- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Essejó #52790 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagy különbségek vannak. Szinte minden NorthBridge ilyen körmös kapcsokkal van felfogatva. Lapos fogóval összenyomod, áttolod, vigyázol, hogy ne csússzon le, lakkot nem megbarmolni (könnyen el lehet szúrni), aztán lejön. Ha ilyen rugós izé tartja még könnyebb.
Felismerni csak fel fogod, az van közelebb a CPU-hoz, a másik a southbridge, tieden hűtés sincs, enyémen is csak gap paddal egy dísz borda.
Ami fontos, hogy kemény pasztának nem esel neki kaparni, WD40, kicsit áll rajta és gyönyörűen lejön.(#52787) Loveless : értem, reménytelen, vallásos. Műszaki alapokat nélkülöző, érzelmi alapokon nyugvó döntés. Elfogadom, csak ne itt hirdesd az igét.
Tudom hogy a kettes Golf étolajjal is megy, a W123 is. Meg HTO-val is, az kevéssé káros. De ha utána drága lesz, akkor nem kell csodálkozni. Millió életveszélyes dolgot árulnak, miért ez lenne a kivétel? Hol feketelistás? Hát kb az összes helyen ahol táppal foglalkoznak és ajánlanak. A magadfajtán kívül senki nem ajánl ilyet, főleg akinek minimális műszaki ismeretei is vannak.
Ráadásul te túl is terheled. Elfogadom hogy Mo., hogy olcsó, csak miután én buktam vinyót adatot tápot egyszerre, átgondoltam mi az olcsó. Viszont ha ilyen kulát veszek, akkor dedikált VGA-t végképp nem kötök rá. 260W-os tápra? Őrültség.Azt remélem tudod, hogy az 5V szűretlenül megy a HDD-be, és egy ilyen kakiláda minél jobban terheled annál jobban kilép a szabványból. Onnantól elég egy hirtelen áramlöket a konnektorból és pápá. Ugyanis az a Mercury táp a mai napi megy, aki nálam megvágta mindkét vinyót a gépben, egy P2-es kukaszökevényben.
Részemről tényleg befejeztem, még egy hsz-re nem válaszolok, mert nincs értelme, ezt se neked írtam, hanem hogy a többiek lehetőleg véletlen se inogjanak meg miattad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged