- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Воланд #13098 üzenetére
Ez nagyon szép. Akkor az én Insiderként eltárolt hardware ID-m tiszta telepítés után miért nem szerepel már a szervereiken? Mert nem óhajtja aktiválni automatikusan a frissen telepített 10240 build-et (ami előtte is volt, csak akkor éppen Insider frissítésként kaptam).
-
daczkó
aktív tag
válasz
Воланд #13087 üzenetére
Nem, nem, USB-vel is megy de külön kiemeli az alkalmazás, hogy nincs szükség semmilyen fizikai kapcsolatra a két eszköz közt az adatátvitelhez és a kezeléshez, csak ugyan azon az Ms accounton kell lenniük, így elméletben akkor is el kellene érnem a telefonom adatait, ha akár 500km-el odébb is van a telefonom.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Воланд #13080 üzenetére
és (#13081) w333
Ez megvan. Csak itt kér mailt a belépéshez. Én ehhez nem szeretnék semmi MS fiókot csatlakoztatni. Csak egy sima felhasználót akarok létrehozni mindenféle fiók nélkül.
Na megvan eddig szürke volt a "MS fiók nélküli felhasználó hozzáadása" opció... újraindítás után jó..
Köszönöm a segítséget!
-
Assdak
őstag
válasz
Воланд #13014 üzenetére
Nem tudom eddig ki kivel beszélt.US supportot hívtam fel. Ha jól értelmezem amit mondott, a bizonyítási folyamat, annyi, mint eddig volt. Telepítés lemegy, aktiválásnál, supportot fel kell hívni, és bediktálgatni az eredeti kulcsot. A w10 es licensz elvileg össze van kapcsolva a kulcsal amit upgradelt a user, és onnan látják, hogy melyik előző verziós keyhez tartozik w10-es licensz.
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Воланд #12628 üzenetére
navazze igen ez az
na akkor újra kell kezdenem az egészet? WIN 8 megint fel és arról frissít?
Mert az a baj, hogy csak win8as kulcsom van, azzal nem tudok egyből 8.1-et telepíteni csak a simát aztán meg 8.1 frissítés, utána 10-re frissít majd aktivál utána clean install....macera
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Воланд #12584 üzenetére
Tegnap még ezért kardoskodott valaki hogy kapunk win10 serialt, de nekem mindegy hogy ad-e vagy nem, a lényeg hogy az MS fogja az alaplapomból képzett azonosítómat, meg mellé rak egy pipát hogy ennek a csávónak mostantól bármikor mehet a win10 reinstall. Gondolom a régi rendszerem (win7) serialját is mellérakja hogy ez alapján kaptam meg a jogot a frissítésre, másik gépről ezzel a win7 seriallal már ne adjon ki win10 frissítési jogot.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Воланд #12561 üzenetére
Dobozosnál igen, de itt notihoz volt anno a win8 megjelenéskor 4 rugóért akciós frissítés, azaz OEM 7-ről (amit a notihoz kapott) OEM 8-ra frissített, tehát OEM oprendszere van, amit elvileg nem vihet át másik gépre, de gyakorlatilag 3-4 hónap után nem kérdezik miért van új vas alatta.
Feltételezem hogy itt a win10 frissítés nemcsak egy új serialt ad, hanem a régi rendszerhez tartozót is bejegyzi, hogy ez alapján kaptad a 10-es serialt. Ezért javasoltam a 2 serial szétválasztását. A 7-eshez tartozó COA matrica úgyis fel van ragasztva a noti aljára, ha eladja a notit, az új tulaj azt is megkapja, tehát célszerűbb a win7-es serialt beáldozni a win10 frissítéshez, a 8-ast meg kreatív módon felhasználhatja még máshol ha akarja.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Воланд #12551 üzenetére
Ha nem tartaná nyilván hogy az már fel volt használva aktiváláshoz, akkor az egész világnak elég lenne 1 serial. Win8 telepítésre még biztos jó lesz, de win10 frissítésre másik gépen már nem hiszem. Így meg 2 gépet is tud win10-esíteni (egyiket 7-es, másikat 8-as serialról indulva).
-
-
OddMan
őstag
válasz
Воланд #12190 üzenetére
Mindegy, végül is így is lehet használni.
Nagyon Mobilos-ra sikeredett.
Lenne még egy kérdésem. A $Windows.~BT és a Windows.old könyvtárakart le szabad törölni? Nálam ez a 2 könyvtár több mint 22GB-ot foglal és az SSD meghajtómon nincs valami sok szabad hely már így sem.Amúgy ha be van kapcsolva a „Launch folder windows in a separate process” opció, akkor szinte mindig amikor megnyílik egy ablak, akkor hamarosan bezáródik és újra megnyílik, ami baromi idegesítő. Érdemes ezt az opciót egyelőre kikapcsolni. Más is tapasztalta már ezt a hibát?
-
Tournament
aktív tag
-
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Воланд #11865 üzenetére
Készítettem egy telepítőt a 10240 build-ből, és tisztán telepítettem pendrive-ról, mert már alig volt helyem a C partíción a sok frissítés miatt. Az eleje óta benne vagyok az Insider programban. A telepítés előtt kiírtam a kulcsot az Aida64-ből, de nem óhajt aktiválódni a rendszer, pedig az Insideres fiókkal vagyok belépve.
Akkor ezt most buktam? -
Mattb
senior tag
válasz
Воланд #11650 üzenetére
Kibontottam a kódot, meg is kaptam, beírtam aztán azt írta ki hogy ezzel a kóddal nem lehet ezt a windowst aktiválni. (ezt a windows verziot nem lehet ezzel a kóddal aktiválni talán ilyesmi) Ez miért lehet? Win 8.1 proval vettem a gépet, azt raktam fel rá 64 bites volt az is, ez is. Valami ötlet?
*(Ezt a windows kiadást nem lehet aktiválni a megadott kulccsal. Irjon be egy másikat.)
-
-
kornel76
aktív tag
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Воланд #11363 üzenetére
Az okés, csak ha már ott a teljes installer a gépen nem értem miért nem indul a telepítés. Főleg, hogy meg is próbálja elindítani azt, és ott van már 30 faield bejegyzés a history-ban. Ez így elég vicces. És semmi plusz terhelést nem kapna a microsoft szervere, hisz már csak az aktiválás lenne hátra, a telepítőfájlok lenn vannak.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Воланд #11286 üzenetére
Én a lányom gépére win7-re raktam "minden" megtartásával. Aztán később rábeszéltem, hogy talán mégis csak jó lenne egy tiszta géppel indulni, nem a win7 teleszemetelt rendszerére és nyomtam reset-et. Jó egy óra alatt végzett, most elég tisztának tűnik a rendszer. Nem kért semmi telepítőt. Egyszerűen legyalulta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kés topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyéni arckép OFF
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest