- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Livius #131445 üzenetére
Ha Te állítod be, akkor az pont nem hiteles
Attól hiteles, mert egy megbízható külső fél (tsa) adja az időbélyeget, mégpedig úgy, hogy ellenjegyzi (counter signing). A jövőben a tsa tudja validálni a saját részét.
Sose csináltam ilyet, gondolom ezt a szolgáltatást biztosíthatja az is akitől a certet veszed. -
Geth
veterán
válasz
Livius #131443 üzenetére
Az Inteles pédában tippre ellátták a drivert hiteles időbélyeggel. Ilyenkor ha az időbélyeg pillanatában valid volt a cert (+ ca), azaz nem vonták vissza őket, akkor valid marad a cert lejárta után is ("lehet hogy már lejárt, de anno minden oké volt").
Időbélyeg nélkül a visszavonás mellett valóban számít a lejárat is. -
raidx
őstag
válasz
Livius #56546 üzenetére
Jó pár gép friaaítése utánn nem tapasztaltam működési eltérést a frisítés és tiszta telepítés között. Ami XP és Win7 estén nem mondható el. A frissítés időigényesebb mert a telepített cuccot is teszteli a telepítő majd el is menti a régi telepítést és utánna jön a telepítés csak. Ha a telepítő nem tudja összeszedni a szüksége drivereket, automatikusan visszaállítja az eredeti rendszert. Azt is kiírja, mivel volt gondja.
-
DS39
nagyúr
válasz
Livius #56528 üzenetére
khm... hát nekem a 8.1 jobban bejön, egy classic shell-lel.
mondjuk a csempés appok támogatásában a 10-es jobb. (nyilván)Orionk: egyébként nem értem miért akarsz mindáron drivereket gyűjteni telepítés előtt, telepítsd fel a windowst, és ami nem megy, ahhoz keress, ennyi. ez már windows7-en sem volt nagy probléma.
-
-
vigyori78
őstag
válasz
Livius #54941 üzenetére
LTSB :
Windows 10 Enterprise Long Term Servicing Branch (LTSB) is similar to Windows 10 Enterprise but does not include Cortana, Windows Store, the Edge browser, Photo Viewer and the UWP version of Calculator (replaced by classic version), and will not receive any feature updates, gives companies more control over the update process. -
szőr Artúr
tag
válasz
Livius #51502 üzenetére
Ezt a félig magyar, félig angolt hogy kell elképzelni?
A 10-esre nekem azt mondták, hogy szabadon választható a nyelv. Ha ez igaz, akkor abból amit eddig írtál, lelki szemeim előtt egy angol telepítésű rendszer jelenik meg, amit telepítés után állítottak magyarra.
De tévedhetek. XP-n láttam olyet utoljára. -
csixy
addikt
válasz
Livius #51502 üzenetére
Megnézed , hogy be van-e aktiválva. Ha igen, akkor letöltesz egy gyári ugyanolyan (vagy home, vagy pro) telepítőt és szűzen újratelepíted. De előtte nézd meg, hogy a telepített programok között van-e valami telepített "kurbli"! Ha van, akkor vidd vissza az eladónak hogy egye meg , vagy daráltassa be és adjon helyette egy eredetit.
-
idegen lény
addikt
válasz
Livius #42588 üzenetére
Tehát a Tool nélkül is lehetne tiszta telepítést csinálnom a frissítővel, csak akkor nem lenne jogtiszta. Akkor először frissítek. De a frissítés után már nem lehet a frissítővel vagy valahogy tisztán telepíteni? Nem tudom, hogy jók-e, megbízhatóak-e a laptop USB-i, vagy hogy a frissítés után fognak-e egyáltalán működni. Amúgy is félek ezektől a pendrive-os telepítgetésektől, elég rossz tapasztalataim vannak róluk. Vagy frissítés után már bármikor lehet tiszta telepítést végezni, 29-e után is? Tiszta telepítés után is rajta marad a windows.old mappa, ugye; vagyis egy hónapig még visszatérhetek a W7-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest