user hozta létre a directorykat korábban). Take Ownership a te barátod.
-
janakbacsi
őstag
válasz
enginev3.0 #129752 üzenetére
Tessék
[link] -
Vesa
veterán
válasz
Jogos, én is keresek ilyen guide-ot W10-hez. W7-hez is volt egy listám a -bizonyos körülmények között- teljesen felesleges service-kről, szépen leszedegettem őket, így gyorsabb lett a rendszer+biztonságosabb is. Rengeteg hulladékkal rakja tele magát a win, ami ott pörög erőforrást foglalva, de soha semmire nem kell. Ugyanakkor ezt csak ésszel szabad csinálni, mert összeomlást is okozhat, ha olyasmi kerül letiltásra, amit nem szabad tiltani.
-
Csupingo
veterán
válasz
enginev3.0 #129759 üzenetére
Ezt a kettőt speciel én is le szoktam.
Erőforrást nem nagyon evett, de nekem szemrángást okoz, ha nem piszkálom a gépet és mégis egész nap tekeri a merevlemezt, villogtatja a hdd led-et. (Lapozófájl nálam fix. Kezdeti és max. méret egyforma. 1 vagy 2 GB-ot szoktam beállítani.)
-
King Unique
titán
válasz
enginev3.0 #129759 üzenetére
Nyilván nincsen, mert mint említve volt, nem kell ezeket erővel letiltani, ennyi.
Meg pl. nálam sincsenek, mégis megfelelőn működik évek és több verzió óta a Windows 10, nem "teker" összevissza, stb. De ha egyénileg és opcionálisan tiltani akarod a régi berögződésekhez ragaszkodva, hát akkor saját felelősségre nyilván teheted, te dolgod.
-
King Unique
titán
válasz
enginev3.0 #129755 üzenetére
Van olyan hivatalos, microsoftos leírás, ami a felsoroltak közül bármelyiknek is okvetlenül a kikapcsolását, piszkálását javasolja Windows 10-nél, vagy akár a korábbi Windows-verzióknál?
Ha erre ismert a választ, akkor a mostani kérdésre is adott.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Kimondottan nem ajánlott egyik tiltása sem. 20H2nek nagyon nem tesz jót ezek babrálása. A te erőművedet meg mégis mi tekerhetné?
Max valami bugos kiadás,de ilyen már nincs.
-
Cs1csó
titán
válasz
Bár erről még más is remélem nyilatkozik valamit.
-
Cs1csó
titán
válasz
Nem kell letiltani semmit. A GÉPHÁZ menüiben szoktam végigmenni és ami nem kell ott a csúszkát elhúzom. Plusz már a telepítés elején amire rákérdez és nem kell azt nem engedem.
Plusz telepítés után érdemes még manuálisan lefuttatni a Windows update-et ami jön telepíteni és kész, hogy ezzel se zaklasson egy ideig. -
King Unique
titán
válasz
Normál esetben nyilván nem kell semmilyen Windows-szolgáltatást ész nélkül letiltani, max. opcionálisan pl. az egyes adatvédelmi beállításokat a telepítésnél, illetve pendrive-ról telepíteni is lehetőleg a nemrég linkelt leírások szerint kellene.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #129719 üzenetére
Attól mi lesz jobb ha letiltod a GroupPolicy-ben?
-
King Unique
titán
válasz
enginev3.0 #129708 üzenetére
How to Enable or Disable Real-time Protection for Microsoft Defender Antivirus in Windows 10
Megoldható a kikapcsolás a Defender kezelőfelületen, aztán parancssorban és PowerShellben is, valamint registry és csoportházirend szinten egyaránt. Ahol bizonyára csak átmenetileg akarod kikapcsolni a védelmet és nem véglegesen, mert annak, illetve úgy használni a rendszert nem sok értelme van.
Vagy ha xy okok miatt esetleg nem felel meg a Defender, akkor lehet telepíteni helyette másik antivírus szoftvert, ami mellett automatikusan kikapcsol, ennyi.
-
válasz
enginev3.0 #129712 üzenetére
Ott kell annak lennie (ezt a képet épp most készítettem a gépemen), rossz helyen keresed nem?
-
válasz
enginev3.0 #129710 üzenetére
Önvédelmet/valósidejű védelmet kikapcsoltad előtte?
Addig hiába turkálsz a csoportházirendben...(végén meg restart) -
válasz
enginev3.0 #129708 üzenetére
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
enginev3.0 #128018 üzenetére
Mert ugyanúgy foglalkoznia kell a fájlokkal, hogy azokat nullásnak jelezze, nem csak úgy, mágikusan tűnnek el a szektorokból. Ez több tízezer fájlnál 5-10 másodpercet is jelenthet. Azzal, hogy közvetlenül törölsz, csak megfelezed a törléshez szükséges időt (hisz a lomtárba helyezés is ugyanannyi idő, mivel minden fájl infójához ugyanúgy hozzá kell nyúlni).
De ha csak 1-2 fájlról van szó, akkor indokolatlan a dolog, és azt sejtem, hogy valami vírusirtó fogja meg, vagy pedig be van állítva secure delete valamilyen program által, így nem csak töröl, hanem ténylegesen felül is írja a fájlokat. Ha egy viszonylag korrekt gépről van szó, és nem hulladék (pl. Kingston) az SSD, akkor amúgy észre se kellene venned a törlést.
-
King Unique
titán
válasz
enginev3.0 #115975 üzenetére
Hát mondjuk úgy lehet, hogy mégsem ugyanaz a Windows van mindkettőn, ahol csoportházirend a Pro kiadástól érhető el, a Home estében nincsen.
A Microsoft Store "kilövésére" meg amúgy nem világos mégis mi szükség van, mivel alapesetben nyilván nem kell. -
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #112383 üzenetére
Pont ahogy kérted
(Nem írtad hogy kell folyamat sáv, más meg honnan találta volna ki. Nem megy ez a kérdezés dolog...)Ha sávot nem is, a robocopy mutat státuszt (%).
Ha bonyibb kell, érdemes lehet áttérni powershellre, ott lehet scriptelni progress bart is. -
King Unique
titán
válasz
enginev3.0 #112364 üzenetére
-
norba69
senior tag
válasz
Igen. copy c:\temp\temp.txt d:\temp\
-
válasz
[link] Ezt olvasd el!
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #109179 üzenetére
Mégse
Inkább egy olyan kérdés, hogy hogy tudok létrehozni egy parancssort, amit ha elindítok akkor elindul benne egy parancs?
tehát rákattintok kettőt és automatikusan végig fut benne amit akarok
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #107164 üzenetére
Task Schedulerrel biztosan.
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #107160 üzenetére
Dehogynem, most ellenőriztem a kedvedért
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #107156 üzenetére
Win + R, netplwiz, beállítod.
-
zolee001
őstag
válasz
enginev3.0 #107152 üzenetére
Attül függ
Csinálsz egy másik user accountot majd az egyiket egyik userrel futtatod a másikat a másik userrel (run as parancs)
Mindez program függö -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #106717 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
enginev3.0 #105480 üzenetére
Röviden, igen. Bővebben, ha Home / Pro kiadás, akkor az ugyan már nem támogatott, de a WU elvileg fel fogja ajánlani az upgrade-et egy újabb verzióra a további támogatás biztosításához.
-
King Unique
titán
válasz
enginev3.0 #105476 üzenetére
Ha nagyon muszáj, akkor technikailag megoldható akár a 1709-es verzió telepítése és használata is, csak épp értelme az nem sok van támogatás híján.
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #105476 üzenetére
Hála istennek.
(Bár nem egészen értem, miért ne rakhatnál fel azt amit szeretnél? DOS-t is fel lehet tenni, semmi akadálya)
-
King Unique
titán
válasz
enginev3.0 #105470 üzenetére
A kiadás = Home, Pro stb., a verzió = 1709, 1803, 1903 stb.
Egyébként meg lehet akár úgy is nézni, hogy mindenkinek az, amelyik a gépén a legjobban működik, leginkább megfelelő számára. Amúgy meg nincs értelme túlzottan feszegetni, mert az egyes verziók támogatása eleve véges és előbb-utóbb úgyis váltani kell egy újabbra. Ha Home / Pro kiadást használsz, akkor jelenleg a 1803-as és 1809-es verzió opció, azoknak van még aktív támogatása. Pontosabban inkább az utóbbi, a 1809-es, mivel a 1803-as Home, Pro kiadásnak most novemberben megszűnik. -
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #105473 üzenetére
Én nem vettem észre óriási különbséget, kb. tökugyanaz a rendszer.
Mondjuk én nem híreket olvasok, hanem használom. -
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #105470 üzenetére
1903, semmi gondom nincs vele, most már több tucat gépen az van.
Milyen feleslegre gondolsz? -
bazsi83vp
senior tag
válasz
enginev3.0 #102404 üzenetére
Egyébként van az Utorrentben valahol egy olyan beállítás, hogy a fájl helyét foglalja le előre. Lehet az is be van nyomva. Ilyenkor szokott olyat, hogy a letöltés indítása után egy ideig tekeri e célból a merevlemezt.
-
CirrMee
addikt
válasz
enginev3.0 #102400 üzenetére
Hiába szedi apró darabokban, ha megkezdés előtt pl lefoglalja a teljes méretet a lemezen, akkor nem hinném, hogy nagyon töredezett lesz.
-
Kékes525
félisten
válasz
enginev3.0 #102402 üzenetére
Igen, ezen is optimalizáltak. Másrészt, ha elég nagy a lemezed és sok üres, összefüggő helyed van, akkor a dolga is könnyebb.
-
Kékes525
félisten
válasz
enginev3.0 #102400 üzenetére
A háttérben rendszeresen alapértelmezetten fut a töredezésmentesítés a merev lemezeken.
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #90657 üzenetére
Összefoglaló, techbench.
-
válasz
enginev3.0 #90652 üzenetére
Ha nem törölted az előző telepítés backupját és 10 napon belül vagy (Windows.old mappa a C: meghajtón), akkor minden gond nélkül, egyéb esetben csak olyan újratelepítéssel, ami töröl mindent.
-
mpo
veterán
válasz
enginev3.0 #86049 üzenetére
Mivel?
Úgy gondoltam, csak a qbit 64 bites menne, a másik nem. -
mpo
veterán
válasz
enginev3.0 #86047 üzenetére
Mert az nem okozott ilyen hibát.
Mi lenne, ha a másik hasonló programot nem indítanád el, ebből meg a 64 bitest használnád pár napig? -
mpo
veterán
válasz
enginev3.0 #86038 üzenetére
A Windows 10 Home x64 verzió 1803, build: 17134.286
qBittorrent v1.4.2 (64 bit)Nálad miért 32 bites, amikor ott van a 64 bit installer?
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #85973 üzenetére
Keress rá itt: ws-discovery
-
copass
veterán
válasz
enginev3.0 #85973 üzenetére
ezt érdemes kipróbálni:
speciális megosztási beállítások:
- nyilvános mappa megosztása
+ megosztás bekapcsolása
- összes hálózat fül
+ fájlmegosztási kapcsolatok: 40 vagy 56 bites... bekapcsolni.
volt hogy frissítés után visszakapcsolja 128bitre a titkosítást. -
Zotya84
őstag
válasz
enginev3.0 #85632 üzenetére
Hát, akkor nekem sem van több használható ötletem, de véleményem szerint továbbra is a háttértár-rendszerben keresném a dolgot.
-
Zotya84
őstag
válasz
enginev3.0 #85530 üzenetére
-
ArthurShelby
addikt
válasz
enginev3.0 #85558 üzenetére
Nem is tudtam, hogy routeren is lehet windowst futtatni, ráadásul 2-t.
-
mpo
veterán
válasz
enginev3.0 #85513 üzenetére
Együttérzek veled, de ezt nem lehet kihagyni.
Egyébként ma reggelig nem állt le, most viszont ahogy elkezdtem nézegetni pár perc múlva bezárultViszont ha órákig arra sem járok akkor fut
Schrödinger macskája
[link]----------
Már nem emlékszem, hogy te vagy másik fórumtárs állította a memóriát jó nagyra, a kapcsolati korlátokat kivette és csúcsra akarja járatni a feltöltést. -
Zotya84
őstag
válasz
enginev3.0 #85510 üzenetére
Ez normális. Semmilyen más programmal terheled ilyen hektikusan és folyamatosan azt a háttértárat, amire/ről torrentezel. Azt még megpróbálhatod - nem tudom milyen neted van -, hogy teszt céllal korlátokat állítasz fel mindkét irányra, egyre szűkülő körökben és meglátod, hogy egy pont után nem fog összeomlani.
(Nálam a kisgépen a µt is összefossa magát, amikor két-három letöltést lódítok meg rajta, mert a J3710-es proci nem erőmű, és simán kifingik a vinyóval együtt, és sima, oknélküli AppCrash-sel kilép a progi. (Egyszerűen túlterheli az I/O rendszert.) Ezért korlátoztam a tempót 20/10MBps-re, és így már csak ritkán produkálja a dolgot - csak ha kettőnél többre indítok rá, kettőnél már nem öli meg a klienst. A nagy gépen, amin csak ritkán töltök /ha gyorsan kell/, ott SSD-re simán viszi a 80-100MBps tempót is, ha van hozzá olyan forrás.) Nem, egyik sem Mbps, mind MBps.
-
Zotya84
őstag
válasz
enginev3.0 #85508 üzenetére
Ez nem a kliens miatt lesz, ez szinte biztos.
-
mpo
veterán
válasz
enginev3.0 #85496 üzenetére
Másik topikból rémlik, nem most raktál bele új (használt) HDD-ket?
-
Zotya84
őstag
válasz
enginev3.0 #85496 üzenetére
Ez legtöbbször a háttértár hibájára utal. Driver, kábel, eszköz. Ezek az alap. De lehet mögötte akár RAMprobléma is. HDSentinel, Memtest javasolt. Ha ezt nagy terhelésre produkálja, akkor jellemzően a kábel vagy a háttértár hibája okozza, de lehet az előtte említettek közül is.
-
mpo
veterán
válasz
enginev3.0 #85494 üzenetére
Start-on jobb gomb->eseménynapló.
De ennél jobbat is fognak ajánlani. -
g_g_g
őstag
válasz
enginev3.0 #76120 üzenetére
Köszönöm, már készül az USB-s telepítő.
-
Drag77
senior tag
válasz
enginev3.0 #76090 üzenetére
Valószínűleg az smb1 hiánya miatt volt az enterprise esetén 1709 friss install esetén nem telepűl már alapból, pro és home verziónál még igen. Nas-on ha lehet kell smb1 verziót feljebb állítani, vagy smb1 et feltelepíteni a enterprise-ra. link
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #76073 üzenetére
Probléma ott kezdődött hogy windows 10 enterprise
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #76024 üzenetére
(#76006)
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #75967 üzenetére
Javasolnám egy user és egy jelszó létrehozását a smb megosztásokhoz a nas-on. Ezután a nas-ra kattintva egy login ablak fog megjelenni, ami kéri az azonosítást, és onnantól működni fog. Remélhetőleg.
Eddig OK volt, de 1709-től már nem ítéli biztonságosnak a kapcsolatot, és nem fog hozzáférést engedni.
Nekem más hibaüzenetet dobott, de ez volt a probléma alapja.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #75940 üzenetére
Nas-on van beállítva szabályosan user és hozzá jelszó?
-
válasz
Lan driver cserét is nézz meg.
-
válasz
enginev3.0 #75948 üzenetére
A képed a bizonyíték rá hogy a "NAS" domainnevet adtad neki és ez alapján keresi a géped. Ha azt írná hogy nem találja a \\192.168.1.5 meghajtót akkor használnál IP címet, de nem ezen hibát írja...
-
válasz
enginev3.0 #75945 üzenetére
Ha domain név helyett IP-t adnál meg akkor nem kellene semmivel trükköznöd..
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #75942 üzenetére
Talán segít:
[link] -
TRob1
veterán
válasz
Win összetevőknél be van kapcsolva az smb1?
-
PuMbA
titán
válasz
enginev3.0 #47490 üzenetére
Fogalmam sincs, ennyire nem vagyok benne, de nem hiszem, hogy lenne bármilyen gondod
-
PuMbA
titán
válasz
enginev3.0 #47485 üzenetére
Semennyire, Windows 10 Home-ot szerverként, távoli asztalos munkára használva simán 3 hónapnál többet bír. Ha belassulna, akkor az egy program hibája és nem a Windowsé.
-
zzola
titán
válasz
enginev3.0 #47485 üzenetére
Windows, szerinted?
-
yanna
addikt
válasz
enginev3.0 #47443 üzenetére
Hú, pedig sokak szerint elég buta már/még a windows...
-
Воланд
titán
válasz
enginev3.0 #33383 üzenetére
grafikus felulet nincs, torrent kliens talan mar van ra.
-
Воланд
titán
válasz
enginev3.0 #33379 üzenetére
windows 10 iot.
-
Thome
veterán
válasz
enginev3.0 #20048 üzenetére
Ezt töltsd le (ott volt az oldalon, nem olvastad el alaposan), bontsd ki, add a registryhez, utána nézd meg hogy ott van-e a listán:
-
ignisz
senior tag
válasz
enginev3.0 #20030 üzenetére
(#18553) [CS]Blade2
Ezt olvasd el. Én is így raktam vissza a régi Windows képnézegetőt. -
TBT
addikt
válasz
-
Casanova*
veterán
válasz
pedig majdnem ugyanaz,csak ennek fekete a háttere. szokni kell,de teljesen jó!
(#20032) TBT: na zsír!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest