- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz
quailstorm #54689 üzenetére
Ha ráviszem az egeret azt írja: Üres mappa. Törölni simán engedi a rendszer, nem kell átvennem az ownership-et..
-
vigyori78
őstag
válasz
quailstorm #54684 üzenetére
Gpedit : Illesztőprogramok kihagyása a Windows-frissítésekből eddig is be volt állítva plusz a regedit ExcludeWUDriversInQualityUpdate mégis feldobja néha.
-
raidx
őstag
válasz
quailstorm #54679 üzenetére
Driver problémára az MS már régen kiadta a wushowhide.diagcab appot.
Települt a rossz driver, inítod az appot. Az molyol egy darabig majd ad egy listát ahol kiválasztod a bajt okozót. A program uninstallálja és nem küldi MS többet de másikat sem helyette. Te dolgod a naprakészen tartása az eszköznek onnantól.Ha az udate rendszer úgy gondolja, leszedi a telepített dríveredet és felrakja a szerinte jót külömben.
[link] Innen letölthető.
-
SP4C3
veterán
válasz
quailstorm #54674 üzenetére
Veled ellentétben én még nem jártam oda sírni.
-
kezo0
addikt
válasz
quailstorm #54670 üzenetére
Ja, ha ezt most kifejezetten nekem írtad, az én reakcióm nem konkrétan neked szólt, hanem úgy nagy általánosságban értettem.
-
SP4C3
veterán
válasz
quailstorm #54667 üzenetére
Lehet neked marhaság (most is te személyeskedtél), nekem nem az
az hogy eltér a véleményünk az egy dolog
De trollkodj csak, ha abban leled örömöd.
-
King Unique
titán
válasz
quailstorm #54665 üzenetére
A beépített elég fapados és pl. PUP elleni védelem sincsen benne (!), max. talán az Enterprise kiadásoknál. Egyik gépen, ahol ez van, múltkor lefuttattam és egy rakás szemetet talált...Illetve, amit más AV-k már a böngészőben, illetve letöltésnél stb. blokkolnak, a beépített ezekre rendszerint meg se nyikkan és mindent enged...Ez nekem nem túl meggyőző és nem nagyon hat meg, hogy xy cikkben éppen mit írnak...
Valamint jól mondod, mert egy home usernek a külső szoftverekért még fizetni sem feltétlen kell, mivel egy rakás ingyenes AV van. Valamint pl. az itteni Program promók topikban szintén akadnak rendszeresen a fizetősöknek ingyenes promói.
Szóval +1
-
SP4C3
veterán
válasz
quailstorm #54665 üzenetére
Kellemeset csalódtam.
-
lacoka007
tag
válasz
quailstorm #54661 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Szerencsére ez nem az én gépem, ez egy nagyon jó barátomé. Ő azt szeretné, hogy maradjon meg minden adat, és program, ahogy a frissítésnél ez meg is valósítható. Utána nézek, hátha lehet usb-ről is frissíteni, valahogy, de akkor lehet, hogy a videókártya miatt usb-ről se lehet.
-
lacoka007
tag
válasz
quailstorm #54658 üzenetére
Köszi a választ. Akkor ha nincs másik videókártya, neki se kezdjek? Vagy azért frissűl?
-
qwertly
addikt
válasz
quailstorm #54519 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,miért mondott késő a bánat?Valami ismert hiba win10 ez?Nem csináltam semmi különlegeset csak kitöröltem a office 2013 mert mellette fent volt az office 2007 is,és a 13 nem volt aktiválva.
Más:hogyan lehet a win10 csökkentetett módban indítani ha nem tudok bejelentkezni,itt nincsen f10 mint a régebbi winekben?
-
raidx
őstag
válasz
quailstorm #54284 üzenetére
Vagy készítesz egy helyreállító lemezt vagy USB-s esszközt, majd arról bootolsz.
Működő rendszer alól Shift+újraindítás és máris megvan a menű. Ez akkor is működik, ha csak a bejelentkező képernyőig jut el a rendszer. Ott is van újraindítási lehetőség.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
quailstorm #54275 üzenetére
régi windowsoknál volt olyan, hogy az F8 veszett püfölésére indításkor indító menü jött be. Ezt nagy bölcsen eltávolították?
-
alfiboy
aktív tag
válasz
quailstorm #54239 üzenetére
Ez szomoru, reméltem legalább kicsit jobb lesz.
-
Partyface007
őstag
válasz
quailstorm #54114 üzenetére
igen arról
-
Hujikolp
őstag
válasz
quailstorm #54103 üzenetére
hmm, jó tudni, köszi!
-
Partyface007
őstag
válasz
én nemrég futattam egy frissítő telepítést miután gond volt a windows update-el és sehogy máshogy nem tudtam megoldani, file-ok beállítások és az összes program is megmaradt
1 dolog szállt el a Hyper-V -m azt újra be kellett kapcsolnom és újból beimportálni a virtuális gépeket
-
válasz
Pontosan így van, az otthoni xp hétvégi nagytakarításának áldozatul esett néhány rendszerfájl is a felhasználói fiókok környékén (kissé hirtelen voltam...
) és a loginnál nem jutott tovább, xp cd betol, javítás és máris hasít a 7 éves rendszer tovább.
W10 hogy így nem javítható, azt most tőled tudtam meg, köszönöm, akkor a munkahelyi w10-zel sokkal óvatosabb leszek.
-
Gyula84
veterán
válasz
quailstorm #54015 üzenetére
köszi
666KB
-
King Unique
titán
válasz
quailstorm #53746 üzenetére
A lényeg, hogy vannak lehetőségek a pótlásara az újabb Windows kiadásokban is. Illetve utóbbiakban ezek legalább működnek rendesen, nem úgy, mint a 7-esben pár gadget... Élményindex, Aero Glass stb. meg nekem speciel egyáltalán nem hiányoznak. Talán a 3D flip kicsit, bár szvsz a Win10-ben többet ér az új Alt/Win + Tab alkalmazásnézet / virtuális asztalok.
-
tpeter77
addikt
válasz
quailstorm #53594 üzenetére
szia,
köszi letiltottam az app értesítéseket kompletten, így remélem nem lesz gond,
de biztos ami biztos, az engergia gazdálkodásnál is letiltottam a felébresztést. -
KubanitoS
veterán
válasz
quailstorm #53588 üzenetére
Szerencsére már az átvevőponton van a 256 gigás SSD, remélem az megoldja a problémát.
Köszönöm szépen neked és mindenki másnak is a segítséget!
-
válasz
quailstorm #53243 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
quailstorm #53250 üzenetére
Így sikerült felrakni, de nem történt változás sajnos.
Azért köszönöm a segítséget -
havri1
félisten
válasz
quailstorm #53247 üzenetére
Ez i5 2520M, igazából fogalmam sincs melyik generációs.
Igen, pont ez fogalmazódott meg bennem is, lehet az aláírással lesz gondja, mert írta is, hogy ez nincs digitálisan aláírva (gyanítom, mert nem hivatalos).
Minecraft-hoz kellene csak, azt vinnie kéne azért, másra nem vágyom ezen a notin. Gyerek rágja a fülem..Szerk: Aha, hogy kapcsolom ki az aláírás megkövetelését?
Már googlezom, de mire ezt megtalálom ezen a kis notin
-
havri1
félisten
válasz
quailstorm #53218 üzenetére
-
gergo5991
őstag
válasz
quailstorm #53160 üzenetére
ha számít pontosabban msi apache ge62 2qc
-
törölt tag
válasz
quailstorm #53107 üzenetére
Igen, Realtek!
Hang van, teljesítményt befolyásolja ha nincs fent a drivere?Meg a hang eszközök felsorolásánál ott van az nVidia HD audio is, sose tudtam ez miért van itt?
Driver telepítésnél is mindég rákérdez
-
válasz
quailstorm #52895 üzenetére
Oké, hát ha nem zavar be ott semmit, akkor nem foglalkozok vele.
-
Essejó
veterán
válasz
quailstorm #52842 üzenetére
Nem a hűtőtömb csavar oldásával van gondom hanem a rajta levő műanyag burkolattal. A videón olyan könnyedén két ujjal leveszik, nos az az én gépemen olyan stabilan ül a hűtőn, hogy két kézzel moccantani nem tudom, törni meg mint mondtam nem akarom.
-
szilva01
őstag
válasz
quailstorm #52842 üzenetére
Na valahogy a 99.-ik ujrainditasnal feldobta az advanced settings menut, de safe modban sem indult el. Vegul vissza tudtam allitani egy hettel ezelotti allapotra es kinkeservesen ugyan, de elindult. Szerintem az unnepek utan ujrahuzom, talan az segit. Koszonom a segitseget, jopar hajszalamat megmentetted.
-
Essejó
veterán
válasz
quailstorm #52800 üzenetére
Szerintem rúgós izé. WD40?? ne flancoskodjunk már, Nitro hígító vagy Acetonos körömlakk lemosó.
Engem megmondom őszintén jobban zavar a proci hűtőt takaró műanyag burkolat, még nem tudtam rájönni, hogy hogy tudom megbontani, lehetőleg a tönkre tétele nélkül -
szilva01
őstag
válasz
quailstorm #52835 üzenetére
Jol hangzik... 2gb pendrive eleg ehhez? Ennyim van most. Viszont fejsze akad tobb meretben is, igy megvalaszthatom melyiket allitom bele. A leg(szebb)rosszabb az egeszben, hogy meg torvenyes is ez a szar.: DDD Na mindegy. Koszonom!
-
sanyek2
senior tag
válasz
quailstorm #52757 üzenetére
-
Khaosz55
addikt
válasz
quailstorm #52823 üzenetére
Megnéztem.
Ez alapján javaw.exe okozza.Már csak az a kérdésem, hogy mi a teendő ilyenkor.
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #52819 üzenetére
Még annyit a témához, hogy elmondta, hogy mi történt. Nem a Hupikék Törpikék költöztek be a gépházba és nem is magától kezdte el a műsort mint az én gépem.
Egy feltehetően Core2 vagy Pentium Dual Core CPU-t cserélt ki a legkisebb Quadra.
Szóval 65W TDP-ről 105W-ra ugrott. Ez ~61% plusz áramfelvétel, ami baromira nem elhanyagolható.Ekkor rákérdeztem két dologra. Sejtettem hogy gagyitáp lesz, meg bedobtam egy NBridge témát, mert csúnya volt látni a saját Giga lapomon, hogy egy ideje csökkentett hűtéssel megy az amúgy pokolian forrófejű chip. De ez kb csak bedobtam valamit kategória, kiszáradt pasztával is megy tovább (egy darabig).
Namost ha tudjuk hogy régi és újkorában is kaki a táp, és még a fogyasztást is drasztikusan megnöveltük, akkor 99%, hogy tudjuk mit kell cserélni. Igen, biztos vagyok benne hogy sokkoltam, de sajna ez van, tápok ára is csal felfelé ment 2-3 ezer Ft-tal az elmúlt években, 11 körül kapni valami 400-as CWT-t újonnan, azzal még ki lehet egyezni, Akygával nem. Használt tápot kellett volna mondanom, ezvan. Már elzavartam. Bár az is bosszantott hogy mondtam mit ne, erre pont hogy azzal jött, hogy azt vehet-e. És nem is egy "komolyabb" LC-Powerrel, hanem pont két 15 éves technikára épülő P4 tápot linkelt. Mikor a mai gép már 95%-ban 12V-ról megy, ott meg azok jó, ha tudnak 250W-ot (elég optimista mert annyi van ráírva ami tudjuk hogy csalás), és azzal nem biztos hogy előrébb van. Már határon menne, ahogy elkezdene öregedni mehet a kukába. Na az a pénzkidobás.
BIOS Voltage-ről: nem pontos, tizedeket tévedhet, tájékoztató jellegű, igazából azt se tudom minek van ott. Ha már bekapcsol a gép nagyon ritka hogy ott valami extrémfurcsát látsz, kivéve mondjuk -5V vagy készenléti feszültségen. Simán ír neked 11,5V-ot a stabil 12-re egy BIOS, azzal nem kell foglalkozni.
Van még valami nagyon szakmai kérdésed, vagy le bírsz állni a pusztítással? Még belemehetünk az ATX tápok védelmi áramköreibe, de már így is többszörösen szétspammeltük a topicot.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #52800 üzenetére
Nem muszáj válaszolnod a hozzászólásaimra, én sem neked írok most elsősorban, hanem inkább azoknak, akik véletlenül megfogadnák a rossz tanácsaidat. Most komolyan, szegény srác beír a topikba, hogy a 10+ éves c2q konfigja fagy, erre te csípőből azt javaslod neki, hogy rohanjon 16-18k-s tápot venni a gépébe? És mi van, ha nem az volt a rossz, akkor rád hallgatva kiszórta az ablakon a komplett gépe árának a felét. Talán először diagnosztizálni kellene: memtest, cpu stressz teszt, alaplapi szenzorok figyelése (hőmérséklet, feszültség, fan speed, stb) és ha minden rendben, akkor esetleg egy kölcsön táppal folytatni a hibakeresést.
A tényekkel alátámasztott érvelésemre meg nem is reagálsz, csak személyeskedsz. Egy normális szakmai fórumon úgy szétszednének 2 perc alatt, hogy vissza se jönnél soha többet... -
Essejó
veterán
válasz
quailstorm #52750 üzenetére
Valami hasonló videót nem tudsz véletlenül Hewlett-Packard HP Compaq dc7800p Convertible Minitower-re?
Az elmúlt 5 évben tuti nem volt újra pasztázva a North Bridge de a Proci sem. Fogalmam sincs, hogy kéne őket szétszedni. -
törölt tag
válasz
quailstorm #52776 üzenetére
Nem szeretnék itt egy táp offtopic-ot nyitni, de muszáj helyretenni a dolgokat, mert olyan valótlanságokat állítasz, amikre reagálni kell.
Először is, az Akyga táp nem feketelistás sehol, a legnagyobb forgalmú helyeken mindenhol árulják, 2 éves gyári garanciával. Edigital, Ipon, Aqua, mindenhol lehet kapni.
Másodszor, az árukeresőn 4/5 csillag értékelésen áll jelenleg, ami szerintem elég jó.
Harmadszor, ha alulméretezték volna benne a hűtést, akkor egy bizonyos hőmérsékleten lekapcsolna. De ez nem történik meg, mert alig melegszik, a venti is alig pörög benne, továbbá nem észlelhető a "klasszikus" égett por szag sem, ami a táp túlmelegedésnél annyira jellemző.Végezetül pedig leírom, hogy igen, ez egy olcsó táp, de attól még nem szar. Mielőtt lefikázod, és mindenkit lebeszélsz a vásárlásról, az a minumum, hogy olvass utána, ha már személyes tapasztalatod nincsen. Elvégre ez egy szakmai topik, nem dobálózunk légből kapott információval.
A saját ügyemhez pedig annyit, hogy mint leírtam, a földelési hiba az FSP tápon belül volt, mivel a táp kicserélése után megszűnt a probléma....
-
macilaci78
nagyúr
válasz
quailstorm #52764 üzenetére
VGA driver felkúszott, wifi szóta se megy, hiába muattam meg eszközkezelőben az inf fájlokat.
És a hab a tortán, PS/2 bill adapterrel USB-n, mert nincs PS/2 port a lapon bios látja, win10 az utóbbi indításból egyszer sem.
Bezzeg a Logitech G602 minden telepítés nélkül... -
törölt tag
válasz
quailstorm #52772 üzenetére
Lehet "pukkantós"-nak hívni az Akyga-t meg fikázni, ha jólesik
De nálam egy 500W-os Basic csont nélkül visz egy Phenom II X4 965-öt egy 7850-es vga-val. Játék alatt még csak nem is melegszik a táp, langyos levegőt fúj... szerintem nem rossz cucc. Persze majd az idő eldönti, mennyire lesz tartós.
FSP-vel megszívtam egyszer, persze lehet, csak véletlen volt, de elment tőle a kedvem, ugyanis megrázott a gépház!!!! A tápot lecserélve megszűnt a probléma.Ki fogunk kapni az off-ért
-
macilaci78
nagyúr
válasz
quailstorm #52760 üzenetére
80%-on van a frissítés, madzaggal kötöttem a routerre.
Meglátom, mit csinál frissítés után.VGA driver is kutya (adatlapomon), a monitort fel sem ismeri, stb...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
quailstorm #52755 üzenetére
A weboldalast letöltöttem mindkettőhöz a hw-verzió szerint. Mindkettőben van Win 8.1-hez driver, fel is települt, az eszköz most már TP-Link-ként van megnevezve, de elérhető hálózatot nem mutat.
Eszközkezelőben megmutatom neki a Win8.1 driver mappáját, és itt megáll a történet. -
mobiltom
tag
válasz
quailstorm #52755 üzenetére
Lc 420H,Vagy Nbase ? melyik jobb?
-
mobiltom
tag
válasz
Megvan még ami gyárilag volt benne táp, amit egy számtech boltban raktak bele, codegen/display 350w gondolom ez sem jobb!
Amikor a processzor ki lett cserélve a paszta is. -
bgabi1
aktív tag
válasz
Egyébként pont ezt a sort csináltam végig, ahogy írod.
Mindent visszaállítottam alapra, utána újra vissza az én beállításaimra és egyszer csak eltűnt.
A módszer ezek szerint jó!
Köszi a segítséget, további jó fórumozást! -
bgabi1
aktív tag
válasz
quailstorm #52743 üzenetére
Ok ez rendben de hol lehetne kiiktatni?
Most nézem és valóban az az oldal van ott, amin az alapértelmezett társításokat akarja.
Megadtam mindent, de újra és újra kidobja, mintha csak az opera parancsikonjából egy gépház parancsikon lett volna. Próbáltam új parancsikont, akkor is kidobja a gépházat. -
mobiltom
tag
válasz
quailstorm #52745 üzenetére
Codegen 400 watt,a másik kérdést nem értem!
-
csixy
addikt
válasz
quailstorm #52694 üzenetére
Köszönöm!
Én ccleanerrel szoktam időnként gyomlálgatni. Telepítéskor mindig figyelek a pipákra, mert általában mindig kínálnak ahhoz amire szükségem van pluszban egy kis ajándékként kapcsolt szemetet.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #52690 üzenetére
Köszönöm! -
csixy
addikt
válasz
quailstorm #52690 üzenetére
A szikár xp telepítést meg is kellett töltögetni egy kis directX-szel , egyéb nem mérgezett apróságokkal, mert amíg "egy kis szemetet nem szedett össze" , addig nem is volt hajlandó működni jól , csak sírdogált, hogy ilyen-olyan dll hiányzik neki.
A win 10-ből az Nvidiás x@rokból mindent szedjek le? A programeltávolító a drivert azért ott hagyja a masinán?
-
VeryByte
őstag
válasz
quailstorm #52557 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz, ha van egy kis kutakodós vénája, akkor lehet találni olyan megoldást, mellyel az Enterprise verziót vissza lehet minősíteni, és ebben az esetben lehet kulccsal is aktiválni.
A módszer nem hivatalos, Microsoft által nem támogatott, én is csak Windows 7-en csináltam és egyetlen célja, hogy ne kelljen újra telepíteni mindent. -
Döglött Róka
veterán
válasz
quailstorm #52471 üzenetére
Frissitest kinyomni sosem volt bolcs dolog,recovery media be, dism scanhealth.
-
smallmer
őstag
válasz
quailstorm #52471 üzenetére
akkor nem csak nekem kúr**a el a windowsomat. azóta se kép se hang. kezd elegem lenni ebből az egészből. az utóbbi időben elég sokszor kellet újratelepíteni a gépet. lehet macre fogok váltani
-
sheep
addikt
válasz
quailstorm #50168 üzenetére
Rosszul írtam, nem az eszközkezelőben hanem a task managerben láttam a 40%-ot.
Az eszközkezelőben meg letiltottam és azóta nincs gond.
Rákerestem a neten és rengetegen szívtak hasonlóval.
Lehet hogy beszívtam vmi vírust, bár nem volt semmi risztás. -
Pubszon
veterán
válasz
quailstorm #50115 üzenetére
Olvastam több dolgot is és valaki írta, hogy egy régebbi driverrel oldódott meg neki is.
Lényeg, hogy most már jó. -
Pubszon
veterán
válasz
quailstorm #50109 üzenetére
Köszönöm a segítőkészséget, megoldódott.
De azért leírom, hogy mi volt.
Az alaplapom ASRock Z77 Extreme4.
A gyár oldalán a Windows 10 64 bit szekcióból töltöttem le a drivert, ami ezek szerint bugos.
Ezt letöröltem, és a Windows 8.1 64 bit szekcióból letöltve egy régebbit, ami ugyan úgy jó W10-re, azzal pedig hibátlanul megy. Ezért is nem volt bugos W8.1 alatt, mert akkor is ezt telepítettem.
Köszi. -
Pubszon
veterán
válasz
quailstorm #50109 üzenetére
-
Pubszon
veterán
válasz
quailstorm #50104 üzenetére
Nincs, ott rendesen hátsó hangszórót ír.
4.0 és 7.1-ben is rendben van, csak pont 5.1-ben nincs, amit használnék. -
válasz
quailstorm #50006 üzenetére
Te hallod én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a karival, hatótáv, 5G-t látás minden jó, most van vele csak baj, tegnapig semmi nem volt. Driver után összefosta magát a net, de azóta megy, kérdés meddig. Amúgy meg nekem white bios effektusom van, nem eszik meg mást.
istnag! MOst történt meg.
-
válasz
quailstorm #49815 üzenetére
-
válasz
quailstorm #49791 üzenetére
HD6320
-
RAiN91
őstag
válasz
quailstorm #49410 üzenetére
Nincsen neki ott semmi. C-nél pl. van.
-
szezso15
addikt
válasz
quailstorm #48442 üzenetére
Hát ez remek... Kihúzni nem tudom, jópár programom (pl. Office) arra van telepítve. Kénytelen leszek újat venni, köszi!
-
ignisz
senior tag
válasz
quailstorm #48431 üzenetére
Köszönöm.
-
netguru10
aktív tag
válasz
quailstorm #48157 üzenetére
Na ezt nem tudom.
Engem,csak az érdekel,hogy melyik lenne a jobb? (MSDN; LTSB; VLSC; 1511-es; vagy a 1607-es)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
quailstorm #48073 üzenetére
"The 24 hour/day cycle starts at 12 midnight (often indicated as 12 a.m.), runs through 12 noon (often indicated as 12 p.m.), and continues to the midnight at the end of the day."
Igaz.
-
Sdi
addikt
válasz
quailstorm #48066 üzenetére
Hogy lehet a "délelőtt" utolsó órája éjfél
"Az angolban nem használjuk a 24 órás időkifejezést (kivéve a katonai angolt
, így a reggeli és az esti 8 órát meg kell különböztetni, erre az a.m. és a p.m. kifejezéseket használjuk. Éjfél után 1 perccel a.m. van délig (minden, ami dél előtt van), dél után 1 perccel pedig a p.m. használatos éjfélig"
Egy magyarázat a netről.
Közben megtaláltam
, 00 óra és 01 óra közti időszakot jelölik 12 AM-nek
Magyarul, ők nem az 1-es számmal kezdik a napot, hanem a 12-vel
-
Popes
őstag
válasz
quailstorm #48066 üzenetére
A lényeg ugyan az, déltől éjfélig és éjféltől délig is csak 12 óra.
-
Tufa_
aktív tag
válasz
quailstorm #47988 üzenetére
Ami a linken van pl nem youtubeos video
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
quailstorm #47841 üzenetére
Eseménynaplót átnézve, erre utaló hibát nem találtam mostanában...
-
Whysperer
addikt
válasz
quailstorm #47806 üzenetére
honnan tudom letölteni pontosan? mondjuk amit pendrivera tudok tolni?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
quailstorm #47771 üzenetére
Ezer köszönet, bocsi hogy nem volt hozzá türelmem, csak ez már az 5. ilyen store alkalmazás amit kipróbáltam!
Egyébként nem csak középárfolyam van benne! Van bank szerinti is csak el kell tekerni jobbra a programban, az OTP is benne van és így ki tudtam tenni, pontosan erre volt szükségem!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
quailstorm #47767 üzenetére
Na pont ez lenne a legfrankóbb mivel még a saját bankomat is ki tudom választani és van benne Deviza váltó is! Csak az a rossz benne, hogy nincs live nézete, legalább is nekem nem jelenik meg benne semmi, pedig még Large-ra is felvettem a méretét.
-
zsolt1129
addikt
válasz
quailstorm #47767 üzenetére
Akkor sajnos megakadtam. Nem tudom mi van, ìgy sem jò.
-
zsolt1129
addikt
válasz
quailstorm #47763 üzenetére
Mármint a 32 meg a 64 bit-et is? Az msvc.dll- t hova kellene felraknom?
-
zsolt1129
addikt
válasz
quailstorm #47761 üzenetére
A win7- en a 2005, 2008 és a 2010 van. Akkor ugyanezeket rakjam fel 10 alá is?
Mod: Sajnos most sem jò. -
zsolt1129
addikt
válasz
quailstorm #47758 üzenetére
Ezt látod nem tudom. Azt hogy tudnám manuálisan telepìteni?
-
Feherfy
tag
válasz
quailstorm #47233 üzenetére
Ezt bontottam ki 7Zip-el, majd próbáltam tallózni, mikor a telepítés helyéről kérdez, de semmi.
(#47232) Doky586: Ha ezt végigcsinálom, és felmegy a win7 dualban, akkor tudok frissíteni 10-re?
Tudom, jókor kérdezem, de egyébként még van értelme ezzel szívni? Július 29.-ig volt hivatalosan ingyenes frissítés csak kósza hírekből gondolom, hogy még működik. Nyugtassatok meg, hogy így van.
-
Feherfy
tag
válasz
quailstorm #47230 üzenetére
Már nekiestem (#47223) Doky586 kolléga útmutatásai alapján, azt hiszem ez csak a hosszú út. Odáig mer el is értem, hogy az USB-t felismerni, és bootolni is szeretné. Viszont a gépen csak 3.0-ás USB portok találhatóak, és az erre vonatkozó résznél már megakadtam. Próbálok drivert tallózni, de nem talál (pipa nélkül sem).
-
Feherfy
tag
válasz
quailstorm #47227 üzenetére
Utolsó mondat a lényeg, mivel új gépről van szó.
Bízok benne, hogy még megy az ingyenes frissítés. -
Feherfy
tag
válasz
quailstorm #47221 üzenetére
Akkor mit javasolsz, hogy lenne a legtisztább a win 10 telepítése, az eredetileg taglalt problémák előfordulása nélkül?
-
Feherfy
tag
válasz
quailstorm #47219 üzenetére
-
Feherfy
tag
válasz
quailstorm #47217 üzenetére
Eléggé valószínű, hogy a pendrive maradt bent valahogy bootloader-ben, viszont ha nincs csatlakoztatva, akkor nem is mutatja BIOS-ban. Ami érdekes, hogy próbáltam utólag win7-et is telepíteni (hogy majd felfrissítsem), a pendrive-ot látta, de bootolni már nem tudott róla. Ez lehet azért, mert a gépem (Dell 7559) már nem támogatja a 8-astól régebbi windowsokat?
-
Feherfy
tag
válasz
quailstorm #47215 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Csak hogy tanuljak ma is valamit, miért állhatott elő ez a "probléma"? Mit ronthattam el, vagy kellett volna másképp csinálni? Nem az első telepítésem, de ilyennel még nem találkoztam. Lehet az a probléma, hogy eredetileg Linux-al kiadott gép?
-
vigyori78
őstag
válasz
quailstorm #47194 üzenetére
Nekem is Enterprise verzió van az első kiadás óta frissíti magát tehát az nem igaz, hogy : 10->10AU nem lehetséges.
Ami nem lehetséges Enterprise-nál azaz : 7->8 , 8->10 , 7->10 , itt mindíg meg kellett vennem újra. Viszont 8-ról 8.1-re is frissített valamint a 8.1 elfogadta a 8-as Enterprise kulcsot is a 10AU szintén elfogadja a 10-es kulcsot. -
mobiltom
tag
válasz
steele80 : Érdekes! A lányom laptopján ugyanez a rendszer van és a legújabb builld fut rajta!
-
Dilikutya
félisten
válasz
quailstorm #47203 üzenetére
Egy Insider meg még inkább, azt hiszem, még tart.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Az a tapasztalatom, hogy azok többsége, aki kalóz Windows-t telepít, és az Enterprise-t, Ultimate-et (attól függően, melyik van a lista tetején) választja, van akkora guru, hogy egy sima Starter/Home is sok neki.
A Professional is teljesen fölösleges otthonra. -
Syl
nagyúr
válasz
>ha egy kisebb felszereltségűt lopsz el.
-
mobiltom
tag
válasz
quailstorm #47186 üzenetére
Windows 10 enterprise. Anniversary az mit jelent?
-
vlevi
nagyúr
válasz
quailstorm #47163 üzenetére
Azthiszem, létrehozogatni nem kell. Mert, ha ures, vagyis oarticio sincs rajta, akkor gpt particios tablat csinal.
De, muvel eszembe juttattátok a 100gigas particiot, én az 1TB-t a saját gépemben meghagytam adatnak, játrknak, és eléraktam egy 120-as ssd-t rendszernek. -
zsamiatt
őstag
válasz
quailstorm #47128 üzenetére
Mikor indul a telepítő azt írja van elég hely.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
quailstorm #46938 üzenetére
Őszintén szólva, 15 ezer pénz még belefér jövőre is, ha esetleg konfigot cserélek.Nyilván akkor onnantól legalább 5 évig nem kell újra megvennem.
(#46940) King Unique: köszönöm, minden világos.
Köszönöm a választ!
-
LordAxwell
senior tag
válasz
quailstorm #46933 üzenetére
Innen hardverapróról tervezem venni, schawo -tőle. Szerintem megbízható!
-
netpeti98
addikt
válasz
quailstorm #46867 üzenetére
-
Ferenc.
tag
válasz
quailstorm #46140 üzenetére
Köszönöm a választ és mindenkinek aki hozzászólt. Akkor ezek szerint júli 29 után is azaz az ingyenesség lejárta után is van ahol még lehet frissíteni attól függetlenül.. Ez jó akkor annak aki lecsúszott a váltásról eddig.
-
King Unique
titán
válasz
A GWX-hez akkortájt jött pár frissítés WU-n, többek között az új, kevésbé nyomulós verzió és a visszaszámlálós. Ha full le volt frissítve a rendszer, akkor annak Win7 alatt is kb. ugyanúgy kellett volna működnie, mint pl. nálam 8.1 alatt.
(#46143) CPT.Pirk: nem is az, hogy bugos, hanem maga ez a felhibernálásos megoldás alapból bekavar. Nyilván normál esetben a user 1 OS-t használ, pl. egy Windows van a gépén, aminél nem is okoz problémát. Viszont vsz nem abból indultak ki, hogy mindenki olyan geek, hogy 2-3 OS-t pakol fel egyszerre.
-
válasz
szállj le rólam...
-
King Unique
titán
válasz
quailstorm #46134 üzenetére
Hogyhogy zaklat?
Én direkt megnéztem egy olyan Win8.1 alatt, amire minden update fel volt pakolva és semmi nem volt letiltva. Miután lejárt az ingyenes időszak, rá pár / néhány órával a GWX app is eltűnt a tálcáról és azóta semmilyen frissítésre buzdító értesítést nem dobott.(#46119) Hegyirabló: ilyen nálam Win8.1 alatt is volt / van. Nem tudom mi okozza pontosan, de gondolom, ha x % alá merül is akksi, az is részben befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Táp ventilátor csere
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged