- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
Ha van van egy win10 telepítőd akkor van más megoldás rá -> Windows 10 elfelejtett jelszó megváltoztatása Lehet hogy online fiókon nem működik, úgy még nem próbáltam.
-
movax
őstag
Win7 az utolsó támogatott rendszer, ha azzal nem megy akkor bízd a windows 10-re, ha megy azzal, amit talál a driverfrissítéssel, akkor ok. Ha nem, akkor marad a win7 vagy valamilyen linux.
Nézd meg itt, ezt írja a Microsoft Windows menüt lenyitva:
"A HP nem biztosít Windows 10 illesztőprogramokat a HP.com oldalon a 2013. augusztus előtt értékesített HP számítógépekhez. A Microsoft az ezen termékekhez tartozó legtöbb összetevő-illesztőprogramot elérhetővé teszi az Eszközkezelőn keresztül, amint a készülék Windows 10 rendszert futtat aktív internetkapcsolat mellett."
-
törölt tag
Csak olvastam egy tippet: kell annyi extra szabad hely amennyit az egész játék foglalna és akkor elvileg folytatja a maradékot. Elvileg szünet gomb miatt amikor újraindítanád a letöltést a Store az egész játék letöltendő méretét nézi, nem látja már mennyi le van töltve belőle. Egy hulladék a Store sajnos minden szempontból.
-
Spec
őstag
Nekem se. Azt olvastam róla, hogy ütemezetten, eltérő időben küldi a gépekre a MS a frissítést, hogy ne terhelje szénné a szervereit. Mondjuk nekem mindegy is, én beállítottam egy halasztott frissítést december közepéig, addig talán kijavítják azt a tonna hibát, amit most jelzett rengeteg user. Az 1903-as nekem megfelelő, és stabil, most nem hiányzik hogy lecseréljem egy instabil fosra, olyan frissítések miatt, amire annyira nincs is szükségem igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest